Пъзели 44

• 23 629
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • гр.София
За Плажа ето, кои са следващите:
Cotton candy
R_Dew
Happy eyes

Мона Лиза, аз видях кои са наред, но нали е отпускарски сезон и не знам кой е на линия. Явно ще пиша наред, пък който се включи Simple Smile

# 706
  • Варна
Те по вайбър пускаха, не смс. Сега обаче нъцки.
NalSi, не го мисли. И аз не помня да съм казвала за известяване, когато пускам нещо.
След работа ще пробвам скоростно редене Nerd

# 707
  • София
Еконт нали сложиха цена на SMS-ите и може затова да не си получила.

Хепи, Тони през седмицата след работа съм на линия за размяна ако не нещо уикенда ще се разберем

Ако искаш да ти донеса Крайбрежния и Мистериозната кутия. Мога да взема слънчогледите и после да ги дам на Happy eye

# 708
  • София
Ето, и аз си направих галерия в Airtable (вече има къде да си записвам кой пъзел за кого съм запазила) Simple Smile https://airtable.com/shr9M0ieYBAOl8nxh

# 709
  • София, България
Много ми е готино така да чета каква размяна кипи. Heart
Ние завършихме с Джо един от 750 части, чудесно качество на Мастър.

И започнах един на Равенсбургер, много се надавам да не ми е много труден, защото иначе е страшно красив.
https://www.ozone.bg/product/pazel-ravensburger-ot-1000-chasti-f … bridge-at-sunset/

Тони, благодаря ти!

# 710
Ето, и аз си направих галерия в Airtable (вече има къде да си записвам кой пъзел за кого съм запазила) Simple Smile https://airtable.com/shr9M0ieYBAOl8nxh
Тони, супер са Blush Аз само едно се питам, наистина ли имаш само 5 ненаредени Flushed Много ми е трудно да си представя такова нещо.

Иначе Боби ми донесе малката поръчка, за голямата успях да се разбера с Еконт, а за чата на озон явно проблемът е в кеша на браузъра, защото си го виждам по същия начин и днес, но в друг браузър го няма.

А съобщение по вайбър от Еконт аз лично не съм получавала и не ми е известна такава праткика. Само Спиди са ми пращали по вайбър.

# 711
Момичета, много са ви хубави галериите, ще ме амбицирате и аз да си направя Grinning

На крачка съм да поръчам тези, на много малка крачка Joy
Скрит текст:

# 712
Много са сладурски! Поръчвай😁 От Озон няма ли да ги заредят?

# 713
vox, аз писъкът го взех, по принцип сигурно няма да го пазя (когато стигна до него и успея да го наредя), но мога и само за редене да го дам Hug

# 714
Бухтичка, ако е 1000 части и го продаваш направо ме запиши Hug В галерията ти снимката е на 500 части, затова питам.

Hot Summer, идея си нямам дали ще ги заредят Озон, но не се надявам особено.

Последна редакция: ср, 10 авг 2022, 15:07 от vox

# 715
1000 е, не съм догледала явно Grinning
Според мен има шанс да ги заредят, но кога не се знае.

# 716
  • София
Vox а Йода ако после не го пазиш ще го взема или ако поръчваш поръчай един и за мен Simple Smile
mimok_l може аз единствено до края на седмицата съм на работа на Симеоновско шосе и не мога да излизам.

# 717
  • Свищов
Следващата в списъка е Медчо Пух, да ми пише къде да й го изпратя

Оо, и те ли стигнаха до мен. Ще помоля да ме прескочиш и да ги насочиш към г-жа Шантал, пък аз ще ги взема след нея. Hug
Дами, аз ще отсъствам една седмица, ще съм на линия от 17ти живот и здраве.
Хмм, крем4ет0 да е свободна?  😁
High speed, от къде е чантата? Страхотна е! Със здраве да си я ползваш!
Не, на морето съм. Май като се върна ще се струват доста пътуващи. Добре че съм на работа ефективно чак на 8- ми септември, та ще имам време.

# 718
Vox а Йода ако после не го пазиш ще го взема или ако поръчваш поръчай един и за мен Simple Smile

евето, бебето Йода е за фенката в нас, дъщеря ми.Simple Smile
Не мога да го продам, но няма проблем да ти поръчам. Писах ти на лс.

# 719
  • Варна
С внукът наредихме този

Общи условия

Активация на акаунт