Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - Тема 7

• 31 456
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Те редовно си продават носени дрехи на цени по-високи от тези с Морано отстъпката. И всичко е носено "броени пъти", "веднъж за повод", "неразличимо от ново" тая дума неразличимо много ме дразни, среща се само в групите за дрехи, хаха! Иначе друг е въпроса, че никой не им ги купува, ама не смъкват от цената, гледам едни и същи обяви да се публикуват седмици наред и нищо. А за роклята на Авин, то излиза, че полиестера има 100 имена, шифон, жоржет, а накрая всичко е един и същи *** 🤣 Много ми допада, смятате ли, че става за бели кецки? Ако става за кецове, може и да се замисля да я взема. Поне ще я нося по-често. Аз съм ниска, надявам се да не ми е къса, а и да е ми е, тя полата е на етажи и се надявам баба да измисли нещо, ще я настави с по няколко сантиметра, те пластовете се припокриват и готово. ☺️

# 181
  • Варна
И аз заглеждах това на Авин, но няма С от много време. Края на август съм на сватба и трябва да си измисля някаква рокля, обаче нещо нищо не ми харесва или е по 300+ лв

# 182
Момичето с роклята не ми изглежда много щастливо .
Те дрехите пак може да са носени малко , но няма кой да ги купи на същата цена като в сайта .

# 183
Те редовно си продават носени дрехи на цени по-високи от тези с Морано отстъпката. И всичко е носено "броени пъти", "веднъж за повод", "неразличимо от ново" тая дума неразличимо много ме дразни, среща се само в групите за дрехи, хаха! Иначе друг е въпроса, че никой не им ги купува, ама не смъкват от цената, гледам едни и същи обяви да се публикуват седмици наред и нищо. А за роклята на Авин, то излиза, че полиестера има 100 имена, шифон, жоржет, а накрая всичко е един и същи *** 🤣 Много ми допада, смятате ли, че става за бели кецки? Ако става за кецове, може и да се замисля да я взема. Поне ще я нося по-често. Аз съм ниска, надявам се да не ми е къса, а и да е ми е, тя полата е на етажи и се надявам баба да измисли нещо, ще я настави с по няколко сантиметра, те пластовете се припокриват и готово. ☺️
Море, роклята на Avin е уникална! Колко парички е? Въобще не се замисляй 😊 Точно с бели кецки си я представям, ще стане просто разкош. Този тип рокли се съчетават идеално както с ток, така и със спортни обувки. Навсякъде виждам да ги носят така.

# 184
Не е малко, 202лв с доставката. Иначе и с висок тънък ток ще стои много красиво, а и мисля, че за ниски хора е добре 😁 ама е много пари и утре ако ми скимне, че няма да я нося и не мога да я върна, за разлика от Алесинските. Понякога си променям решението след 2 месеца 😅

# 185
На мен не ми е къса, но аз съм 1.58
По принцип нося С, но понеже съм + няколко килограма поръчах М и после съжалих, но вече нямаше С 🙂

Видях във фейсбук реална снимка на рокличката, която помня, че доста хора одобрихме като излезе, но изобщо не ми допада, даже ако не бях видяла сравнени двете снимки, нямаше да разбера, че е същата. Даже при Мими тези дантели надолу, не се виждат, сега като се вгледах ги има, но нейната снимка е толкова обработена, че се губят.   А иначе аз гледам един модел на Авин от както излезе, не знам колко време, вече може би месеци минаха и много ми харесва, но не ми се дава подобна сума, после и не мога да я върна, ако не я облека никъде, иначе изглежда много свежо. Не знам на живо как ще е. И освен това пише, че е шифон, това какво е? Да не е пак някакъв вид полиестер и да спарва? Че с тия дълги ръкави...а иначе с Пинтерест гледах снимки на подобни роклички, където момичета ги носеха с кецове.

# 186
Оле, изглежда много сладка, май наистина си е подходяща и за кецове и за ток. Материята как е, комфортна ли е? И цветовете са по-убити от на сайта, там изглеждат много искрящи. Коланчето хубаво ли е, в неонови цветове ли е? Ако искаш можеш да ми пишеш на Лс, да не пишем тук за Авин ☺️

# 187
И аз като гледам на какви цени си пускат носените дрехи, направо се шашкам, че има кой да ги купува. 😂

# 188
На мен не ми е къса, но аз съм 1.58
По принцип нося С, но понеже съм + няколко килограма поръчах М и после съжалих, но вече нямаше С 🙂

Видях във фейсбук реална снимка на рокличката, която помня, че доста хора одобрихме като излезе, но изобщо не ми допада, даже ако не бях видяла сравнени двете снимки, нямаше да разбера, че е същата. Даже при Мими тези дантели надолу, не се виждат, сега като се вгледах ги има, но нейната снимка е толкова обработена, че се губят.   А иначе аз гледам един модел на Авин от както излезе, не знам колко време, вече може би месеци минаха и много ми харесва, но не ми се дава подобна сума, после и не мога да я върна, ако не я облека никъде, иначе изглежда много свежо. Не знам на живо как ще е. И освен това пише, че е шифон, това какво е? Да не е пак някакъв вид полиестер и да спарва? Че с тия дълги ръкави...а иначе с Пинтерест гледах снимки на подобни роклички, където момичета ги носеха с кецове.
Краси, благодаря за снимките, забранила си си личните съобщения и не мога да ти отговоря. Може ли, ако имаш възможност да ми снимаш и колана? ☺️

# 189
Те редовно си продават носени дрехи на цени по-високи от тези с Морано отстъпката. И всичко е носено "броени пъти", "веднъж за повод", "неразличимо от ново" тая дума неразличимо много ме дразни, среща се само в групите за дрехи, хаха! Иначе друг е въпроса, че никой не им ги купува, ама не смъкват от цената, гледам едни и същи обяви да се публикуват седмици наред и нищо. А за роклята на Авин, то излиза, че полиестера има 100 имена, шифон, жоржет, а накрая всичко е един и същи *** 🤣 Много ми допада, смятате ли, че става за бели кецки? Ако става за кецове, може и да се замисля да я взема. Поне ще я нося по-често. Аз съм ниска, надявам се да не ми е къса, а и да е ми е, тя полата е на етажи и се надявам баба да измисли нещо, ще я настави с по няколко сантиметра, те пластовете се припокриват и готово. ☺

Море, относно имената, просто материя и състав на материята са две отделни неща. Материята може да е жоржет, който ще е по-различен на допир от шифона, но и двете да са със състав полиестер. От полиестер може да се имитира и памучна материя, ленена и тн., но състава е важен.

А иначе искам само да кажа, че и аз се бях хвърлила за тази рокличка, добре че обаче не поръчах Grinning само щях да си загубя времето във висене по офиса да връщам… скандална е разликата в снимката на Алеса и на живо, малко като Алиекспрес очакванията и реалността

# 190
Защо, на живо ли я видя? Не ти допадна ли? ☺️

# 191
Защо, на живо ли я видя? Не ти допадна ли? ☺

Извинявай, може би те подведох.. имам предвид Алеса рокличката, която сте пуснали тук с реална снимка, и че на реалната снимка просто изглежда зле според мен.
Иначе на Авин роклкичката я видях в магазина им в София и е много сладка.

# 192
На Алеса роклята и според мен въобще не изглежда добре, ако не бях видяла снимката от сайта до тази на жената, нямаше да разбера че продава същата рокля. Аз очаквах, че в бюста ще е с по-твърди чашки, да не се сплесква или не знам, абе ужасно ми стоеше, и също полата очаквах да стои по разкроена и твърда някак, не така да виси надолу....а за тази на Авин, май ще я поръчам да я видя, пък ако нещо ще я върна. Щом става и за ниски обувки, може би ще си струва покупката. Няколко пъти я пускат и свършва и аз продължавам да я гледам само. Този път може и да е последния, в който я преиздават.

# 193
Само аз ли виждам огромна разлика в снимките на роклята на Авин - от Краси Колева и тази на Авин?
А разликата в роклята на Алеса идва от там, че Мими е със силикон и той повдига по друг начин горната част .. иначе аз друга разлика не виждам.

# 194
За мен роклята на Авин е по-голямо разочарование, ако трябва да сравня. На снимките на Авин ми беше привлякла вниманието, въпреки, че не харесвам дрехите им, но на снимките тук няма нищо общо.
Роклята на Алесса не в мой стил. Според мен тези презрамки и придават вид на плажна рокля.

Общи условия

Активация на акаунт