Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 6

• 89 716
  • 796
  •   1
Отговори
# 390
детето носи уверение, че е допуснато до изпита
в уверението пише егн-то му

# 391
  • София
детето носи уверение, че е допуснато до изпита
в уверението пише егн-то му
Да, имаме два документа от училището.
Какво съдържа все пак тази бланка?

# 392
  • Sofia
Бихте ли споделили какво се попълва в идентификационната бланка, която детето попълва в изпитния ден. Няма даден образец в справочника на Веди. Трябва ли да си знае ЕГН например?

Входящ номер, трите имена
и ЕГН на ученика .Всички тези данни ги има в служебната бележка

# 393
Здравейте! Моля Ви за мнение за 127 СУ, ако имате наблюдения - дали паралелките с първи испански език са основно момичешки? А в 1 СУ- как е положението откъм състав на класовете с испански? Моите впечатления до тук (не за тези училища), че паралелки с испански и френски се предпочитат повече от момичета и се случват класове с по 2-3 момчета. БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 394
  • София
Синът ми е в друго училище с испански - горе-долу 50/50 са момичета и момчета във випуска.

# 395
  • В царството на игрите:)
Здравейте! Моля Ви за мнение за 127 СУ, ако имате наблюдения - дали паралелките с първи испански език са основно момичешки? А в 1 СУ- как е положението откъм състав на класовете с испански? Моите впечатления до тук (не за тези училища), че паралелки с испански и френски се предпочитат повече от момичета и се случват класове с по 2-3 момчета. БЛАГОДАРЯ ВИ!
За 127 е писано толкова много в тази и предходната тема /даже има и отделна/, че и дете да имах там сигурно щях да знам по - малко Sad  Ще подмина този въпрос Simple Smile
В 1СУ повечето класове в 8 клас са момичешки. В класа на дъщеря ми има 5 момчета. Мисля, че най много са 8 в някои от класовете. Това е тази година, обаче. В предходните има класове в които има повече от 10-12 момечта, така, че е въпрос на набор.

# 396
  • София
Синът ми е в друго училище с испански - горе-долу 50/50 са момичета и момчета във випуска.
Бихте ли споделили кое?

# 397
  • София
157 ГИЧЕ (10 клас), пет паралелки са, има доволно момчета.

# 398
Може ли да споделите мнение за 157-мо?

# 399
  • София
Някъде напред бях писала, в тази тема трябва да е.

Намерих - на 16 страница, мнение 235

# 400
Много благодаря! Тъкмо търсех къде е Simple Smile

# 401
За утре : Успех на всички дечица!

# 402
Успех на всички дечица утре! 🤞 Каквито и точки да заковат, нека ги отведат на  позитивно място, пълно с приятели и вдъхновяващи ментори!🍀

# 403
  • Sofia
Здравейте, търся мнение за нивото на преподаване на немски език за 35 СЕУ, 31СУ и НТБГ( банково дело с немски). Как бихте ги класирали по подготовка?

# 404
Според мен 31во е най-"сериозното" от изброените училища, но си зависи от преподавателите в 8ми клас. Локацията е най-важна, останалото е късмет.

Общи условия

Активация на акаунт