Частни училища - информативно-дискусионна тема 54

• 41 546
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Чакам с нетърпение момента, в който ще са по-важни други неща, а не дали моливите са професионални или не, и какъв им е пигмента.
Не чакай нещо, което е настъпило без ти да знаеш.
Аз съм луда на тема канцеларски материали. Доставя ми истинско удоволствие да използвам хубава химикалка или да си купувам цветни моливи. По тази причина и децата честичко намазват.
На младежа в Питагор поръчах 20 молива с името му. На вторият месец имаше 2 налични Simple Smile
Умрях от смях когато една майка ме попита от къде ги поръчвам защото видяла сина си, че пише с такъв.

За униформите вече 8 години поръчвам етикети които лепя с ютия. До сега има един загубе суичер и то не от униформата.

# 511
Голямото обожава да рисува и има всякакви комплекти. За разнасяне в училище си купи хубав комплект, но не са скъпи. Честно казано, проблемът там не е губенето /не знам нещо някога да е загубено, откакто откраднаха протмонето в първи клас/, а огромната раница.

# 512
  • софия
От къде да купя акрилни моливи?
A тези artina какви са по произход?

И къде наистина поръчахте надписването на моливите?

# 513
  • Blondeville
Акрилни моливи не съм виждала аз, само акрилни бои. Акварелни моливи има в големите книжарници тип Ориндж.

# 514
Чакам с нетърпение момента, в който ще са по-важни други неща, а не дали моливите са професионални или не, и какъв им е пигмента.
Не чакай нещо, което е настъпило без ти да знаеш.

По никакви външни белези и прояви не си личи да е настъпило.

Изпуснала съм купона преди гумичката. Ще ме прощавате, но има живот и извън форума. Simple Smile Та не съм съвсем в час с последните действия в темата.

Амели, Магнолия очевидно сбърка какви точно моливи е закупила на ПУК-чето. Има предвид акварелни, а не акрилни моливи Wink. Акварелните се мокрят.

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 20:21 от Fancy

# 515
  • софия
Реших, че нещо съвсем съм изтървала фронта... И аз за акварелни си помислих, но знам ли..... може да не съм в час и да съм изостанала...

Струва ми се, че ще виждаме много ново лице на училищата. С интерес очаквам да чета споделяния и коментари.

Магнолия, пробвай да обърнеш посоката  - първо да се търси удобното и после красивото, че едно порасване минава за ей толкова кратко време, като щракване с пръсти, и сегашното чаровност е страшен автогол.

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 21:10 от Амели

# 516
Оооо, мен ще ме върти седмокласното торнадо, но с интерес ще наблюдавам развитието на мнението и представянето на "новичките". И ние сме били с ПУК вълнения, и ние сме се опъвали и философствали. Само за моливи не съм питала. Simple Smile

# 517
  • в страната на чудесата
добре го каза - ТЕБ ще те върти...децата се оправят чудесно, само трябва да се контролираме и да не ги тормозим...

# 518
Абсолютно!

# 519
Оооо, мен ще ме върти седмокласното торнадо, но с интерес ще наблюдавам развитието на мнението и представянето на "новичките". И ние сме били с ПУК вълнения, и ние сме се опъвали и философствали. Само за моливи не съм питала. Simple Smile
Мен пък такава лежернист ме е обхванала, че направо се плаша.
Най-лошото е че аз нямам идея за училище след 7 клас.
Преди найсет години почти фикс беше АК. После АК си дойде съвсем нормално. Сега категорично не искам АК, а на него изобщо не му пука Simple Smile

# 520
  • софия
Хоуп, защо не искаш колежа?

И да не прозвучи като заяждане, ама децата какво искат?
Или вече истерията е взела такива размери, че децата предварително бият отбой с все им е тая, като защитна реакция?!

# 521
  • София
Акрилни моливи не съм виждала аз, само акрилни бои. Акварелни моливи има в големите книжарници тип Ориндж.

Да, акварелни са. Не знам защо писах акрилни, явно автоматично след една дискусия за видовете бои в група за боядисване. Аз съм ги купувала от един сайт стативи. БГ, но ги има в емаг и други онлайн магазини.  Artina акварелни моливи ако потърсите в мрежата и ще ви излязат различни възможности.

Амели, какво значи да обърна посоката? Красивото не значи автоматично неудобно. И кой въобще говори за неудобни неща - явно аз съм изпуснала нещо. Чаровността - автогол. Стериотипът - умната жена не трябва да е красива не е моето. Или ако е умна, то е глупава. Може и аз да не съм разбрала какво имаш предвид, та ако е така - извини ме.

# 522
  • софия

Да, акварелни са. Не знам защо писах акрилни, явно автоматично след една дискусия за видовете бои в група за боядисване. Аз съм ги купувала от един сайт стативи. БГ, но ги има в емаг и други онлайн магазини.  Artina акварелни моливи ако потърсите в мрежата и ще ви излязат различни възможности.

Амели, какво значи да обърна посоката? Красивото не значи автоматично неудобно. И кой въобще говори за неудобни неща - явно аз съм изпуснала нещо. Чаровността - автогол. Стериотипът - умната жена не трябва да е красива не е моето. Или ако е умна, то е глупава. Може и аз да не съм разбрала какво имаш предвид, та ако е така - извини ме.
Как кой? ти. Поне така излиза от написаното. Ако беше "казла раницата трябва да е красива наред с удобна", щях по-правилно да те разбера.
Аз само обърнах внимание, че не може едното да идва преди другото или ако ще е така  - посоката, поредността, важността трябва да е обратна.
И да ти кажа аз съм последния човек, на който да говориш за стереотипи. Както и половината от списващите тук. В това отношение нямаш контра.

За мен са хубави емоции приготовленията за първи учебен ден, макар да не е първи клас, а ПУК. Но е училище. Освен това аз имам госпожица, която има претенции за цветови комбинации и обувки, та няма как да минем просто с раница. Раницата трябва да е КРАСИВА Joy и чак тогава удобна. Освен това има няколко несесера, които много старателно се прибират, подреждат, пренареждат. В един пастели, в друг фулмастери, в трети обикновени цветни моливи, в четвърти акрилни цветни моливи. Всеки несесер е избиран от нея и се грижи за вещите си доста за дете на 5 години. Затова подготовката няма как да е от кварталната книжарница. Това е положението. Роклята за първият учебен ден вече е купена и този първи учебен ден и го чака с огромно нетърпение.

Виждам, че се вълнуваш много от началото на учебната година. Може би има наборна тема, в която тези вълнения могат да се споделят нецензурирано.

Ще се радвам тук да разказваш за училището и начинът му на работа. Доколкото разбирам сте избрали това така хейтено училище... Ми което си е добро е добро. Честито. Добре дошла в отбора на "само за едно две училища говорите" и не им обръщай внимание като ти го казват. Хубаво ще е да четем споделяния за ПУК живота.

Потърсих аз в нета за artis, но така и не разбирам страната на произход коя е? Професионално изкривяване ми е на мен, имам малко различна летва за качество.

# 523
  • София
Добре Амели, разбрах те. Раницата, която бях пуснала като линк съчетана и двете и затова не разбрах първо какво искаш да кажеш. За съжаление няма кой да ми я купи от Норвегия Simple Smile
С удоволствие ще споделям за Пук в СС. Доста потребители виждам с дечица ПУК там - поне 6, ако не греша пишат. Не ме притеснява хейтенето по отношение на училището. Беше донякъде труден избор между СС и Питагор, но госпожицата си избра. 
Ще потърся наборна тема, макар да ме съмнява да има Simple Smile

# 524
За Artina, доколкото и аз потърсих, се водят малка фирма от Германия.
Относно раниците, аз харесвам японските ученически раници като дизайн. Вече като удобство не мога да кажа как са, но предполагам, че са удобни. Милиони деца ги носят ежедневно. За съжаление и те трудно се поръчват и са скъпички.

Общи условия

Активация на акаунт