Как да му кажа?

• 19 469
  • 493
  •   1
Отговори
# 15
Аз разбрах Черна станция като отстраняване на химена от лекар. Ами да, това е вариант.

Точно, а ако я е срам от лекаря може и сама с достатъчно гел и дилдо. Хем и ще потренира за да опознае тялото и реакциите си, защото сексът си иска свикване, а тя е пропуснала много години и направо с мъж може и да не успее да се отпусне.

Ако мъжът е мъж на място и държи на теб, няма да е никакъв проблем. Имам такава позната, всичко мина наред. Дано да си попаднала на мъж, който си заслужава.

Може да е и мъж, който си заслужава отвсякъде, ама го е страх от девственици или има предубеждения по въпроса.

# 16
Абе даже и мъжа да си заслужава и всичко да е цветя и рози, след 5-10 годинки като й минат пеперудите и налегнат битовизмите, дали няма да се замисли, че е изпуснала нещо и да тръгне на стари години да се излага Rolling Eyes то затова тия работи се правят в тинейджърските години.
След 5-10 години всичко може да се случи. И хора с голям предишен опит във връзките се разделят, така че гаранция няма за нищо. За мен човек, който отсега мисли какво може да се провали в бъдеще, сам саботира себе си.

# 17
Е, как с гел и дилдо, да си направя някоя беля без да искам?
Да, срам ме е от лекаря, срам ме е и от мъжа, че съм на много години, но и без това ще се досети, поне нещата да се случат искрено и естествено.
Иначе, да късничко е, но не мисля, че девствеността е повод за гордост, нито, че щом е на 27, не на 17, ще се залепя за мъжа или ще се отприщя да ми хареса и да го правя с всички под ред

# 18
И каква беля ще си направиш??? Ти даже имаш предимството да усещаш какво става и да спреш ако нещо не е наред.
Но както искаш, ние тук си говорим, ти решаваш, разбира се.

# 19
Абе как сама ще действа, този мъж за какво е?
Не го мисли толкова, като настъпи моментът кажи, че си много притеснителна, притеснена и да е внимателен, и толкоз. Без много обяснения и оправдания, не си извършила престъпление.

# 20
А защо въобще ще му се обясняваш? Ако не ти е удобно, няма задължение да му споделяш девствена ли си или не. Предполагам и той няма да ти сподели трета ли си му, пета ли си му.
Няма как да разбере, вероятно ще отдаде евентуална неопитност на притеснението. Отпусни се и се наслади, няма нищо за мислене тука.

# 21
Защото, освен, че по кръвта ще се усети, ако му кажа е по-вероятно да ме пази и внимава повече, а мен да ме боли по-малко първите 1-2 пъти

# 22
  • София
Много филми ли си гледала, книги ли си чела…. не знам.
Обърнете внимание на любовната игра и стигна точката да го поискаш, щото секса не е туй в онуй и болка със стискане на зъби.

# 23
Защото, освен, че по кръвта ще се усети, ако му кажа е по-вероятно да ме пази и внимава повече, а мен да ме боли по-малко първите 1-2 пъти
Един мъж винаги трябва да е внимателен и нежен и да те пази (презерватив!). За кръвта и болката... Пълни глупости. Не си представяй заколение, а болка няма ако знае какво прави и сте в настроение. Винаги можеш да кажеш, бъди по-внимателен. Не само девствените ги боли при грубост.

# 24
  • София
Абе даже и мъжа да си заслужава и всичко да е цветя и рози, след 5-10 годинки като й минат пеперудите и налегнат битовизмите, дали няма да се замисли, че е изпуснала нещо и да тръгне на стари години да се излага Rolling Eyes то затова тия работи се правят в тинейджърските години.
Зависи си от жената.

# 25
Аз пък се замислих, че девствена жена всъщност може и да има опит.

# 26
Може, но мисля, че не е такъв случаят.

# 27
Аз пък се замислих, че при някои етноси и религии - жените опират до лекар за възстановяване на химена, а при нас излиза, че едва ли не е срамно да не си преспала с 5-10 човека до тази възраст.Rolling Eyes

# 28
Има мъже се гипсират яко като чуят за девственост.  Признавам и на мен ми се е случвало, тя беше на 19, девствена, опасявах се, че ще се влюбя много в нея, а тя след няколко години ще порасне и ще иска с друг. Имаше и други съображения, но докато се наумувам ми я отмъкнаха. После дълго се чудих как е възможно такава глупост да сътворя.
Тук случая едва ли е такъв, но за жена на 27 честно казано бих се притеснил от този факт по други съображения. Липсата на опит е готино, но до една възраст, след тва вече да учиш тепърва зрял човек си е трудна работа. Няма как да скрие този факт, също и ме съмнява да стане като по филмите с килим от рози и свещи, там с всичките му романтика. Просто да му каже, с риск да се стъписа, ако я иска наистина, ще се постарае. Другия вариант с вибратора, после липсата на опит не е чак такъв проблем

# 29
Ако не преди, то най-късно след преживяването едва ли има как темата да остане незасегната, поне накратко. Добре е да имаш в главата си идея какво би искала и си готова да му кажеш по въпроса. Предвид възрастта, всеки човек ще се запита с какви очаквания от твоя страна е натоварена случката. Твоето отношение до голяма степен ще бъде предопределящо и за формирането на неговото - стига да подходиш като зрял човек, какъвто всъщност си на тази възраст.
Ако имаш предварителната нагласа, че те очаква нещо неизбежно неприятно, рискуваш да лишиш и двама ви от приятни изживявания.

Общи условия

Активация на акаунт