Как да му кажа?

• 19 493
  • 493
  •   1
Отговори
# 375
Моят съвет е да изчака мъжа, който ще й покрие критериите, ще я вълнува и ще я слага на преден план винаги. Другото не си заслужава. Бях на 25 когато спах с мъжа си, след години чакане и избиране, и си струваше чакането. Двайсет години сме вече заедно и продължава да е правилен избор.
Не бих спала, целувала или въобще докосвала мъж, който не ми допада и не ме прави приоритет постоянно
За протокола: 8ица.

# 376
Хубуууу, де. Ако не харесва никого от тези, които среща, и ако... хм... не усеща сърбежи между краката, защо трябва да се напъва.

# 377
  • София
Щот е чула, че подковават коня….

# 378
Топно така, един грешен и избор заради нечии други критерии за нормалност, може да се от врати от секса. Но все пак макар и сама да стигне до край, да отключи това желание. Няма нищо по-хубаво от това да правиш секс с някой, който те привлича и се чувстваш спокойна с него. Имала съм 3 сериозни връзки, е открих какво е наистина да правиш готин секс - любов както искате го наречете, едва в третата!

# 379
  • Пловдив
И все пак изцяло критерия се върти около външността, но не еднократно беше казано, че на някой русолява и силиконеста му е 10, на други кестенява и без корекции. Въпреки че корекциите се правят от коригиращите се с цел да качват рейтинг.
Но пък не трябва ли все пак рейтинга да се добива от осредняване на качества. Не еднократно над 6-7 мъже се държат по начин, който е в скала 1 до 10 единица или двойка. Интелекта им е 1 или 2. Тогава такива хора имат средна оценка 3... Слабооо, много слабо.
Същевремено пич с външност 3, се държи на ниво 5 и има интелект 8. Средната му оценка е 4,1... Което си е Добър 4.
Отделно търсещия сега външност ли търси, държание ли, интелект ли, че може в балообразуването някоя оценка да има удвояване.

# 380
Авторке, мани ги мъжете в темата с тая теза за себеоценки, скали и везни. За всеки влак си има пътници, дали първа класа, дали товарния, важното е ти да го почувстваш и поискаш даден мъж. Иначе не става на сила.

# 381
И все пак изцяло критерия се върти около външността, но не еднократно беше казано, че на някой русолява и силиконеста му е 10, на други кестенява и без корекции. Въпреки че корекциите се правят от коригиращите се с цел да качват рейтинг.
Но пък не трябва ли все пак рейтинга да се добива от осредняване на качества. Не еднократно над 6-7 мъже се държат по начин, който е в скала 1 до 10 единица или двойка. Интелекта им е 1 или 2. Тогава такива хора имат средна оценка 3... Слабооо, много слабо.
Същевремено пич с външност 3, се държи на ниво 5 и има интелект 8. Средната му оценка е 4,1... Което си е Добър 4.
Отделно търсещия сега външност ли търси, държание ли, интелект ли, че може в балообразуването някоя оценка да има удвояване.

Така е, но за да се стигне до интелекта, трябва да има заговаряне, а за да има такова, трябва да се харесат външно. Тоест външността не е най-важното, но е входната бариера. Примерно ако влезна в бар и там има 10 мацки, бих заговорил някоя, която ми се струва привлекателна. След това ако е тъпа като дъб, сигурно ще заговоря друга след някой и друг час. Но в началото аз не знам нищо за тяхната душевност - нали така. И как ще ги селектирам - еми на база на външен вид. Е наистина - сигурно няма да се хвърля на 10ки, щото аз самият не оценявам да имам шанс с тях реален. Но няма и да почна от 1ците. Така че - всичко е важно. Но в началото - за самият старт на отношенията, вънпността е определяща. След това вече, естествено идват всички други неща. Те също са важни, ама ако не минаваш първата база - външен вид, кел файда за следващите.

# 382
Външността може за мъжете да е определяща, но вкусовете са различни и очите, с които гледат също. Така, че и по - обикновени момичета могат да изпъкнат и  с други качества, което да им повиши значително оценката пред тия с десятката. За един мъж, може да съм най - красивата( може и да е кривоглед) ,за друг съм нищо особено. Това е в живота.

# 383
  • София
Накрая пак мацките избират - и единицата и десятката.

# 384
Накрая пак мацките избират - и единицата и десятката.

но само от кошницата, която ги е заговорила.

Малко станахме като яйцето и кокошката.

# 385
  • София
Малко прекалено си фиксиран в числа, докато живота те живее.

# 386
има и друга страна..колкото по-привлекателна, уверена и успешна е една жена, толкова повече мъже не смеят да я заговорят или поканят на среща, поради страх от отхвърляне или страх, че може да ядат бой от предполагаемото ѝ гадже... Joy
А това пък е из фантазиите на жените.
Мъжете си се пробват независимо дали са 1, 3, 5 или 50 точки. Привлекателна жена не стои сама.
Само да ви бутна да излезете от окръжността - тя си го е избрала, пък после "не ме привлича".

# 387
Малко прекалено си фиксиран в числа, докато живота те живее.

Аз реално не съм фокусиран в числа. Но мацката иска съвет. Съветът може да е много общ : не се притеснявай скъпа, любовта те чака там някъде зад ъгъла...ти просто мисли положително и тя ще дойде, когато най-малко очакваш. Гледам че мацката често пита в темата за врачки - кога щяла да се ожени.

И тези съвети не й помагат. На нея й трябва нещо различно от това, което досега е правила - а именно - да чака любовта зад ъгъла. И затова влизам в конкретика във всеки детайл.

Детайлите са важни - интелекта й, но й да си сложи секси червило, усмивката й, но й секс прическа, начина й на говорене, знанията й, ума й, работа, професия, опит с мъже, приятели, обем на гърдите, крака, колко й е симетрично лицето, реални очаквания, нейната психика.

И аз се опитвам да й помогна на нещата, на които най-лесно може да повлияе.

А това са именно :
- реална себеоценка
- подобрение във всяка сфера (ВСИЧКО Е ВАЖНО). Ако може да си направи операция на лицето и е грозна - да го прави. Ако е тъпа - да учи. Ако е пълна - да отслабва. Ако заеква - да ходи на логопед. Ако е притеснителна - да ходи на социални мероприятия. Тоест - всичко е важно и затова да подобрява всичко. Ум, интелект, хумор, външност, финанси. Всичко - всичко е важно.

Но някои неща са по-важни за жената, а други за мъжа. Примерно ако един мъж е плешив и с добра професия - това е яко, докато ако една жена е плешива и с добра професия - еми кел файда за добрата професия.

За мъжът нещата бих ги степенувал така : 1) силен характер 2) ресурси 3)поведение 4)външност
За жената бих ги степенувал така : 1) външност 2)характер (но тук по-скоро да е женски тип характер - да оставя да бъде водена от мъжа /тук няма да го коментирам надълго - ще има яко скачане от вас/ 3) поведение 4) ресурси (като понякога ако жената има повече ресурси от мъжа - това даже е търн оф за мъжете).

# 388
  • София
Темата няма смисъл, защото липсва желание.

Иначе, като жена да ти кажа, че всичките ми приятелки, без значение личностна оценка, статус, възраст и външен вид, имат достатъчно на брой мераклии и няма вакуум в тая кошница.
Пък ти си дръж на оценките и пропорционалното разпределение според твоето усещане.

# 389
  • Наблизо
А аз съм откровена грозотия по българските стандарти-не стига че съм крава с теле,не съм свалила всички бременни килограми,дупето ми има целулит ,коремът огромни ама огрооомни стрии и нямам никъде силикон,с голям нос.Вещица направо,че и много ми знае устата ама ми пишат пичове.Тц тц прецаках математиката.
Иначе съм се “похарчила” отдавна.

И от мен съвет,ако не ти тръпва наистина от някого,не си заслужава.Обаче трябва да си по-активна.В сайтове,събития,нещо.

Общи условия

Активация на акаунт