Как да му кажа?

• 19 505
  • 493
  •   1
Отговори
# 75
Имам приятелка на 39, която все още е девствена, доколкото ми е известно. Страда от страхова невроза.
Имам и приятел, напълно здрав, девствен на 41 г..  За мен е супер странно, разни хора разни идеали.
Мислила ли си да ги запознаеш един с друг?
Те се познават от отдавна, но не се харесват. Той е любител на чашката, дебел е и не е красив. Но е готин и добър човек.

# 76
Хората отиват на операция за троен байпас с по-малко подготовка.
Тук само остава храна и вода да си запасим за три дена.

И задължително линейка пред блока, освен пожарната Simple Smile

# 77
Никой мъж няма да се зарадва на 27 годишна девственица.
Това не е вярно за поне 50 процента от мъжете. В моя кръг са почти 100, но ние сме консерви от старото поколение.

# 78
Цитат
Имам приятелка на 39, която все още е девствена ...
Имам и приятел, напълно здрав, девствен на 41 г...
......
Мислила ли си да ги запознаеш един с друг?
Тея награбят ли се, ще се заклещят като оня контейнеровоз в Суецкия канал минлата година.
Петнайсет влекача ще дърпат и целия свят в паника.

# 79
  • София
Никой мъж няма да се зарадва на 27 годишна девственица.
Това не е вярно за поне 50 процента от мъжете. В моя кръг са почти 100, но ние сме консерви от старото поколение.
Подкрепям.
На мъж да му станело, гадно, абсурд. Или пък сама да се отваря, как изобщо ги мислите тия работи. Звучи ми като някакъв филм.
Казва си и толкоз.
А веднъж едно момиче ми каза, че нямало опит, но не съм ѝ бил първия. Случило се наскоро нещо краткотрайно, но не искаше да говори за това. И какво, ми нищо. Супер беше. Отворена, невинна, ентусиазирана, с желание за нови неща. И сексът също си беше супер. В края на краищата ти харесваш човека, а не челните му стойки.

# 80
  • София
27 годишна девица разбирам.
27 годишна неопознала собствената си сексуалност - никак, ама никак!
Давай, мацка, намери се, не мъчи момъка, моля те!

# 81
Е как пък за тия десетина години не е имало нито един, с който да се харесат взаимно. Още повече в тинейджърството, когато и хормоните бушуват. Не е реално просто.
Аз залагам на асексуалност, фригидност или хормонално нарушение или неосъзнато привличане към жени.

# 82
  • София
Авторке, много го мислиш. Действайте с мъжа, като дойде моментът, ти ще почувстваш какво да му кажеш и дали изобщо.

Имай предвид, че ако сега ти е скунфузно, след още няколко години ще ти е съвсем трудно да си легнеш с някого. Този си си го харесала, минимум тая услуга ще ти направи, другото както дойде.

Иначе повечето мъже около мен не придирят за девствени, освен тези, дето те самите са Sweat Smile Натоварване си е за тях, липсата на опит значи някакви неща, не знаят как ще реагира, не знаят ще им се лепне ли, или като отвързана ще бъде. Такива неща съм си говорила с не един. Но ако те хареса истински, ще го преодолее. Ако не, поне ще ти даде начален старт. Няма какво да загубиш, освен една бариера, и буквално, и преносно.

# 83
  • Пловдив
Е как пък за тия десетина години не е имало нито един, с който да се харесат взаимно. Още повече в тинейджърството, когато и хормоните бушуват. Не е реално просто.
Аз залагам на асексуалност, фригидност или хормонално нарушение или неосъзнато привличане към жени.
Не така щедро със залозите.
Абсолютно възможно е в тези 10 години /17-27/ с никого да не са се харесали взаимно. Аз съм един от хората, на които това се е случило и същевременно не отговарям на нито един от подадените залози.
Нямам намерение в точно тази тема да разказвам историята си на широката форумна публика. Ако конкретно за целта на залозите е необходимо да разясня колко и дали съм сбъркана мога да го направя за страшно много любопитните.
Вероятно е обаче предвид други описани от авторката неща тя наистина да не е особено сексуална.

# 84
Първите 50 коментара по темата ти помагат, всеки следващ - натоварва цялата ситуация. Колкото повече го обмисляш, обсъждаш с хора оттук нататък - само ще натовариш цялата ситуация. Щото в крайна сметка това не е толкова до мислене, а до действане. Няма да умреш от събитието. В най-лошия случай ще те боли, може да речем да си притеснена, засрамена, да не ти се иска повече да го правиш. Защо го казвам - не отивай с очаквания, не очаквай уау, но не отивай и негативно настроена. Просто трябва да се случи, и после да продължиш да го правиш. Също не натоварвай пича с големи очаквания както за събитието, така и за вашите отношения. Просто кажи си - следващите 2-3 години аз ще откривам този аспект от живота си и ще търся това, което ми харесва, без големи очаквания. И сега си малко като едно малко дете застанало пред един басейн със студена вода. Най-трудно е влизането постепенно - с едно краченце, после друго краченце, ръчичка, напръскване. Влез отма - да в началото е ебаси стреса, но след 10 секунди си плуваш.

# 85
  • София
Скрит текст:
Не така щедро със залозите.
Абсолютно възможно е в тези 10 години /17-27/ с никого да не са се харесали взаимно. Аз съм един от хората, на които това се е случило и същевременно не отговарям на нито един от подадените залози.
Нямам намерение в точно тази тема да разказвам историята си на широката форумна публика. Ако конкретно за целта на залозите е необходимо да разясня колко и дали съм сбъркана мога да го направя за страшно много любопитните.
Вероятно е обаче предвид други описани от авторката неща тя наистина да не е особено сексуална.

А може и да не знае как. За женската сексуалност не се говори така открито като за мъжката и доста жени не са наясно с възможностите на тялото си, дори в днешно време. Късният старт освен всичко друго обаче, изкривява очакванията. Още една причина, поради която няма смисъл да се бави повече, защото ще става все по-трудно да се реши, и все по-малко кандидати ще й се струват подходящи. Затова няма кво да го мисли повече, да действа.

# 86
  • София
Мноо яко да четеш мъж, който ти разказва за първият му път като жена Joy

# 87
Мноо яко да четеш мъж, който ти разказва за първият му път като жена Joy

Както много хора дават съвети във форума, без да са преживяли нещо. Дали всеки доктор е преживял операцията, която прави, или всеки рехабилитатор е бил със счупени крака, или всеки психолог е бил в депресия. Аз лично давам съвет от гледна точка на нещо, което не знаеш какво е и си притеснен от него. В крайна сметка - тя също не го е преживяла, защо тогава е притеснена? Защо е притеснена за нещо, което нищо не знае? Моето дете не виждам да го е страх да проходи, въпреки че никога не е ходило досега. Явно я е страх, защото е насложила очаквания към ситуацията. И аз и казвам да се отърве от тях.

ПС : мъжете също се притесняват първия път - чудят се няма ли да боли, кво ще стане. Или може аз да съм странен.

# 88
  • София
Много мъже се притесняват не само от първия път, но и от първия път с нова жена. Как ще се представят, колко ще издържат, как ще реагира, като го види, т.н, т.н. Ако момичето е девствено пък, това е натоварено с много очаквания, защото ще й зададат първите впечатления за секса с мъж.

Та авторке, имай предвид, че няма да си само ти с притесненията. Ако пък е опитен и не се притеснява, ще знае как да те предразположи с лекота. И в двата случая ще има какво да ти създава спокойствие.

# 89
Глупости . За фригидността пише, че е липса на желание към партньора, неспособност за възбуда, липса на еротични сънища. При мен не е това, а и аз дори не съм имала партньор.
Как да си развия и опозная сексуалността? Как като се възбуда да доведа до край? Как да ми мине срама ?

Общи условия

Активация на акаунт