Как да му кажа?

• 19 482
  • 493
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Слаб 2.

# 421
  • Пловдив
Аз лично познавам жени с доста дефицити, но хубавки - еми имат щастливи семейства и немалко почитатели.
В същото време познавам и жени, дето са много добри, комуникативни, успешни, но грознички - и им е по-трудно.

Е верно, че ситуацията е такава, че мъжете са мега загорели и по тази причина и мега грозна да си, ще си намериш мъж....ама айде и да не пробутваме теорията, че външността на жената едва ли не няма никакво значение.
Ми не е вярно. От компанията ми имаше две супер яки мацки. Ама красавици, крак метър и 20, в лице красиви, като манекенки, умни, от сой. И на двете мъжете - лайна.

Понякога лошите момчета се смятат от добрите момичета за лайна, но те изпълняват критериите за атрактивност - имат силен характер и водят мацките. Така че това лайна нищо не значи. Трябва конкретика.
Ок. Единия я биеше и изневеряваше. И тя криеше. Докато не наби и сестра и, дошла на гости у тях, той посегнал, защитила сестра си, оня я опердашил и бащата на мадамата разбра за какво става дума. Та бащата прекрати купона. И дете има.
Другия - аз го познавам от когато го познава и тя. За 20 години за него не се намери работа, тя го издържа. По едно време работеше на три места за да връзват двата края. Страхотна блондинка, познавам един още да я чака. И не, не го обича от години, но имат деца. Търпи го и чака децата да пораснат.

# 422
Общо взето 10ка е Мис Свят да речем, 9ка е българска моделка, 8ца е топ мацката в офис от 200 човека, 7ца е мацка без забележка почти - красиво лице, тяло, без забележки почти. Може и 7ца да си, де да знам. Но ако си 7ца, нямаше да се чудиш дали да правиш секс с някакъв пич, който не те привличал. Извинявай, ама - звучи адски нереално. Е разбира се, ако имаш характерови идиопатии и си 7ца на външен вид, е възможно да имаш по-малко обожатели...но пак не ми изглежда реална преценката ти.

Моят гинеколог каза, че според неговите проучвания най-грозните правели най-много секс. Даже каза, че най-непривлекателната му пациентка въртяла трима. Simple Smile) А едни от най-красивите били хванали паяжини.

# 423
В дългосрочните отношения има всякакви извращения, хората търпят всякакви неща - само заради децата, или от страха и т.н. Но тук в случая мацката е на ниво 0 - среща, опознаване, секс. Там външният й вид има значение.

# 424
  • София
Обаче, всячески държиш да ѝ обясниш, че освен смотана е и грозна.

Нали помниш, че се оцени с две единици над теб?

# 425
  • Пловдив
В дългосрочните отношения има всякакви извращения, хората търпят всякакви неща - само заради децата, или от страха и т.н. Но тук в случая мацката е на ниво 0 - среща, опознаване, секс. Там външният й вид има значение.
Пак не си прав. И грозните и дебели жени се женят. И то някои за страхотни мъже. И преди да стане дългосрочно отношението, има първи път, някак са се привлекли взаимно.

# 426
То външният вид аз мога да си го оценя и на 9ка. Важно е как те оценява околния свят. Ама кво се правите. Като толкова искате да вярвате, че е по-добре да си грозен, няма лошо. Плюскайте, намажете си лицето с катран, направете си някви циреи, боядисайте си косата бяла, може да си пуснете някоя брадавица, да си сложите черно под ноктите и да тръгнете с чувал, вместо рокля. Така ще ми докажете, че не съм прав. И ще съм много щастлив за вас. Но дали с това си поведение ще докажете, че греша - надали...

# 427
  • Пловдив
Пак те питам - как грозните и дебели жени, които са в партньорство с готин мъж са го привлекли? Нали е имало първи път? Първа среща?

# 428
Само че според мен скалата ви не е релевантна.. Т.е. от една страна ако мерим във възходящ ред по сексапил, излъчване , пропорции .. то привличането и пожелаването не се свеждат до логика а до моментно грабване - кога те свари 3, кога 5, кога 9

# 429
  • София
Леко фрустриран ми се струваш на тема красота, защо?
Защото не си спечелил от генетичната лотария ли?

Красотата за мен е симбиоза - вътрешно красивите са и външно красиви.
И всичко това не се набутва в 90-60-90
на 175 ръст.

# 430
Аз грозни жени с красив мъж не познавам. А и като цяло писах, че рангът на жената зависи от красотата, а на мъжа от поведението и успеха в живота. Ако той е някъв малоумен, работи като строителен работник и се държи неадекватно - еми ще вземе грозна. Така че - това е.

Ами да кактуз - то затова се нарича привличане - защото е моментно и те грабва. И много ясно, че ако отидеш като баба Яга, може да няма привличане, но ако отидеш натокана - може да има. То затова и хората толкова се гласят за срещи. Чак е пословично.

# 431
  • София
Ти такъв ли си, че си взел петица?

Въздържай се от просторни обяснения, приятелски съвет. И се отнасяй с тази жена като с десетка, дори и форумно.

# 432
Мацка - жена ми е уникална и като външност и като вътрешност. Уникален човек и мен ми харесва визуално. Но няма защо да не съм и обективен. Нито тя, нито аз сме някви ултра гига красавци - имаме си кусури. Тя е по-красива от мен. Така че - не се притеснявай - обичам я и я уважавам. Няма кво да ме бутнеш - споко. Нито се правя на интересен, нито искам да ви се правя на гуру. Опитвам се наистина да помогна на мацката, както мога. Ти и помогни както ти можеш. Всеки казва каквото мисли. Пожелавам ти твоят съвет да й помогне. Няма да ти завиждам, ще се радвам за момичето.

# 433
  • Пловдив
доста от световно признатите мъже на ниво 10 са с жени на ниво около 7-8, което са си 2-3 единици разлика.
жени 10 пък са още по-масово с мъже с външност дори под 6.

# 434
  • Варна
Освен външност съществуват и обаяние, чар, харизма, чувство за хумор, мисловна дейност, химия. Simple Smile

Авторката спомена, че е срамежлива и вероятно това възпрепятства по- свободното общуване и отпускане в компанията на човек от срещуположния пол. Предполагам трябва да се поработи по този въпрос.

Иначе аз съм скромен човек и се оценявам на 3-4, но като по- млада се целех нависоко и що балъци (8,9-ки) нае..х да се чуди човек как ми се връзваха на акъла. Grin

На Общака от " Ергенът" да му имам фенките- плюя в пазва. Но какъвто кандидатът такива и кандидатките.

Общи условия

Активация на акаунт