Пъзели 44

• 25 822
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Слънчогледите са готови, но снимка утре на светло.
Чантата е уникална, аз от няколко години съм разрешила на моя мъж да ми купува чанти. Винаги нацелва без да ме пита и цвят и размер.

# 691
  • Варна
Чантата е Anekke, продават се къде ли не. Ако човек е готов да преглътне цената, не е трудно да се намери.

Айде стига съм спамила, а да напиша, че с тази поръчка и евентуално с още една моето място на рафтовете за пъзели ще бъде пълно и отсега се замислям за вариант Simple Smile Приемам идеи за бюджетен такъв 😋

# 692
Ето и моите избранници

Да видим кой ще ми ги получи днес.

# 693
  • София, България
Добро утро, момичета!
Всеки един момент си чакам пратката, втора поръчка още не съм направила, чудя се какво точно да бъде.

Хепи, ако ще го продаваш, имай ме предвид, моля те.

Весе, наистина са ти много хубави пъзелите, този на Шмидт с небето е страшно красив, ако имаше дори миниатюрен шанс да го наредя и аз щях да си го взема. Joy

Аз вчера забравих да ви покажа готовия пъзел на WM, прекрасен е:

# 694
Весе, и аз си поръчах този "Съвременен Рим", само че от Enjoy:
https://www.ozone.bg/product/pazel-enjoy-ot-1000-chasti-puzzle-1 … ws-of-modern-rome
Има го и от BlackSea сред новите, и от Bluebird. Забавно ми е как го има в толкова варианти и също че от всичките няма два с едно и също заглавие в Озон Simple Smile Също, след много избиране, купих и "Голямата вълна край Канагава", там се спрях на варианта на Едука от 4-5 възможни. При "Вълната" поне няма много разнообразие в наименованията, по-лесно се намират Simple Smile

Мона Лиза, много е хубав! Всеки път като покажеш някой от тази марка, се сещам за банята ти Grinning

# 695
  • гр.София
Голямо пазаруване кипи Grinning

Снощи завърших пътуващия Плаж. Много ми хареса марката. Парчетата си влизаха точно на мястото, цветовете са супер и след толкова редене е в отлично състояние Simple Smile

Моля, който не го е редил и има възможност да го вземе да ми пише на лични.

# 696
  • Варна
Чакам аз цветните отражения, пратени още в понеделник... Мислех, че вчера ще са на линия, но нямам нотификация от еконт и си чааакам...

Добре, че NalSi ми е пуснала номера на пратката. Оказва се, че вчера още сутринта е била в офиса на доставчика.
Това някакви нови правила ли са? Вече не пускат ли съобщение, че имаме пратка?

# 697
  • София
Еконт нали сложиха цена на SMS-ите и може затова да не си получила.

Хепи, Тони през седмицата след работа съм на линия за размяна ако не нещо уикенда ще се разберем

# 698
От години го направиха платено смс известяването в Еконт, някакви стотинки е, но не се добавя автоматично към всяка пратка.

# 699
Снощи реших да видя колко точно зле е Галисън Simple Smile Получи се това:
Rainbow Crystals, 500 части

Супер си е пъзелчето - няма нито наранени, нито разнищени или разлепени парченца. Много добре са си изрязани всички и изобщо нямам никакви забележки. Много приятен е за редене, дори и на изкуствена светлина цветовете се възприемат спокойно, начинът на разрязване е такъв, че лесно се възприема от окото кое парченце откъде е. Има си и плакат - достатъчно малък, за да е удобно да си го сложиш в ъгъла на масата и достатъчно голям, за да възприемаш картинката. Тя не че е трудна, но все пак. На височина пъзелът е колкото пъзел от 1000 части, не знаех за това.  Дано и с другите Галисъни извадя такъв късмет!
Следват бисквитите на Springbok и двата тръгват към обещаното местоназначение Simple Smile

# 700
  • София, България
За Плажа ето, кои са следващите:
Cotton candy
R_Dew
Happy eyes

# 701
  • София
Еконт нали сложиха цена на SMS-ите и може затова да не си получила.
Хепи, Тони през седмицата след работа съм на линия за размяна ако не нещо уикенда ще се разберем

Happy eyes да каже - за нея имам един пътуващ аз (дантеленото момиче) Simple Smile Не ми пречи да скокна до мола след работа.

# 702
Момичета, никой нищо не казва за дървените пътуващи пъзели. Някой да ги иска, че тези след мен не могат?
 Sunglasses

# 703
  • София, България
Момичета, никой нищо не казва за дървените пътуващи пъзели. Някой да ги иска, че тези след мен не могат?
 Sunglasses
Иванита, просто давай нататък по списъка, докато някой ги вземе.

# 704
Чакам аз цветните отражения, пратени още в понеделник... Мислех, че вчера ще са на линия, но нямам нотификация от еконт и си чааакам...

Добре, че NalSi ми е пуснала номера на пратката. Оказва се, че вчера още сутринта е била в офиса на доставчика.
Това някакви нови правила ли са? Вече не пускат ли съобщение, че имаме пратка?

White duckling, явно съм забравила да отметна sms известяване, като правих товарителницата. Извинявай! Anguished

Общи условия

Активация на акаунт