Как да му кажа?

• 19 501
  • 493
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Какви са тези скали, смешна работа, все едно ще продавате стока и и определяте цената?

# 331
Абе и на мен ми е смешна, ама защо на Брад Пит и на Ергенът точат лиги по 10 мацки, а аз като имам 15 кила над нормата нямам същия избор. Хубаво е да отричаш реалността....но тя е там, каквото и да кажеш. Я питай една мацка с топ визия колко пича и пишат и една с лоша? Да видиш разликата.

# 332
Из фантазиите на мъжете.

# 333
  • София
Футболеро, ма ти за внимание ли жалиш?
Има ли значение колко ти пишат, когато ти имаш една/един.

# 334
  • София
Ами очевидно има значение, щото има много пасивна агресийка, отделно и шеймване в последните коментари. И тя иде точно от това, че няма да си счупят мъжете краката за внимание.
Иначе, се преструвайте, че ви е смешно. Wink

Колкото и да се лелее за някакъв сексуален комунизъм, където за всички имало едно и също, в природата нещата са десни. За едни има много, за други няма хич.

# 335
Ами явно има - щом един е девствен на 27, а друг не е. Щом един пише 200 мнения само за да намери как да си изгуби девствеността....явно има. Ако нещо те дразни в мнението ми, извинявай. Не е лично.

# 336
Много са субективни нещата, поне за мен мога да кажа, че не е зависило чак толкова от скалата на красотата. Изпитвал съм невероятно силно привличане към момиче нищо особено като външност и обратното- с голяма красавица да не ми се получава кой знае колко. Някъде беше обяснено тва - подсъзнателно играят фактори, които осигуряват най добрата комбинация от гени според наличните възможности.

# 337
Мен пък ми се е случвало да отрязвам жена, с която съм се запознал в нета, там е имала едни снимки, харесвала ми е като характер (каквото сме си писали), но после на живата среща да не ме е изкефела. Чисто като визия. Щото на снимките е изглеждала доста по-различно. Па нека съм лошият брутален тъп животиняк. Явно съм единствения.

# 338
  • София
Ми, смешно ми е, щото на никой не му е вързало, а ми е досадно от здр  красавице, много си фотогенична, kak si? и разни брейнгеймси с "кое ще избереш?"

Танграта, виждали сме те, знаем се. Прилагаш това, което прокламираш, че правят другите. Шеймвай се колкото искаш, мен не мож Mr. Green

# 339
Ми, смешно ми е, щото на никой не му е вързало, а ми е досадно от здр  красавице, много си фотогенична, kak si? и разни брейнгеймси с "кое ще избереш?"

Понеже съм примат, тва нещо не го разбрах изобщо. Нещо словореда ми е сложен. Честно. Можеш ли да го напишеш по-разбираемо.

# 340
Да бе тва със снимките е голяма заблуда, моята я бях отхвърлил заради неясни снимки. После като си сложи нови по готини, ела че ми трябваш.... Ми така действа мъжката психика, кво да се прави Simple Smile

# 341
Добре де, като не вярвате в скалата, защо всички дето я отричате, сте си сложили за профилни снимки някви моделки 10ки. Гледам Мерилин Монро и разни други топ мацки. Що няма някоя да си е сложила някоя мацка дето не е топ. Примерно :

https://i.pinimg.com/736x/93/0f/9d/930f9d5033a18f6bd1d868b2c98aa … lls-ugly-girl.jpg

Нали няма 10ки, няма единици и аз съм некъв тъпак и невежа.

# 342
  • София
Ясно е, че хубавите имат повече кандидати, но това няма отношение към това какви кандидати ще ги привлекат. Тоест, авторката може да има повече кандидати от всяка тук, обаче като търси 1 на 1м, може пак никой да не си хареса. Та въпросът е, че няма как да знаем как изглежда авторката по това, че е девствена. И дали е свързано с липсата на кандидати, или липсата на достатъчно запознанства, или прекалено високи критерии и т.н.

# 343
Скали има - щом има конкурси за Мис нещо си, значи има критерии за оценка.
Но скалите са индивидуални. Да вземем Благо Джизъса например, сума ти манекенки му се натискат (все с кифленски вид, де), но в моята скала за него просто няма място. В моята скала най-горе ще са мъже, дето въпросните кифли даже нямат оценка.

# 344
Е тва казах и аз. Аз може да не харесвам Мерилин Монро. Ти може да не харесваш Благо. НО, ако всеки човек бъде оценен от случайно избрани хора, тези неща ще се изравнят и Благо и Мерилин ще са в челото, а някой, който е грозен на дъното. Иначе тоя на дъното - ще има харесвания, но при него ще са единични, а при Благо масови. И така се прави статистиката реално. Някой може да не харесва шоколад Линд и да харесва шоколад Кума Лиса. Ама 99% биха предпочели Линд и затова казваме, че Линд е по-хубав от Кума Лиса. Така е и с хората.

Общи условия

Активация на акаунт