Как да му кажа?

• 19 533
  • 493
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Доста истини казваш, ако излезеш от фиксацията на тезата, която опитваш да докажеш на всяка цена.

Вътре е проблема, не е вън. Жени ти го казват, не само аз.

# 406
И какъв ми е проблема според вас... вътре бил в главата бил какъв е

# 407
  • София
Мисля, че е редно да потърсиш квалифицирана помощ, като съвета ми е дълбоко човешки и няма грам ирония, не бих си позволила.

# 408
не за иронията а защо си мислите че има такъв

# 409
  • Пловдив
Нява как форум да ти даде отговор.
Да, проблем има.
Аз съм на 40  и виждам истина в приказката за много и тотално счупените хора.
Някои мои проблеми ги виждам, но и това, че не се поправят навярно на толкова късна възраст.
Все пак съвет. Не търси да ти сочат проблеми тук. Да ти обясняват за външността, за възприятията ти към живота, мъжете, секса. Защото тук не сме психолози и всеки просто си говори своите виждания и дори и спор възниква понякога.

# 410
  • София
не за иронията а защо си мислите че има такъв
Защото сама търсиш помощ, затова.
Inside.

# 411
Мисля, че е редно да потърсиш квалифицирана помощ, като съвета ми е дълбоко човешки и няма грам ирония, не бих си позволила.
И за мен проблема е отвътре, а не отвън, и не е излишно да поговориш с терапевт по въпроса. Повече не бих си позволила да кажа по темата, понеже не съм запозната с твоя случай. Просто се отърси от идеята, че на психолог ходят само лудите, това изобщо не е така и не би трябвало да бъде стигматизирано.

# 412
Че много мислиш и не живееш в момента, че не пускаш контрола.
Че имаш някаква химера в главата и се опитваш да нагодиш реалността към тази химера.
Че нямаш реална себеоценка.

Дай да видим този конкретен пич. Как така изведнъж реши, че няма да го бъде. Дори да не е перфектен, все си го харесала малко в началото - чак тема пусна за него. Що просто не преспа с него, пък после да търсиш принца на бял кон. Може пък този пич да компенсира нещо в леглото - примерно да прави добър секс и да е добър вариант. Как така изведнъж реши, че не те кефи. Трябва няква конкретна причина - примерно нисък е, глупав, беден, мирише му устата. Дай няква обосновка. Все пак да има резон решението ти.

# 413
Или имаш някаква психологическа спирачка, или си просто асексуслна. Няма как да се определи от форума. И в двата случая можеш да имаш нормални отношения с мъже, в първия случай и селсуални такива. Дори и да си асексуална, можеш да си намериш някой мъж с ниско либидо и пак да имате нормални отношения, ако го искаш де.

# 414
Всеки търси помощ нали това е смисъла на форума - комуникация, съвети. Какво при мен ви кара да търсите вътрешен проблем и от какво естество? кКакво значи тотално счупен човек?

# 415
  • София
Имаш още една тема.
Или тя е следствие на тази или тази е следствие на онази.

# 416
А ти след 2 седмици писане и търсене на съвети - кой съвет от хилядите тук направи и какъв е резултата. Щото ако търсиш съвет и пак настояваш да ти даваме такива съвети, все пак трябва някой от тези съвети да ги приложиш. Иначе ни губиш времето. Само ни питаш, а после нищо не правиш и после пак питаш. Аз почвам да мисля, че ни ебаваш.

# 417
Че много мислиш и не живееш в момента, че не пускаш контрола.
Че имаш някаква химера в главата и се опитваш да нагодиш реалността към тази химера.
Че нямаш реална себеоценка.

Дай да видим този конкретен пич. Как така изведнъж реши, че няма да го бъде. Дори да не е перфектен, все си го харесала малко в началото - чак тема пусна за него. Що просто не преспа с него, пък после да търсиш принца на бял кон. Може пък този пич да компенсира нещо в леглото - примерно да прави добър секс и да е добър вариант. Как така изведнъж реши, че не те кефи. Трябва няква конкретна причина - примерно нисък е, глупав, беден, мирише му устата. Дай няква обосновка. Все пак да има резон решението ти.
Пак гледаш на нещата в черно и бяло, докато има хиляди други оттенъци, но ако си далтонист, как да ги видиш?
За нещо наречено химия чувал ли си? Ако тоя компонент (или It фактор, както щеш го наречи), го няма, как точно да се напъва да бъде с някой, само и само да се отчете? Еми не става така просто.

# 418
  • Пловдив
Аз лично познавам жени с доста дефицити, но хубавки - еми имат щастливи семейства и немалко почитатели.
В същото време познавам и жени, дето са много добри, комуникативни, успешни, но грознички - и им е по-трудно.

Е верно, че ситуацията е такава, че мъжете са мега загорели и по тази причина и мега грозна да си, ще си намериш мъж....ама айде и да не пробутваме теорията, че външността на жената едва ли не няма никакво значение.
Ми не е вярно. От компанията ми имаше две супер яки мацки. Ама красавици, крак метър и 20, в лице красиви, като манекенки, умни, от сой. И на двете мъжете - лайна.

# 419
Аз лично познавам жени с доста дефицити, но хубавки - еми имат щастливи семейства и немалко почитатели.
В същото време познавам и жени, дето са много добри, комуникативни, успешни, но грознички - и им е по-трудно.

Е верно, че ситуацията е такава, че мъжете са мега загорели и по тази причина и мега грозна да си, ще си намериш мъж....ама айде и да не пробутваме теорията, че външността на жената едва ли не няма никакво значение.
Ми не е вярно. От компанията ми имаше две супер яки мацки. Ама красавици, крак метър и 20, в лице красиви, като манекенки, умни, от сой. И на двете мъжете - лайна.

Понякога лошите момчета се смятат от добрите момичета за лайна, но те изпълняват критериите за атрактивност - имат силен характер и водят мацките. Така че това лайна нищо не значи. Трябва конкретика.

Общи условия

Активация на акаунт