Как да му кажа?

• 19 484
  • 493
  •   1
Отговори
# 390
Но някои неща са по-важни за жената, а други за мъжа. Примерно ако един мъж е плешив и с добра професия - това е яко, докато ако една жена е плешива и с добра професия - еми кел файда за добрата професия.

За мъжът нещата бих ги степенувал така : 1) силен характер 2) ресурси 3)поведение 4)външност
Та, така значи ... плешива жена, ама ние не гледаме външността, тя на последно място. Joy
Изтъкан от противоречия.
Плешивостта, както всички знаем, е наследствен проблем. Съответно една жена може и ще направи компромис, заради любовта ... но един мъж едва ли. Както казва - кел файда.

# 391
Авторке, мани ги мъжете в темата с тая теза за себеоценки, скали и везни. За всеки влак си има пътници, дали първа класа, дали товарния, важното е ти да го почувстваш и поискаш даден мъж. Иначе не става на сила.

Да, така е, но идеята е, че ако тя е товарен влак,а се мисли за Ориент Експрес, много трудно ще намери подходящ партньор, защото ще избира от тия, които искат да се возят на експреса, а не на товарния.

# 392
  • София
Колко и да му е хубава професията, плешивият мъж веднага ме отблъсква Joy Но това съм аз. Всякакви неща могат да компенсират всякакви други неща, но зависи на човека какви са му приоритетите. Няма универсална формула. Включително има мъже, които приоритизират сума други неща пред външния вид. Даже такива, които прдпочитат по-невзрачни, защото си мислят, че така няма да им изневерят Joy

Но както и да е. Авторката ако й е само за секса, лесно може да си намери мъж с 2-3+ нейната оценка. Ако задължително да пробва да намери всичко от първия път, ще е по-сложно. Но в крайна сметка, има значение тя какво иска. На нея може да не й е толкова важно да я губи тая девственост. Може да предпочита сама, отколкото зле придружена. Определено секс с човек, който не се намира за привлекателен, не бих препоръчала никому. Иначе като цяло смятам, че прекаленото чакане създава проблеми и изкривява мисленото от даден момент нататък, но хора всякакви. Животът си е неин крайна сметка, дори да не прави добри избори, те си засягат нея.

# 393
Ми като използвате таблици и "скали" аз по коя съм ...

# 394
  • София
Не знам дали разбра, но мъжете тук са с оценките - те да ти дадат.

Едитвам - загуби ме на гифчета, снимчици и пожелания за всеки безповод.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 18:37 от Ms.Gorgeous

# 395
Обърнали сте го само на външен вид последните страници. Аз пък не знам как можете само по снимка да прецените, дали някой е секси или не.
Брад Пит много ми харесва на снимки, но може на живо изобщо да не излъчва секс. Даже подозирам, че Касел излъчва много повече от Пит, но няма как да разбера Confused А пък вие - по снимка. Как???

# 396
Хубуууу, де. Ако не харесва никого от тези, които среща, и ако... хм... не усеща сърбежи между краката, защо трябва да се напъва.

Защото иска семейство и деца, а за тази цел ѝ е нужен мъж. И секс.
Е, може и без секс, но явно още ѝ е рано за тази опция.

Не разбирам защо всички сте се вкопчили така във външността ѝ, когато реално проблемът е в главата ѝ.

# 397
Ай стига с тия дъртите. МинА му времето на БраД ти Пит.

И аз мисля, че проблемът е в главата на авторката.

# 398
И все пак изцяло критерия се върти около външността, но не еднократно беше казано, че на някой русолява и силиконеста му е 10, на други кестенява и без корекции. Въпреки че корекциите се правят от коригиращите се с цел да качват рейтинг.
Но пък не трябва ли все пак рейтинга да се добива от осредняване на качества. Не еднократно над 6-7 мъже се държат по начин, който е в скала 1 до 10 единица или двойка. Интелекта им е 1 или 2. Тогава такива хора имат средна оценка 3... Слабооо, много слабо.
Същевремено пич с външност 3, се държи на ниво 5 и има интелект 8. Средната му оценка е 4,1... Което си е Добър 4.
Отделно търсещия сега външност ли търси, държание ли, интелект ли, че може в балообразуването някоя оценка да има удвояване.

Така е, но за да се стигне до интелекта, трябва да има заговаряне, а за да има такова, трябва да се харесат външно. Тоест външността не е най-важното, но е входната бариера. Примерно ако влезна в бар и там има 10 мацки, бих заговорил някоя, която ми се струва привлекателна. След това ако е тъпа като дъб, сигурно ще заговоря друга след някой и друг час. Но в началото аз не знам нищо за тяхната душевност - нали така. И как ще ги селектирам - еми на база на външен вид. Е наистина - сигурно няма да се хвърля на 10ки, щото аз самият не оценявам да имам шанс с тях реален. Но няма и да почна от 1ците. Така че - всичко е важно. Но в началото - за самият старт на отношенията, вънпността е определяща. След това вече, естествено идват всички други неща. Те също са важни, ама ако не минаваш първата база - външен вид, кел файда за следващите.
Ами точно това се опитаха да ти кажат много хора преди това - в голям процент от случаите външността може да е впечатляваща, но ако имаш сериозни емоционални травми, екстремно ниско самочувствие въпреки външността, което ти е набивано още в ранна детска възраст с думи и постъпки от родителите,  ако сам си почнал да се приемаш за нищожество (пак въпреки външността), всички останали интуитивно ще те приемат за нищожество или нещо подобно. И тогава дори и приятели няма да имаш, та що остава за друго, защото ако нямаш никаква социална среда, откъде тогава да ги срещаш тез навитите за сърцето ти, па то и да ги срещнеш, кел файда като нямаш представа от нормално социално общуване?

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 20:00 от Анонимен

# 399
Естествено че проблема и е в главата. Все пак е с ник кактус, както виждаме с поведението си го оправдава.
А тва с таблиците и скалите, определено не е общо валидно, въпреки че има нещо вярно. Момичето, за което често пиша тук и не мога да я забравя е най много 5ца, даже и 4ка според някои. Мои приятели много са се чудили кво толкова и харесвам, аз също като си гледам някои от последните ни снимки заедно, ама тва е. Дори жена ми, която е доста по напред в скалата първоначално я бях отхвърлил.
Така че много е субективно и много зависи от други качества и поведение дали ще я харесват авторката и ще и се получава.

# 400
Авторката няма ниско самочувствие. За емоционални травми не съобщава. Допускам, че е взискателна и оттам засега няма достоен да отговори на очакванията.

# 401

Ами точно това се опитаха да ти кажат много хора преди това - в голям процент от случаите външността може да е впечатляваща, но ако имаш сериозни емоционални травми, екстремно ниско самочувствие въпреки външността, което ти е набивано още в ранна детска възраст с думи и постъпки от родителите,  ако сам си почнал да се приемаш за нищожество (пак въпреки външността), всички останали интуитивно ще те приемат за нищожество или нещо подобно. И тогава дори и приятели няма да имаш, та що остава за друго, защото ако нямаш никаква социална среда, откъде тогава да ги срещаш тез навитите за сърцето ти, па то и да ги срещнеш, кел файда като нямаш представа от нормално социално общуване?

Ти даваш някакъв супер краен случай. Но ако имаш впечатляваща външност, и другите ти неща са на ниво 2 от 10 - пример имаш 1 приятел, имаш скучна работа, и мрънкаш малко и си жена - шансът да си намериш мъж е 90 пъти по-голям отколкото ако си супер комуникативна, весела, сръчна и не знам си кво, но си киликанзер. Па вие си говорете каквото искате. То ако външността на жената не беше толкова важна, нямаше пластичната хирургия да процъфтява именно с клиенти жени.

Аз лично познавам жени с доста дефицити, но хубавки - еми имат щастливи семейства и немалко почитатели.
В същото време познавам и жени, дето са много добри, комуникативни, успешни, но грознички - и им е по-трудно.

Е верно, че ситуацията е такава, че мъжете са мега загорели и по тази причина и мега грозна да си, ще си намериш мъж....ама айде и да не пробутваме теорията, че външността на жената едва ли не няма никакво значение.

# 402
  • София
Докато ти пишеш тук, някой пише на жена ти, петицата.

# 403
Явно казвам нещо, което смяташ за истина...доста често се пробваш да ме тригърнеш. Истината понякога е неприятна. Да й пишат - имам й доверие. Пък ако го предаде доверието ми, животът продължава. Има и други жени.

# 404
Ниското самочувствие може изобщо да не засяга външността, а до те кара да се чувстваш unworthy на толкова много други нива,  почти като инвалид или човек с трайно увреждане, тотално изключен от света на нормалните, без реално да имаш каквото и да е увреждане. А емоционалните травми може дори да не осъзнаваш, че ги имаш, просто да забелязваш колко по-зле си от другите хора в много отношения, но да не можеш да си обясниш причината. Психиката е всичко и вероятно е и обяснението на загадката в този случай, но лошата новина е, че след 2 годишна възраст (до когато завършва нервно-психическото и емоционално развитие на едно дете, което го белязва до живот що за човек ще бъде), на това вече не може да се  повлияе, освен може би с някакви козметични подобрения след много работа с психотерапевт, но отново кел файда...

Футболеро, оставам с впечатлението, че си си навил нещо на пръста и не искаш да видиш по-далеч от носа си. Сам даже каза, че ако заговориш девойка, която ти е хванала окото с външност, но на следващото ниво те отблъсне с нещо, тогава ще минеш на следващата. Ами я си представи, че има хора, които цял живот (и имам предвид цял живот) не минават тона второ ниво, а и по чудо да го минат, те нямат грам представа как да се държат, супер неуверени са, та даже и мъже много по-ниско от тях по скалата външност, биха им лепнали етикет "странни или weird", докато става въпрос всъщност за непоправимо счупени хора на страшно много нива. И не, хич не са екстремни случаи, приятелю, веднага мога да ти дам няколко примера, но няма да навлизам в подробности, да не се разпознае някой.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 21:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт