Как се справяте с отрицателнo настроен мъж?

• 6 652
  • 141
  •   1
Отговори
# 45
Аз имам няколко въпроса :

за какво точно мрънка - дай пример?
възможно ли е да има нещо друго, което да му е проблем, и чрез мрънкане да го показва?
как е интимния живот - ако не е ок, може да не иска откровено да го сложи на масата и да си го избива през мрънкане за други неща?
интересно ако ролите бяха разменени и мъж се оплакваше, че жена му много мрънка, дали потребителите пак щяха така да са настроени?

# 46
Абе, и аз това се зачудих... Ако хората се развеждаха само заради мрънкане, то нито една омъжена жена нямаше да остане на този свят. Simple Smile

# 47
  • Сливен
Аз като мъж ще Ви споделя, как моята партньорка се правя, когато нервнича че е ударила колата, когато не е сготвила с подходящите подправки храната "затова започнах аз да готвя", и за други мои служебни драми, ами изнасилва ме, секса винаги лишава нервните окончания в дадени моменти, поне при мен действа, не знам как е при другите, а и при нея също минава, когато е нервна да правим необуздан и непридвиден готин секс!

# 48
Разбира се че е важно за какво се мрънка - ей тъй за принципа, или има определени насоки.
Сега за справянето - аз бих препоръчал да се превръща дефекта в ефект - репликираш с лекота и същевремнно по такъв начин, че го плъзгаш по някое нанадолнище, или го успокояваш същевременно оправдавайки се.
Това трябва да го правиш почти автоматично и без замисляне.

# 49
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Това трябва отвътре да ти идва, не всеки го може.
И има недостатък: мрънкочите ти се лепят, защото усещат, че са безрезервно приети и се чувстват сигурни с такива хора....
Та си е малко нож с две остриета.

# 50
А има и друго.. по някое време се усещат Joy и само като те види, че го чакаш гола и вика "кво направи пак" Joy трябва разнообразие да има, че иначе много скучно и предвидимо става.

# 51
  • Great Britain
Игнор и тралала.

# 52
  • София
А с такъв не бих могла да си тровя живота. Но авторката ако реши, максимално дистанция, да си намери свои хобита, да му намери и на него. На мрънкането да не реагира, че така често го подсилва. Общо взето, да си живее с него, все едно го няма. На малки премерени дози някакви общи неща. И така.

# 53
[quote = link=topic=1465668.msg45055576#msg45055576 date=1658060938]
Как се справяте с отрицателно настроен мъж? Моят мъж: все мрънка, все е недоволен, все нещо изисква или има много работа и не може да се справи. Нароварва ме страшно много. Преди, когато бях по-млада не му обръщах внимание, но сега ми тежи.
[/quote]

Oпитвали ли сте да обсъждате  семейните му модели и докъде са довели хората?
Защо се придържа към такъв подход?

Какво си мисли , че печели, а какво губи?
Готов ли е да загуби всичко?

# 54
Моят мъж: все мрънка, все е недоволен, все нещо изисква или има много работа и не може да се справи.

Услужливо му подхвърли сешоара, докато е във ваната, да не се мъчи повече.

# 55
  • Great Britain
Моят мъж: все мрънка, все е недоволен, все нещо изисква или има много работа и не може да се справи.

Това сериозно ли го предлагаш,слънчасала ли си ?

# 56
Мен още ме е яд за трите бански на пчеличката.
Две други жени останаха без бански сега.  Че и онуй "с двете ризи и ближния не работи" в случая.

# 57

Това сериозно ли го предлагаш,слънчасала ли си ?

Колко ми липсва старият форум, не е истина просто.

Иначе по темата - недоволният човек търси да доминира, той живее с илюзията, че е във вечна позиция да изисква. На младини сигурно е изглеждал като неконформист с будна съвест, почти чаровно, така да се каже. Сега - четете горе.

Оптимистично-романтично погледнато, ако се намерите двама мрънкащи да ви върви приказката, може да се преоткриете като събеседници. Да оревеш орталъка си е жанр в общуването, който носи своите малки радости и утехи и не случайно е просъществувал въпреки всеобщата инстинктивно негативна реакция.

# 58
Колко ми липсва старият форум, не е истина просто.
Същата работа. Колкото и да ми е трудно да го призная.

# 59
Благодаря на всички за отговорите! Някои ми помогнаха много!
Дали винаги е бил такъв: да, определено, но не се оптваше да се налага толкова много.
Какво се промени: аз съм с него от 20 години, бях млада и може би влюбена тогава, сега не съм нито млада, нито влюбена. И още: моята кариера се разви по-добре от неговата. Мога да се издържам сама, но не искам да се развеждам. Аз държа на него като партньор.
Дали го лекувам със секс: да, и помага, но ако само на секс разчитам като метод, трябва да е непрекъснат.
Мился, че себеосъзнаването и да бъда по-силна енергийно от него е добър съвет. Знае ли някой за подходящи книги по темата?

Общи условия

Активация на акаунт