СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 182
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
И при нас снощи дебати, отваряхме програми, сравнявахме часове предмет по предмет, мислихме...
И второто е като първото, не е мръднала, ХООС/БЗО/АЕ НПМГ. Реве за профила 11 и 12 клас, 15 часа общо химия + биология, не ги ще.
Тая година баловете на второ поне за нашия случай мръднаха надолу само с 2,75. Статистиката от миналата година се оказа неприложима и сравнението невъзможно. Тогава е имало съществен ход надолу /поне 5т/, тази година няма.
Може да има вариант за прехвърляне, след 9-ти клас.

# 271
ra2 а не може ли да си се запишете в тази паралелка и да дебнете възможност да се прехвърлите в друга в следващите 2 години?

# 272
🥵🥵🥵 Настигнах ви 🥳
Бора, благодаря за темата 💐
Ние сме както бяхме и преди седмица🤣🤣🤣 Чакаме още два дни Приложното и ако не се случи желанието... Райнов...
Радвам се за всички, които са достигнали желано място🥳 Нека другите не се отчайват, нека не страдат... Човек не знае какво печели, когато губи🍀🍀🍀
Толкова философски съм настроена този месец, че не мога да се позная😇
Вярвам, че всичко се случва за доброто на децата, дори и да не го разбираме/т сега...
Трябва да останем разбиращи, подкрепящи, ограничаващи (когато е нужно)... Нещо като родители 🤣🤣🤣
Хайде по едно кафенце ☕☕☕

# 273
Приравнителни ще искат за езика, ако е започват, а и каква е вероятността да се освободи място.

# 274
  • в очите на дъщеря ми
И ние снощи водихме разговор, мислех, че вече е решено и записано, ноооооо, в миг на размисъл, прекрасната рече "Офффф жалко за НГПФ, много ми хареса училището!!" Rolling Eyes, че като скочих, викам "Виж сега, решавай, утре отивам, тегля документи и те записвам  там, няма после аз да съм виновна !" ииии тази тийн-ка, изпратена ми за изпитание на крехката ми нервна система, почна да увърта "ама, нее аз много харесах училището...", викам и "ма ние няма да го купува ме"...направо вече нямам нито нерви, нито сили да се разправям с нея..... в критическата съм в края на краищата...Sweat Smile и мене ме тресе хормона...Sweat Smile

# 275
Мамзел Нитуш, в НПГПФ записването е до днес.
На дъщеря ми това ѝ беше първото желание, но за съжаление не я приеха там. Sad

# 276
Много колебания имат децата. Нормално е. Притесняват се.
И моето искаше старото си училище, но сравнихме учебните програми, статистиката от ДЗИ-тата от профила, който иска да учи и сега уж е на вълна да се запише. До утре може да е друго Simple Smile))

# 277
  • в очите на дъщеря ми
Да, затова снощи викам "казвай...."
Съжалявам за дъщеря ти, тя с какво кандидатства, моята само с БЕЛ?
Дано там където сте приети да се окаже, наистина "нейното"

# 278
Нищо не разбирам от трето и четвърто класиране, нямаме и мераци. Но се разрових в хисторито на училището - в паралелката, в която е приета дъщеря ми, миналата година не e обявявала свободно място на тези две класирания.

# 279
Справките отразяват само баловете от второ класиране.
Някой, който не е бил последният приет в тази паралелка на първо класиране, е подал заявление за второ класиране, не се е придвижил напред и е попаднал пак в същата паралелка.

А има ли справка, която да обобщава не само приетите по двете класирания, а и записаните по съответните паралелки и училища и техните мах и min балове?

# 280
Да, затова снощи викам "казвай...."
Съжалявам за дъщеря ти, тя с какво кандидатства, моята само с БЕЛ?
Дано там където сте приети да се окаже, наистина "нейното"
С рисуване. Искаше фотография.
Много я молих да отиде на българския, но отказа.

# 281
  • София
Параход, не съжалявай! 32-ро е много добро училище! Учи се сериозно (даже прекалено сериозно по отзиви в нета), средата е добра, близо ви е...мятай джапанките в сака и почивайте на воля вече!

# 282
О, аз изобщо не се оплаквам, ТЯ се оплаква Simple Smile Нямам търпение за почивка, наистина.

# 283
На теория има опция прехвърляне с приравнителен изпит, ама на практика....

# 284
Приравнителни ще искат за езика, ако е започват, а и каква е вероятността да се освободи място.
              Места в 9 клас постоянно се обявяват на сайтовете на у-щата.Следя ги и знам.Не се иска приравнителен изпит по език,ако учебните планове и програми са еднакви.Например - езикова паралелка АЕ/ИЕ.Прехвърлянето в свободното място става с резултата от НВО от 7 клас и оценките по БЕЛ,МАТ и АЕ / първи език/ от 8 клас.Класират се всички кандидати за мястото по резултата от тези оценки.Ако мястото е обявено втори срок на 9 клас се взимат оценките по БЕЛ,МАТ и АЕ от първи срок на 9 клас и пак се включва НВО от 7 клас.Така е в паралелките ,които следя.Сега ще е 9 клас,но нещо му мина желанието за прехвърляне.Харесва си класа и учителите.Ако обявят място ще му кажа и ако реши ще опита.

Общи условия

Активация на акаунт