СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 125
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
При мен си седят мин. балове от първо класиране. Имали някакво движение при вас? Паднал ли е бала? В РУО още няма данни.

# 136
  • София
Не е мръднал от първо от 133. - Чужди езици - РЕ интензивно, АЕ. Ще го записваме, пък каквото такова, той си е ок (заради училището, на нас родителите не ни харесва езика, но това е).

# 137
И двете деца, за които чакахме класиране, са приети там, където е дъщеря ми. Голяма радост е!
Пожелавам на всички да бъдат доволни и щастливи от резултатите!

# 138
И аз това щях да питам - мин. балове при "Желания" за второ класиране ли са? Нашите желани не са мръднали.

# 139
И аз това щях да питам - мин. балове при "Желания" за второ класиране ли са? Нашите желани не са мръднали.
Не, минималните балове са от първото класиране. При желанията на сина ми си стоят минималните балове от първото класиране, а иначе на второто пише, че е приет в паралелката, за която на първото не му стигаше бала.

# 140
Честито на всички, които са класирани където желаят!
Синът ми също е от късметлиите. Приет е по първо желание в 32-ро с профила, който искаше.
Успех и късмет на всички!

# 141
  • София
Не, минималните балове са от първото класиране. При желанията на сина ми си стоят минималните балове от първото класиране, а иначе на второто пише, че е приет в паралелката, за която на първото не му стигаше бала.
аа, ясно значи, защото и аз не виждах движение по баловете, но нека да изнесат тогава таблиците и ще видим.

# 142
  • София
Хайде и ние мръднахме с едно желание напред. Аз съм доволна, девойката изхъмка.
Приета е в 1 СУ  Природни науки Биология и здравно образование АЕ/ИЕ.
Минималните балове обаче са от първо класиране.

# 143
  • в очите на дъщеря ми
Хайде и ние мръднахме с едно желание напред. Аз съм доволна, девойката изхъмка.
Приета е в 1 СУ  Природни науки Биология и здравно образование АЕ/ИЕ.
Минималните балове обаче са от първо класиране.
И моята девойка е в тази паралелка, но ние вече се записахме!
Успех и късмет на всички деца!

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 15:15 от Мамзел Нитуш

# 144
  • Sofia
Честито на всички приети на второ класиране!
Къде ще можем да видим минималните балове по гимназии и паралелки? Ние се записахме, но ми е интересно дали щеше да се придвижи напред Simple Smile

# 145
И ние мръднахме с едно желание напред и сме в 7. СУ АЕ/ИЕ . Детето е доволно - познава си училището, района, чист езиков профил е. Аз ще продължавам да си сънувам 32. СУИЧЕ Rolling Eyes (не знам защо толкова му се прехласнах, ама такъв мерак ми беше).

# 146
Минималните балове за второ класиране в РУО Бургас излязоха. За най-желаните гимназии бала е паднал с около 1,5-3,5 точки.

# 147
Има класиране. Остава СиХН

Значи ще обменяме информация.

# 148
Има класиране. Остава СиХН

Значи ще обменяме информация.
И ние ще се включваме. Blush

# 149
  • Сф
Oх, тъкмо щях да ям спокойно, отпада. Simple Smile Ще пия Simple Smile
Първо видях 20 отговора и се сетих. Влязох в системата и затворих едно око, да видя имаме ли училище изобщо...видях текст Smile
Приети сме- 125 то, Младост, Хуманитарни науки! Това ни беше последното желание- училище. Не мога да повярвам, че в 19 то не сме успели! 10 точки ни деляха! Но, всяко зло, за добро (понеже ни е далеч). Профила е чудесен за девойката- актриса! Нямам търпение да видя баловете!

Общи условия

Активация на акаунт