Как да му кажа?

• 19 484
  • 493
  •   1
Отговори
# 315
По времето, когато пенсионерката е била млада, животът е бил малко по-различен.
Много се бъркаш, ние в никакъв случай не сме открили топлата вода. И преди 100-150 години е имало жени без предразсъдъци. Не случайно мадам Бовари е нарицателно.

# 316
Авторке, не искам да съм груб, но човек трябва да има и няква реална представа. Всеки човек си има някакъв ранг като външен вид - да речем от 1 до 10. И сега ако ти си примерно 3ка, би било нормално да спиш с мъже 3ки, 4ки, 2ки, а не 10ки. Смисъл да речем ако изглеждаш като Марта Вачкова (без да я обиждам), трудно ще спиш с Брад Пит. Виж - ако си мъж и имаш пари, власт, влияние, известност - по е възможно - примери много - Делян Пеевски и Цвети Янева, Бърни Екълстоун и жените му и т.н. Но за мацка единственият вариант да спиш с Брад Пит е ти да изглеждаш като Мис Свят. Няма друг вариант. Сори. Затова и ако заглеждаш повечето двойки по улиците - те си отиват визуално. Примерно аз се оценявам около 5ца, и жена ми е някъде там. Така че щом си девствена на 27, почти мога да се обзаложа, че си под 5ца. Така че трудно ще привлечеш някой с визията на Фики Стораро да речем.  Трябва и да си реалистична. Принципно можеш да спиш и с мъж 8ца като визия, но това вероятно ще е секс за една вечер, щото примерно пичът е загорял и е изпаднал в няква дупка и му се е доебало на момента и не му се чака да сваля 8ца мацка.

# 317
Въпросът е, че тя май по принцип няма силно сексуално желание. Иначе си прав, макар да има изключения, на които се удивлявам.
Сещам се за една ниска, дебела (ама безформено дебела, не от тия с пропорционални апетитни форми), с кофти кожа, двойна гуша, некрасиво лице, оредяла коса и кофти характер, която успя да си хване снажен, красив и лъчезарен мъж.
Не мога да си обясня.
Ако съм закъсал, по-скоро него бих тряснал Simple Smile

# 318
Съгласна съм - донякъде - със скалата. Има наистина някакви закономерности и класификации. Но те са различни в различните глави, пр. твоята 4-ка може да е нечия 6-ца.
Иначе, аз се определям 7. Имам нормална фигура, ръст, пропорции и изглеждам добре. Не искам Брат Пит а някой който да ме привлича.

# 319
Ако искаш прати една снимка на лични, или във фейса. Обещавам няма да я препращам никъде. Ще ти кажа обективно според мен колко си. Поне да имаш някаква представа. Щото повечето хора се мислят за 7ци, а не са и 5ци.

# 320
  • София
За да стане работата е важното другите на колко те определят.
Особено тези, към които си привлечена.
7 си е сериозна бройка.
7 означава на ден по няколко непознати да те спират на улицата. А останалите минимум да обръщат глави. А в компания 7 е цел за почти всеки мъж в нея. Цели тълпи се извиват след 7ци, особено в ИТ сектора.
Ако си в стая, заведение, 7 е от най-красивите там.

На мен също може да пратиш снимка, ако имаш желание. И аз няма да я пращам никъде.

# 321
Общо взето 10ка е Мис Свят да речем, 9ка е българска моделка, 8ца е топ мацката в офис от 200 човека, 7ца е мацка без забележка почти - красиво лице, тяло, без забележки почти. Може и 7ца да си, де да знам. Но ако си 7ца, нямаше да се чудиш дали да правиш секс с някакъв пич, който не те привличал. Извинявай, ама - звучи адски нереално. Е разбира се, ако имаш характерови идиопатии и си 7ца на външен вид, е възможно да имаш по-малко обожатели...но пак не ми изглежда реална преценката ти.

# 322
  • София
Митове и легенди, че секс правят само красивите и няма начин да няма начин да  на та опра’ат hahaha

# 323
Общо взето 10ка е Мис Свят да речем, 9ка е българска моделка, 8ца е топ мацката в офис от 200 човека, 7ца е мацка без забележка почти - красиво лице, тяло, без забележки почти.

Няма единна скала за красота, особено в горната част. За някои кифла с джуки, силикон и пластични операции е върхът на сладоледа, но друг ще се погнуси. Някой ще даде 10 на кльощава манекенка, друг ще иска по-изразени форми.  Иначе за абсолютните грозотии май по-лесно се намира консенсус. Ама пък те, казват, много се раздавали в секс, та и те си намират.

# 324
Общо взето 10ка е Мис Свят да речем, 9ка е българска моделка, 8ца е топ мацката в офис от 200 човека, 7ца е мацка без забележка почти - красиво лице, тяло, без забележки почти.

Няма единна скала за красота, особено в горната част. За някои кифла с джуки, силикон и пластични операции е върхът на сладоледа, но друг ще се погнуси. Някой ще даде 10 на кльощава манекенка, друг ще иска по-изразени форми.  Иначе за абсолютните грозотии май по-лесно се намира консенсус. Ама пък те, казват, много се раздавали в секс, та и те си намират.

Няма единна скала, има флуктуации, но като нанесеш флуктуациите на една графика, ще получиш линия. И за един може Мис Свят да е грозотия, но за останалите 99% няма да е и мис Свят ще има много повече опции от някоя 3ка. А за някого (особено ако е нийди) 3ката ще е върха на сладоледа и ще й вика - ти си най-красива, НО за другите 90 % от мъжете тя ще си е 3ка - и няма да има опции пред нея. Така че твоите думи само потвърждават правилото. Ти даваш изключенията.

# 325
Външният вид е важен - за мен особено, въпреки че съм жена и жените, като цяло, не са чак толкова визуално ориентирани като мъжете. Обаче има и нещо, наречено излъчване. Гледаш го - приличен външен вид, обаче - бррр, неприятен та ужас.
И по-обикновените визуално жени си намират някой да ги хареса, просто нямат голям избор и общо взето каквото дойде.
Да си 7-ца и да не си имал консумирани отношения до почти 30 говори за много ниско либидо, проблеми с общуването и разни комплекси, може и неосъзнати да са.

# 326
  • София
Някой да ми обясни каква е корелацията между това как изглеждаш и какви те привличат Joy Щото мацката каквато и да е, ако има някакви нереални изисквания, пак никой няма да я привлече. И другият фактор е, че ако има много малка извадка - тоест, не е в среда, където се запознава с много нови хора, или не е достатъчно общителна и не успява да контактува с тях, напълно нормално никой да не я привлича, защото от една страна няма кой, от друга няма как да стане заверата.

# 327
  • София
Мъжки размисли и страсти, не знам, ама ме забавляват колко са акурантни в изчисленията "коя ще я огрее" hahaha

# 328
Не зависи от скала. Явно е въпрос на ниско или потиснато либидо.
Имаме познато момиче, малко по-голямо е от авторката. Почти съм сигурен, че е девствена. Не сме я виждали с приятел. Единствено с едно момче приятел от детинство отвреме-навреме, но той си е малко от тия с модерната сексуалност. Упорито учене в гимназията и в университета, после интензивна работа и прибиране в къщи при майката. Иначе е момиче, което не е за изпускане. Във фигурата е между 6 и 8 (в зависимост дали е във форма), а в лице е уникално красива, ще е грехота да я сравня с нашите моделки с девятките. Освено това има и естествен чар.
Майка й има същия начин на живот. Затрупва се с работа и за 20 години и нея не сме я виждали с мъж. А е поне седмица по онази скала.
Струва ми се, че пренася своя начин на живот и върху дъщеря си, но темата е деликатна и не смея да давам съвети.
В същото време имам приятелки като останат две седмици без мъж и полудяват.

# 329
  • София
Много е вероятно майка й да я е обсебила.

Общи условия

Активация на акаунт