Как да му кажа?

• 19 481
  • 493
  •   1
Отговори
# 60
Според мен мъжът трябва да е поласкан, че е първият. Тя не е жена на 40 - 50 г., че да е странно. Съвсем младо момиче си е.

# 61
Според мен мъжът трябва да е поласкан, че е първият. Тя не е жена на 40 - 50 г., че да е странно. Съвсем младо момиче си е.

Не знам, ама ако отидеш в магазина и видиш, че е останала само една диня, а останалите са купени, дали ще ти хрумне, че тя е най-хубавата и е оставена специално за теб? Или ще очакваш да е я гнила, я спукана, я зелена...?

И мъжете така си мислят.

# 62
Сравнението не е точно. Ако всичките й наборки са омъжени или в сериозни връзки, а жената свободна, повече пасва. Но тогава няма да направим такова сравнение предполагам. Ще кажем - подбира, няма достоен.
Ама в тази ситуация - дините не са всички изкупени, а само пробвани и коя взета, коя не.

# 63
Според мен проблемът не е, че е девствена, а че още не е изпитвала оргазъм дори сама, което би могло да е физиологичен проблем, не само психологически.

# 64
Според мен е проблем, че е девствена на 27 години. Никой не я е харесал, никой не я е пожелал? И не е младо момиче.

# 65
Може “проблемът” да е в нейната глава..

# 66

Не знам, ама ако отидеш в магазина и видиш, че е останала само една диня, а останалите са купени, дали ще ти хрумне, че тя е най-хубавата и е оставена специално за теб? Или ще очакваш да е я гнила, я спукана, я зелена...?

И мъжете така си мислят.
Много мило успокояваш момичето.

# 67
Голямо мислене за един секс. Не се занимавай толкова с планиране, пресмятане, а просто остави нещата да се случат и толкова.
Пък, дали господинът има намерение за сериозна връзка или не, само времето ще покаже. За оношения много други неща имат значение от наличието/отсъствието на девственост.

# 68
Хората отиват на операция за троен байпас с по-малко подготовка.
Тук само остава храна и вода да си запасим за три дена.

# 69
Според мен е проблем, че е девствена на 27 години. Никой не я е харесал, никой не я е пожелал? И не е младо момиче.

А явно и при нея нагонът и либидото са слаби или липсват, иначе щеше да се случи.

Много мило успокояваш момичето.

Е, аз не опитвам да успокоявам, а да дам някакъв работещ съвет. И го направих. И да им дам идея за мъжка гледна точка. Не харесвам тези успокоявания, които замазват нещата.

# 70
Съветът с подготовката може би не е лош. Но да не му казвам - кого ще излъжа май нито него, нито себе си?

# 71
  • Пловдив
ЗАЩО трябва да му казва? Да прави там каквото прави без много обяснения.

# 72
С казването - как, дали и колко да кажеш ще се оправяш на момента по чувство според ситуацията. Но с подготовката не отлагай.

# 73
Не се е случило едновременно някой да хареса и пожелае нея, а тя него. Защото нали, не всеки желаещ ни кефи. Grinning

# 74
Не се е случило едновременно някой да хареса и пожелае нея, а тя него. Защото нали, не всеки желаещ ни кефи. Grinning
Някои си знаят, че нямат възможност да подбират, и се хващат с първия и единствен пожелал ги.

Общи условия

Активация на акаунт