Как да му кажа?

• 19 522
  • 493
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Ехе то голямо мислене, голяма подготовка..няма да коментирам липсата на сексуално себеопознаване - всеки знае себе си...много ги мислиш момиче, много ги нагласяш и почти съм сигурна, че в главата ти дори има сцена /ако не и цял филм/ със сценарии как ще се развие случката, което респективно може да доведе до лавина от разочарования след себе си - нещата не се случват абсолютно точно както си ги представяме, понякога са по - добри, понякога по - лоши, но всеки е със своята уникалност...усети си момента, отдай му се, прави това, което усещаш, не го мисли, не го планирай, просто го изживей...

# 121
Забрави и третия начин Simple Smile

# 122
Нямам сценарий. Така трябва да е - да хванеш мига и да му се отдадеш. Просто ме притесняват две неща - понеже е по-късно и не знам дали ще мога да действам толкова непосредствено - 1. да не ме боли и ако той не знае може би няма да е по-внимателен 2. да не го приеме за супер странно и да се отдалечи

# 123
За тва ти дадоха съвет за предварителна подготовка.

# 124
  • Варна
А как ще разбереш ако не опиташ? В смисъл едва ли някой от нас тук знае отговора на двете ти опасения...

# 125
  • Пловдив
Нямам сценарий. Така трябва да е - да хванеш мига и да му се отдадеш. Просто ме притесняват две неща - понеже е по-късно и не знам дали ще мога да действам толкова непосредствено - 1. да не ме боли и ако той не знае може би няма да е по-внимателен 2. да не го приеме за супер странно и да се отдалечи

И да се притесняваш, и да не се притесняваш, докато не пробваш, няма да се решат тия въпроси. Давай без чак толкова размисли. И да те заболи, не е нещо нетърпимо.

# 126
  • Пловдив
Да се включа и аз по последно систематизираните две точки от авторката:

- и да боли и да не боли- вее някога ще минеш през това. Не може вечно да отлагаш заради евентуална малка болка. Да не говорим, че може изобщо да я няма и напразно да се вкарваш във филм.

- ако се отдръпне заради това- просто не е бил твоя човек. Ти и много опитна да си, той може пак да се отдръпне, ако не е бил за теб

Действай по- смело, ще видиш, че ще ти хареса и ще се чудиш защо си отлагала и си се чудила толкова Simple Smile

# 127
  • София
Все пак, масовото схващане във форума е, че Жената между 15 и 35 трябва да направи всичко възможно да си оте*е масово и да се пази много от сериозна връзка и деца. За да не е "валат" от тоя живот.
Както вече казах, тук стандартите са други.
Ти влизаш идеално в тях, като 45 г ерген.

Авторке, потребителите тук се опитват да ти помогнат, обери си държанието и благодари.

# 128
Един страничен въпрос, след като не ходиш по мъже как стои въпросът с триъгълника? Може да не си се замисляла досега по въпроса, ама не е маловажно - днешните мъже се отвращават от един избуял храсталак.

# 129
Е ти пък.. да не е расла в пещера

# 130
И да те заболи, щом жените по цялата планета го изтърпяват, и ти ще можеш.
И да се отдалечи, пак ще имаш полза от всичкото това - ще си с едно гайле по-малко. Така че стига го мисли, нищо не губиш.

# 131
Ако си предразположена, няма да боли. А ако не си, и за хиляден път да го правиш, ще те заболи. Така, че няма значение за кой път е, а дали си достатъчно възбудена. Ама ти като не си познаваш тялото, не знам как ще стане. Пробвай сама, както вече многократно ти се написа.

# 132
Един страничен въпрос, след като не ходиш по мъже как стои въпросът с триъгълника?
Ще ме убиете.
Триъгълника трябва да е остроъгълен и да сочи на юг към входа на Дяволското гърло. Може да се добавят пеперудка и божа кравичка в ляво и дясно.
Кви глупости пиша...

# 133
" ...И разхвърчаха се космаци, тъй както пилци из трънаци..."

".. а тя се казваше Иленка, бе чудно хубава студентка..."

На Черно фередже беше песента Simple Smile

# 134
Като гледам какъв ресурс е вкаран в целия казус и колко народ се върна години назад за да предотвратим евентуално кръвопролитие - големия т@$Нак ще е цялото гърмене да трае две минути. А ние се готвим за потоп.

Общи условия

Активация на акаунт