Как да му кажа?

• 19 516
  • 493
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Един опитен любовник може одма да я накара да свърши, ако тя си беше понаучила туй- онуй.

Толкова пропуснати ползи, Боже, Боже….

# 166
Пп. Е тва вече не съм го.чувала... жена да свърши на първия си път Rolling Eyes

А, стига, бе... Никога не си чела розов роман???
Там всички свършват точно така. Simple Smile

# 167
Трябва да има една тема - "Утре чукам трийсеттака, смятам сефте да се задоволя петък вечер".
Да е нещо като подготвителна. Макар, че сигурно при жените самозадоволяването се появява май след сефтето.

# 168
Макар, че сигурно при жените самозадоволяването се появява май след сефтето.

Много си далеч от истината, ще ме прощаваш...

# 169
Пп. Е тва вече не съм го.чувала... жена да свърши на първия си път Rolling Eyes
Аз пък знам такъв случай, само че първия път .... отзад....

Сори, ама не се сдържах Simple Smile

# 170
Про стак.
Как'Сийке, да си жива и здрава. Щях да пукна в заблуда. Сериозно.

# 171
Трябва да има една тема - "Утре чукам трийсеттака, смятам сефте да се задоволя петък вечер".
Да е нещо като подготвителна. Макар, че сигурно при жените самозадоволяването се появява май след сефтето.
Толкова се подготвят всички жени преди сефтето, че току някоя се оплаче във форума - Здравейте, женени сме от 10 години и имаме две деца, а аз никога не съм стигала до оргазъм. Какво да правя?

# 172
Абуто, Блажени са верующите, тяхно е царството небесно.

Тази тема е готина пързалка 😜

# 173
Докато мастурбирането при жените е все още мръсна дума и привилегия само за мъжете, така ще е.
Или като при авторката - "Ама как гел и дилдо, шъ взема си направя нещо" Wink

Абсолютна пързалка, ама забавна поне.

# 174
  • София
С какъв наивитет момченцата смятат, че само те правят великите географски открития Relaxed

Докато мастурбирането при жените е все още мръсна дума и привилегия само за мъжете, така ще е.

Как ще е мръсна дума, много си е хубава.

# 175
  • Варна
За кога е насрочено събитието? Айде да минава, ще кажеш чудо невиждано. Колкото го мисли, по-зле ще става.

# 176
  • Fairbanks, Alaska
Един страничен въпрос, след като не ходиш по мъже как стои въпросът с триъгълника? Може да не си се замисляла досега по въпроса, ама не е маловажно - днешните мъже се отвращават от един избуял храсталак.
Явно аз не съм като днешните мъже, щом намирам жените с косми за привлекателни. На мен даже ми е чудно, как така дори самото любопитство да разбере какво животно е секса, не я е тласнало да направи тази крачка.

Авторке, не ти ли е поне малко любопитно да разбереш за какво иде реч?

# 177

Авторката беше на косъм да си признае „Опишете подробно как да се самозадоволявам, че не знам как“.
Друг е въпросът дали изобщо е авторКА, или поредният чикиджия. Сефте.

# 178
Какво значение има дали е мъж или жена. То даже е политически некоректно да се определят полове.....

# 179
Какво значение има дали е мъж или жена. То даже е политически некоректно да се определят полове.....
По-добре да не влизаме тук.
Болна тема.

Общи условия

Активация на акаунт