СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 049
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Правят промени в сайта в подготовка за второто класиране.

Ако детето вече е записано с все документи в училище, за какво ви е изобщо да гледате там?

# 106
Голяма досада е това чакане.
Май за първи път се случва оценките да излезнат толкова рано.
Първото класиране подрани с един ден.
Дано за второто да няма закъснение.
Поне системата на МОН да беше блокирала, та да ни обнадежди за скорошно класиране...
А то и тук в темата такова затишие.....
Бре, докато си напиша писанието и се появили няколко поста!

# 107
  • Сф

Ако детето вече е записано с все документи в училище, за какво ви е изобщо да гледате там?
Аааа, масово гледаха и гледат. Нещо като тръпката в хазарта сигурно,. пак да видиш 3 те седмици и джакпота 😂,който си целнал!
П.п. затишие, да , както се вижда аз съм от малко нервните като бройка,  които чакат.
Чакам някой да сподели , че нещо се гласи за ДНЕС.

# 108
Днес трябва да е. Както беше казал някой по-рано - до 20 юли означава до 19 юли в 23.59.

# 109
  • София
Това вече е съвсем изтрещяване - до 20.07 не значи преди 20.07

# 110
Скрит текст:

Аааа, масово гледаха и гледат. Нещо като тръпката в хазарта сигурно,. пак да видиш 3 те седмици и джакпота 😂,който си целнал!
П.п. затишие, да , както се вижда аз съм от малко нервните като бройка,  които чакат.
[/quote]
аа ми иаз гледам постоянно, ама няма....то нали записването е на 21 и 22.07 та все едно дали днес или утре ще излязат...по-рано няма да можем да запишем....

# 111
  • Сф
Е, то записването ясно. Въпросът е "къде ". Това вълнува всички.

# 112
Днес ще е! Това ми казаха! Успех!

# 113
  • Сф
Днес ще е! Това ми казаха! Успех!
Много те обичам , да знаеш. 😘

# 114
Нещата всъщност са много по-прозаични от "тръпката в хазарта и джакпота". Аз тези емоции си ги изживях при кандидатстването след 4 клас. Тогава беше тръпката за класиране. Сега детето ми си остава в същия клас. Тази година изобщо не съм се трогнала да се тревожа за НВО.
Понеже съм разпиляна и имам по 20-30 отворени таба в браузера, започнах да ги затварям и тогава забелязах, че "записан" липсва. Това за мен не е нормално от гледна точка на софтуер, но след като при всички е така, значи отново трябва да приемем нелогичното за нормално.
А иначе, признавам ви че имате много богато въображение. Казвам го съвсем добронамерено. Вероятно сте творческа личност, а това е чудесно.

# 115
То каквото е станало станало е, просто ние ще го видим по-късно Wink

# 116
И аз се надявам да е днес. От неделя тръпнем с госпожицата. Дано успеят приятелите й. Hands Pray

# 117
  • при моите любими
Моето дете е записано, но аз лично ще отворя системата за да видя минималния бал на паралелките, които са преди тази в която се записахме. Не че няма има и други варианти за проверка. Чакам всички да се похвалите с желано преместване нагоре. Успех на всички.

# 118
  • Силистра
Успех на тези които чакат второто класиране. Ние още миналата седмица забравихме цялото нещо, сега детето само чете литературата за 8 клас, като мина вече Илиада, Одисея и Антигона, останаха само по-новите творби. Отделно имаме и уроци по начален немски тези дни, като цяло запълваме времето.
Аз да се оплача, ядосвам се че отложихме почивката си за лятото за Август, че не бяхме напълно сигурни кога ще приключим с тези класирания и записвания. Сега вече няма как да променяме графика на почивката, и си чакаме да му дойде времето.

# 119
  • София
Супер, дано наистина излезе днес! Ако видим някакви "бъгове" да се появяват и да изчезват значи го гласят (поне на първото беше така), ама всичко си е подготвено гледам, така че само е въпрос на решение кога ще натиснат бутона.
И аз да се отчета - нашият младеж се опитва да готви неща, които яде (защото той почти нищо не яде, затова е мотивиран да готви, особено когато сме сготвили нещо и има зеленчуци вътре).
За четене - опитах се да му пробутам литературата, но ми се изсмя, надявам се като вече го запишем след второ класиране да е се почувства по-отговорен или поне по-леко да го навия поне да прелисти някои книги.
Успех на всички в чакането! Дано да дойде с добри новини.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 14:31 от galita

Общи условия

Активация на акаунт