Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - Тема 7

• 31 454
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Не видях нито една снимка в анфас с новите бански - все леко завъртяни на една страна. Изобщо не си представям как ще стои отпред. Иначе новите хавлии ми харесват много.

# 166
Хаха ами аз какво да кажа . Тя Мая е по-секси от Мими , защото е малко по- едра от нея . И двете са добре , но може би дрехите им ги шият по техни мерки или просто всеки път пишат един размер .
Да, Мими ми е малко като детенце, просто си представете тялото и без имплантите. Мая има по-женствени извивки. В бедрата е по-налята, но има тънка талия и няма корем, повече докарва до фигура тип пясъчен часовник (любимата ми)! Иначе и аз мисля, че пишат един и същи размер, без значение с кой позират. Но пък Мими като беше бременна, нали имаше някои роклички, на които пишеше, че позира с С размер.

На мен ми прозвуча като слабите жени са като деца, в тях няма нищо женствено и не излъчват сексапил 🤦‍♀️ Всяка жена, независимо от килограмите си може да бъде секси!! Също така всички сме различни, на някои жени просто им ходи да са по-слаби, а на други по-пухкави. Но такива крайни изказвания като "недоразвито тяло" или "дебелана" са крайно дискриминиращи.

# 167
  • Варна
Ох тез хора са луди! Не стига че се препродават бански, което на мен ми е все едно да препродам бельо, ами и една пуснала носен Married to the money горна част 60лв. На мен от сайта нов ми е 64лв. И долнище 40, което и в сайта е 40, ама айде него го няма налично. Сбъркана работа.

# 168
Очаквах да има такъв коментар, но не съм казвала недоразвита или дебелана, свиня и подобни обидни определения. Много хора харесват слабо телосложение като на манекенка, аз казах какво аз харесвам. Не искам да обидя никого.

# 169
  • Варна
То аз с моите 50кг на 160см и без бюст съм си направо дебелана на фона на тях. Мен по-скоро ми пречи тоя силикон техния, дето всички дрехи се правят по него.

# 170
Те са насочени към по-заможни жени , а те по принцип имат силикон , залагат на секси визия тип поп фолк , за това и много хора мисля , че са за чалга певици , а сега предлагат и почти само кроп топове .
Обаче тениски създадени преди 3/4 години например не им пада цената , а даже се вдига , това при кой бранд го има , само при Алеса .

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 12:22 от prodaljavamenatam

# 171
Диди, на мен ми харесва и така как ти стои панталона, единствено ми изглежда че топа и панталона са различни нюанси на бялото и различна материя. Единствено това не си пасва, но може би е и от светлината на терасата.
Мисля, че тениската със същия принт ще изглежда супер към панталона, ще са еднакви като нюанс.
И все пак е важно ти да се харесваш на 100%, ако нещо не ти е уау, не си заслужават тези пари и ако трябва, ще върнеш 10 пъти  докато харесаш всичко напълно.Simple Smile

# 172
  • Варна
Да, панталонът се оказа че е екрю. Нямаше налична тениската от същия принт, аз иначе нея щях да взема. Те платът и цветът са толкова специфични, че не знам с какво друго би паснало напълно, освен с тениската със същия принт.

# 173
Поръчах от намалението такъв панталон и тениска същия принт и пак не бяха един нюанс. Явно след преиздаването и на двете неща има разминаване и не са бели.

# 174
  • Варна
хах смятай... аз на роклята се чудя от тоя принт. Много ли е торбеста, някой няма ли я?

# 175
Аз бях я поръчала преди време, но я върнах. На гърба ми стоеше като чувал, а беше XS.

# 176
  • Варна
Мерси, явно и тя няма да е моята

# 177
Видях във фейсбук реална снимка на рокличката, която помня, че доста хора одобрихме като излезе, но изобщо не ми допада, даже ако не бях видяла сравнени двете снимки, нямаше да разбера, че е същата. Даже при Мими тези дантели надолу, не се виждат, сега като се вгледах ги има, но нейната снимка е толкова обработена, че се губят.   А иначе аз гледам един модел на Авин от както излезе, не знам колко време, вече може би месеци минаха и много ми харесва, но не ми се дава подобна сума, после и не мога да я върна, ако не я облека никъде, иначе изглежда много свежо. Не знам на живо как ще е. И освен това пише, че е шифон, това какво е? Да не е пак някакъв вид полиестер и да спарва? Че с тия дълги ръкави...а иначе с Пинтерест гледах снимки на подобни роклички, където момичета ги носеха с кецове.

# 178
Аз се потресох от тази обява. На мен с ВИП отстъпка тази рокля ми е 139 лв., да не доверим, че често ми пускат кодове за 10%, а мацката я пуснала носена за 130 лв., че и доставка трябва да й се плаща 😂😂😂😂 Не знам тези хора луди ли са? Шанел ли си мислят, че продават?
Иначе шифонът си е изкуствена материя.

# 179
Море Роклята на Avin я пробвах, но е много къса. Имай предвид, че отзад е с гол гръб. Според мен няма да запарва, имам подобна на друга марка и си я нося лятото, нищо че  е с дълъг ръкава. Роклята на Alessa e много разочароваща като я видях на тази снимка. Тъкмо няма да се ядосвам, че ще я върна.
Видях във фейсбук реална снимка на рокличката, която помня, че доста хора одобрихме като излезе, но изобщо не ми допада, даже ако не бях видяла сравнени двете снимки, нямаше да разбера, че е същата. Даже при Мими тези дантели надолу, не се виждат, сега като се вгледах ги има, но нейната снимка е толкова обработена, че се губят.  А иначе аз гледам един модел на Авин от както излезе, не знам колко време, вече може би месеци минаха и много ми харесва, но не ми се дава подобна сума, после и не мога да я върна, ако не я облека никъде, иначе изглежда много свежо. Не знам на живо как ще е. И освен това пише, че е шифон, това какво е? Да не е пак някакъв вид полиестер и да спарва? Че с тия дълги ръкави...а иначе с Пинтерест гледах снимки на подобни роклички, където момичета ги носеха с кецове.

Общи условия

Активация на акаунт