Как да му кажа?

• 19 542
  • 493
  •   1
Отговори
# 30
Освен конкретното събитие, интересно е защо авторката е стигнала до тук? Щото то не е само въпроса в конкретното събитие, ами цялостните ти отношения с мъжете от тук нататък. Може ли малко контекст. Какво се е случило, че нищо не се е случило досега.

# 31
Съветвам те да му кажеш, защото иначе ще изтълкува притеснението и сковаността ти като нехаресване на каквото прави и липса на химия.

# 32
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Защото, освен, че по кръвта ще се усети, ако му кажа е по-вероятно да ме пази и внимава повече, а мен да ме боли по-малко първите 1-2 пъти
Въобще не е задължително да те боли и да има кръв.

# 33
  • Пловдив
Понаже самата аз за пръв път правих секс 2 дни преди да стана на 27 ...е... притеснително си е да го кажеш.
Накрая все пак обаче ти си решила, че сте достатъчно близки с този човек, че да се стигне до интимност и какво пък толкова да му кажеш точно това.
Относно кръв, болка и т.н. дето ги дават по разни филми и ги пише в романчетата, зарежи... Има много хора, особено на по-голяма възраст /вкл. и аз/ при които няма нито кръв, нито болка.
В широк смисъл понеже аз бях с човек, на когото особено не му пукаше за мен и не съм влизала в подробни обяснения /казах му, че не съм правила това преди, но не и с конкретното пояснение, че съм девствена, тъй че под "това" може и да е разбрал такъв тип връзка с човек по-възрастен и семеен/ та в крайна сметка и до днес аз не знам дали той разбра, че аз съм девствена, но предполагам е било ясно предвид цялостното ми поведение.
Минало заминало.
Просто му казваш.
Дано да е свестен човек и наистина да има чувства между вас.
Нито на него, нито на някой във форума дължиш обяснение, защо на 27 си девствена, както и разни хлапачки не обясняват, защо на 15 не са девствени.

# 34
Нито на него, нито на някой във форума дължиш обяснение, защо на 27 си девствена

Но е хубаво да разкаже, за да се види къде са проблемите. Щото хубаво - с този Дон Жуан може и да стане, може и да не стане, но явно си има някаква причина и е хубаво и по нея да се поработи. Утре Дон Жуан ще си тръгне (или пък не), но трябва да се поработи и над причините за този проблем.

# 35
А поне мастурбираш ли, или живееш като монахиня?
Защото ако ДА, тогава тялото ти ще е подготвено, но ако си монахиня нещата може да станат тегави.

# 36
Да, но рядко и не съм стигала до края

# 37

Това не е добре, но пък тогава поддържам предложението си - купи си вибратор, използвай го активно и тялото ти ще се научи как да реагира на секса. А и след няколко оргазма (много лесно се постига краят с вибратор) можеш и дефлорацията да извършиш без да се усетиш. И не забравяй гел, продава се и в ДМ, даже и някакви вибратори имат там, не е нужно да влизаш в сексшоп.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/smile-makers-161854

# 38
Е как? Ама  НИКОГА ли? Изобщо и въобще? Никога? По нито един от двата начина?

# 39
  • Пловдив
Това е вече странно. Защо изобщо човек би мастурбирал, ако не стига край?
Възможността да стигнеш край с партньор е минимална (щях да кажа никаква), ако не успяваш сама.
Съответно пък е доста голяма вероятността наистина притеснението да е огромно и да има и болка и кръв и т.н.
Необходимо е човек да познава тялото си и това до 27 да не го познаваш е наистина странно без връзка с това, че си девствена.

# 40
  • Paris, France
Съветвам те да му кажеш, защото иначе ще изтълкува притеснението и сковаността ти като нехаресване на каквото прави и липса на химия.

Правилно. Като знае, че е девствена, ще внимава повече и ще е подготвен, че няма да има втори полов акт същия ден и даже седмица.

kaktuzz, кажи му в прав текст, че си девствена. Не му казвай, че нямаш опит, защото това може да бъде интерпретирано като липса на достатъчен брой партньори или полови актове.

Около 40-50% от жените не кървят изобщо и с напредване на възрастта % се увеличава. Зависи и от дебелината на члена 🥳. Болка или неприятно парене изпитват повечето жени май. Поне така са ми казвали приятелки.

Ако не сте на твой терен, вземи си дамски превръзки, като за менструация, по-дебели за да не се нацапаш. Кървенето може да продължи с дни, като се подмиваш или има триене. Не се кърви непрекъснато, но понякога се появява кръв.

Ако сте на твой терен, гледай да имаш гумено покривало на леглото, под чаршафа и отгоре ватирано, но второто не е задължително. Може да сложиш стара хавлия под задника ако не щеш да переш чаршафи.

Най малко боли в мисионерска поза първите няколко пъти, най-много на задна прашка. Това според познати жени. Мене не ме болеше.

А защо искаш секс с мъж като не стигаш до оргазъм?

# 41
  • Пловдив
Идеята за дебели превръзки и протектори за матрак ми звучи много прекалена.
На мен след нормално раждане не са ми били необходими подобни неща, че камо ли за един химен.
Не мисля, че кървенето би било в количества на лееща се и цапаща кръв, а е по-скоро зацапване

# 42
Да се подготви за кръвопролитие, викаш, Неве Joy

Сега, сериозно, и аз не съм чувала за момиче да е кървяло с дни или за някаква кой знае каква болка и тн.
Но това с мастурбирането е наистина странно. Изобщо мъже привличат ли те?

# 43
Една хавлия стига. И ето още един аргумент нещата да се свършат у дома с вибратор.

А и като писах, че такава късна девственост е червена лампичка за мъжете, то е защото поражда съмнения, че се дължи на асексуалност и фригидност. И написаното от теб го показва - явно не си особено сексуална и нещата може да не свършат добре, ако не се подготвиш малко насаме. Иначе ще е едно триене без резултат, едно изнервяне и неудовлетвореност, понеже ако сама не можеш да свършиш идея си нямам как ще стане с мъж при всичко притеснения и тревоги.
А и така най-малкото ще знаеш каква си - или ще откриеш сексуалността си и удоволствието от секса, или ще се наложи да приемеш нещата и да си търси съответен мъж после.

# 44
  • София
Не е задължително. Понякога може да има и много кръв. Аз един път прах цял матрак, имаше почти 50см петно. А момичето се мъчеше да опере чаршафите, макар да настоявах да не го прави и че аз ще се оправя.
Хавлия би била достатъчна, да. Но е добре предварително да се сетиш.

Общи условия

Активация на акаунт