Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - Тема 7

• 31 459
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
И мен ми изглежда съвсем различна роклята на Авин. Обаче пък една колежка наскоро беше с Middle East моделчето и направо ми останаха очите.

# 196
Да, и Middle east ми хвана окото, но с цветята ми е по-свежа. Иначе често се случва на живо нещата да се обърнат, с Алеса е редовно...харесвам едно на сайта много, и поръчвам нещо с него просто така, и това поръчаното на шега се оказва по-хубаво от другото.

# 197
И за мен роклята на Авин няма нищо общо със снимката. Страшно много се обработват снимките, а и коланът е отделно.

# 198
Момичета, направо давайте линк или снимка на модела за който говорите, че по име не мога да се ориентирам .. поне аз .. middle east на Алеса ли е?

# 199
На Авин е
Тази е много красива наистина
https://avinonline.com/produkt/roklya-middle-east-s-kolan/

# 200
Колана си е към роклята и цветовете са по-ярки от снимката на Краси. Пробвала съм я и знам как изглежда. Факт е обаче, че както Aлеса, така и Авин си обработват снимките и понякога има разминаване от това, което е на сайта и това, което е на живо.
И за мен роклята на Авин няма нищо общо със снимката. Страшно много се обработват снимките, а и коланът е отделно.

# 201
Аз много харесах роклята на Авив на снимката,  но извинявай , на снимката на Краси имам чувството , че видях друг модел и друга шарка на роклята. Няма нищо общо със снимката!

И аз бих помолила повече информация от нея , защото от много време я заглеждам.

# 202
Със сигурност има значение, че е снимана на домашна светлина, на живо е по-ефектна. Ако някой и се чуди най-добре да види и да пробва на място в бутика

Аз много харесах роклята на Авив на снимката,  но извинявай , на снимката на Краси имам чувството , че видях друг модел и друга шарка на роклята. Няма нищо общо със снимката!

И аз бих помолила повече информация от нея , защото от много време я заглеждам.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 08:11 от krasikoleva

# 203
Е тази снимка от инстаграма им, с друг принт е друго нещо
Скрит текст:
Видяхте ли сторитата на Алеса, където Мими говори на английски на Авиа :
"My name is Niki, Baba .. " и още неща, като към всяка дума има My name is .. това що за глупост е 🙈

# 204
Да , то май имаше някаква такава песен , много е сладка .

# 205
Има такава песничка. Детенцето е много сладко.

# 206
Обаче Alessa наистина много си трият коментарите, които не им харесват. Една и съща публикация от вчера и от днес и коментарите ги няма. Снимах я точно с цел да видя дали ще изтрият коментарите. Естествено днес ги няма. Имат и прекрасни неща, имам буквално незаменими дрехи от техни колекции, но това не им прави чест. Мисля, че който си ги харесва и си пазарува от тях, ще продължи да го прави въпреки коментарите. Дано само върнат предишното качество и бързина.

# 207
  • Варна
Е трият си, аз вече два пъти съм ви показвала тук мои коментари изтрити.
Скрит текст:
Тази блузка отдавна ѝ бях хвърлила око, днес случайно видях, че е налична (нямам известие, въпреки че бях записана) и веднага я поръчах. Добре че доставките им са от днес за утре, че утре заминавам. Идеално ми се получи Grinning

# 208
Това наистина е психарско, всички ги знаят как се опитват да контролират цялото интернет пространство и да си разчистват всички лоши коментари. И аз в началото така се полъгах, гледам навсякъде само хвалби. Навсякъде! Ама такива хвалби, където направо припадат, не съм чела за други марки и продукти хората така да се превъзнасят и да пишат фермани с хвалебствия. И си викам "Абе може верно да са хубави!" Първата ми поръчка беше роклята Santorini, и бях много доволна, около 80лв ми излезе с намаление за рождения ми ден, да ме зарибят и роклята беше в много хубава кутия, не беше смачкана кутията, миришеше страхотно, картичка към нея, всичко. После се зарибих и почнах да пазарувам често и много се радвах на придобивките и си казах "Тези наистина са уникални, отношение, оформление на пратките, момичетата по телефона звучаха страхотно, не можех да повярвам, че има такъв онлайн магазин, и по едно време се започна с гадни пратки, имала съм прашасали дрехи, сякаш са се търкаляли по земята в складовете, такива без целофан на емблемата, без картичка, или хвърлено вътре само калъфчето на картичката, без нея, просто много нахвърляно всичко и....видях че не се занимават изобщо при опаковането, а само тъпчат в чантата. Но продължавам да си поръчвам, имат прекрасни неща, но за съжаление 80% ги връщам, някои защото не са хубави, не се работи с хубави материи, зимата не ми пречи толкова, но сега лятото в жегата си се усеща, макар че и за зимно яке или палто си трябва хубав материал. Та една част връщам заради материята, друга защото не могат да издокарат 2 неща в еднакъв размер, примерно роклята с яхтения принт ми е ХС и шивачката супер много ми я стесни, и в талията ми е доста свободна, и навсякъде, а тази тази пак ХС ми е много тясна, защо да се мъча с толкова скъпа рокля, която не ми става, иначе гърба е разкошен, много ми харесва гърба как е направен, повече от на другата ама....ако си правеха нормални размерите щях и нея да запазя, сега продължавам да си я гледам и да се чудя. И т.н, палта в еднакъв модел и размер съм имала с различна дължина на ръкавите, просто скандални неща!

# 209
  • Варна
Оо ще я връщаш ли тази, страхотно ти седеше!

Общи условия

Активация на акаунт