Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - Тема 7

• 31 464
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Диди, не знам,
любих се в нея, докато се чудя ще мине лятото. Тясна ми е, докато мърдам или се навеждам имам чувството, че или ципа ще се отвори, или по-лошото, ще го разцепя. Чудя се по какъв начин мога с парчета плат от полата да разширят горната част, че ми е и дълга, ама все ще стои гадно и на парчета и винаги има риск да я орезиля само. Както казах, ако имаха С щеше да ми заспи и нямаше да му мисля. Вчера пак си я облякох да и се порадвам пред огледалото, ама не ми е удобно и това е.

# 211
Ами то наистина някои коментари са супер груби и обидни, и аз бих ги изтрила, ако някой ми пише “боклуци за балъци” и нещо в този стил. Разбирам да е градивна критика, ама това…

# 212
Ама те не трият само обидите, а всичко, което може да е съдържателно, а не безмозъчно припадане. Ето моя коментар за червената рокля с бръмбарите, който след няма и няколко часа, вече си го виждам само аз от профила ми.

# 213
Май има някакъв проблем с коментарите, защото за много артикули ми изписва, че има например 10 коментара, а като отворя ми излизат 1-2.
Иначе в твоя коментар не виждам нищо обидно, даже хвалиш роклята, че е по-хубава на живо. Не виждам причина да е махнат умишлено.

# 214
Здравейте,
За пръв път направих поръчка от алеса в неделя, като при избирането на размер изписваше доставка 1-3 дни, а след поръчката датата беше 28.07-02.08.
Писах им имейл, че в събота пътувам и ако няма да бъде доставена до петък по-добре да отменя поръчката. Не получих отговор, така че реших да им звънна вчера. Разговарях с едно изключително мило момиче, което ме увери, че артикулите са налични и пратката ще бъде изпратена вчера и днес ще мога да си я получа.
Днес, обаче, нямам никакво известие от Спийди (е, имам, но за съвсем друга пратка Simple Smile)
Това обичайна практика ли е за този бранд и на някой случвало ли му се е подобно нещо?
В профила ми пратката все още е със статус потвърдена.

# 215
Седят само от новата година коментарите . И на мен са ми трили коментар примерно , да очакваме новата колекция в Инстаграм и писах , че я очакваме и беше също изтрит .

# 216
Седят само от новата година коментарите . И на мен са ми трили коментар примерно , да очакваме новата колекция в Инстаграм и писах , че я очакваме и беше също изтрит .
Моя коментар е съвсем скорошен, не е от миналата година. И е изтрит, защото казвам, че е умалена и това би отказало някой, който ако и без това се колебае за размера да поръча, примерно може да се надява да е уголемена и да поръча.

# 217
  • Варна
Абсолютно е както казва Море. Давам пример, понеже аз не пестя и в моя профил най-ясно се виждат смешните им манипулации. Никой не може да ме убеди, че това е заради проблем с коментарите. Явно си имат някой нает, чиято работа е по цял ден да прави триаж на коментари в сайта и в социалните мрежи и да трие всичко, което е дори мъничко неудобно. Аз затова се дразня толкова като се появи някой и тука в тази тема да се опитва да налага цензура.
Това виждам аз от моя профил за банския Majestic garden

Това виждам за същия бански когато вляза в incognito window

А ето и в случая когато съм оставила позитивен коментар - за ментовата пола
Това виждам от моя профил

Това виждам в incognito window

# 218
Мхм, именно. Всичко е за зарибяване на нови хора. Не им пука за старите, то е ясно, че им знаем номерцата. Идеята е да привличат нови купувачи, които като потърсят мнения за бранда, да ги накара да поръчат. И в дългия коментар забравих да кажа, че освен хубавите кутии и чантички, които не бяха смачкани, картички, които не бяха хвърлени вътре по отделно от калъфчето и т.н. пратките ми идваха най-много до седмица, а понякога и на следващия ден. Вчера им звънях, имам депозит и като поръчах едни къси панталонки, им се обадих да ми го приспаднат. Приспаднаха го. После поръчах колан и ден по-късно видях, че го обединиха с панталонките да ги пратят заедно. И вчера забелязах, че сумата е по-голяма и сметнах, че депозита ми не е приспаднат. Нарочно ли е или системата им е бъгава?! И пак звънях да ми го приспаднат отново. Ако сега поръчам още нещо, ще го добавят към тези 2 неща и пак ще изчезне депозита ми. Отделно от това първата поръчка с панталонките трябваше да дойде на 22-25 юли, а сега като ми я обединяват с новата, без да ме питат, ще я чакам Бог знае до кога, сигурно ще дойде в средата на август. За втората поръчка с колана дори не намирам имейла, където да видя кога е планирана доставка.

# 219
На мен картичките с надписите ми са скучни , едно и също , да пратят код с допълнителна отстъпка , ако искат да ни зарадват .

# 220
Пуснали са рокля за 1 500 лв 🤣🤣🤣 ще умра.... Не знам нова ли е, но аз не си спомням да е имало такава.

# 221
Да, даже не чета какво пише в картичките, директно ги хвърлям. 😀

# 222
Тези скъпите са за известни личности .

# 223
Разбира се, а на нас дрехи от евтин полиестер!!

# 224
Вече и подарък за над определена сума не им се пуска , миналата година пуснаха скрънчита подарък за 17юли .
Може преди 30 процентовото намаление пак да вдигнат цените .

Общи условия

Активация на акаунт