Как да му кажа?

• 19 525
  • 493
  •   1
Отговори
# 105
Ей тва имам предвид.

А за двата начина, и мен ми стана интересно...  Всъщност повече начини знам, ама тва е друга тема Simple Smile

# 106
  • София
К и В предполагам е имала предвид съфорумката Wink Но някои свършват и А, така че да, минимум 3 са.

# 107
  • Пловдив
То не е казано, че се познават от 2 седмици, а че връзката им е от толкова.
Т.е. сега, когато това е станало връзка е назрял момента да я запознава с родителите си.
След 2 седмици е бързичко тази идея, но... Абе аз ли да знам, че съм все пак една от тея дето са зле с разбирането на взаимоотношенията между хората.
"злобни лелки" е доста незряло изказване.

# 108
  • София
И връзката да е от 2 седмици, пак е малко. И колко да се познават. Ето, той например не знае, че тя е девствена и какви вълнения й минават в момента поради това. Да иска да я запознава с техните или говори, че той самият е незрял, или че нещо бърза да я омотае преди да се е усетила какво става, или че се прави на много сериозен... за да я вкара в леглото. Несериозно е.

# 109
А зряло ли е да се категоризира някой като 27 - годишна девственица, виждаща се в бяло и с бебе, без да се познава човека и знаят подробности

# 110
Ние попитахме как се е стигнало до тук - ти го подмина. Може би е хубаво да споделиш.

# 111
  • София
Все пак, масовото схващане във форума е, че Жената между 15 и 35 трябва да направи всичко възможно да си оте*е масово и да се пази много от сериозна връзка и деца. За да не е "валат" от тоя живот.
Както вече казах, тук стандартите са други.

# 112
Не знам какво точно следва да опиша. Просто се е стигнало. Имало е симпатии, но не са били взаимни. Имах връзка в ученическите години, но не се чувствах готова. После не съм имала връзки, с повечето хора сме се разминавали, а общите симпатии не са се развивали до секс или връзка. Просто не мога да правя неща на сила или просто защото съм станала на определени години. Според мен сексът, може да не е бяла рокля и бебе, но пак не трябва да е просто за спорта без чувства или симпатии

# 113
А зряло ли е да се категоризира някой като 27 - годишна девственица, виждаща се в бяло и с бебе, без да се познава човека и знаят подробности

Колкото е зряло да питаш гледачки дали ще се омъжиш до една година и от какъв пол ще е първото ти дете.
Просто са хвърлили един поглед на форумното ти творчество и са си направили изводите.

# 114
А, вие освен злобни сте и клюкарки
Видях, че много хора се допитват и жената гледа на Таро, може би има нещо вярно там..
Питах, проблем ли е... Искам да се омъжа, не просто да си пилея времето с неправилни хора.
Все едно пък само аз се интересувам от подобни въпроси, ама поне не ровя и не съставям анализи на хората спрямо профила им в бг мама

# 115
Много рядко жена, особено млада, без опит, би приела секс просто за спорт. Но не е хубаво и да сложиш една камара очаквания - като супер връзка, супер любов, сватба, деца - преди да си опознала този човек поне за година и междувременно сте спали редовно - смисъл редовен полов живот. Така че - за да не продължи проблема - впусни се в тази авантюра. Да - има рискове - може пичът дори да се окаже психопат, но ти се впусни, рискувай, давай, действай. Това е. Стига приказки. Стига притеснения. Вземи довечера една бутилка вино и го покани у вас. Споко - почти съм убеден, че няма да те помисли за леко момиче. А и да те помисли - ще намериш друг пичага след време. Сега ти имаш една цел - да скочиш в басейна. Давай ти си. Направи го заради себе си, не заради нас, не заради обществото. А защото ти искаш да се промениш и искаш да видиш какво не си познавала досега. Нямай големи очаквания, може първия път и гадно да е, и готино да е, и безразлично да е. Отиди там и го опитай. Вкуси го, каквото дойде.

# 116
  • София
Скрит текст:
Много рядко жена, особено млада, без опит, би приела секс просто за спорт. Но не е хубаво и да сложиш една камара очаквания - като супер връзка, супер любов, сватба, деца - преди да си опознала този човек поне за година и междувременно сте спали редовно - смисъл редовен полов живот. Така че - за да не продължи проблема - впусни се в тази авантюра. Да - има рискове - може пичът дори да се окаже психопат, но ти се впусни, рискувай, давай, действай. Това е. Стига приказки. Стига притеснения. Вземи довечера една бутилка вино и го покани у вас. Споко - почти съм убеден, че няма да те помисли за леко момиче. А и да те помисли - ще намериш друг пичага след време. Сега ти имаш една цел - да скочиш в басейна. Давай ти си. Направи го заради себе си, не заради нас, не заради обществото. А защото ти искаш да се промениш и искаш да видиш какво не си познавала досега. Нямай големи очаквания, може първия път и гадно да е, и готино да е, и безразлично да е. Отиди там и го опитай. Вкуси го, каквото дойде.

Ето, това е хубав съвет. Вярвам, авторке, получи доста насоки в темата. Сега можеш да се впуснеш в разпри с всеки, който те е жегнал, или да си действаш по въпроса, който в крайна сметка засяга теб. Съфорумките може да не те кефят, ама не са в твоя гьол Wink

# 117
ПС : не е хубаво да пиеш за кураж, но може преди да се видите днес да удариш едни 50 грама ликьор. Малко да отпуснеш нервите и кълбото от нерви, което си - заради казуса. За да се получат по-спокойно нещата, трябва някак да забравиш мислите си и да изключиш мозъка. Слушайте музика, прочети 20-30 вица преди да се видите, пийни едно и лудувай.

ПС2: много лош съвет е да използваш алкохол за редовна стимулация на куража. Ползвай го само днес за конкретния повод, защото цялата ситуация е натоварена с прекалено много мисли, думи и напрежение.

# 118
Все пак, масовото схващане във форума е, че Жената между 15 и 35 трябва да направи всичко възможно да си оте*е масово и да се пази много от сериозна връзка и деца. За да не е "валат" от тоя живот.
Както вече казах, тук стандартите са други.

Е, не така! Казва се "да си поживее" и "да се забавлява".
За социална благозвучност може да се добави ученето и правенето на кариера.

# 119
Е как? Ама  НИКОГА ли? Изобщо и въобще? Никога? По нито един от двата начина?
Загриза ме любопитството за "двата начина".
Открехнете малко повече вратата. Все пак има хора сам с "един начин".

Еее изложи се, не беше ли големичък ти? Или си младеж?
Вагинален и клиторен оргазъм имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт