Как да му кажа?

• 19 507
  • 493
  •   1
Отговори
# 345
Авторке, случвало ли ти се е да изпитваш силно или поне някакво привличане съм човек в твоето обкръжение? Как се развиха нещата? Имаше ли смелост да потърсиш по-задълбочен контакт?

Щом не можеш да прекрачиш границата с човек, който не те привлича достатъчно, то ти трябва да си по-активна когато срещнеш такъв, който ти харесва. Не се води по скали и номера, химия трябва да има.

# 346
Защо казах това с ранговете - защото човек трябва да е РЕАЛИСТ. Ти викаш химия - ама кво става ако авторката няма реална преценка и изпитва химия само към Ники Илиев, Димитър Бербатов и Брад Пит да речем, но те не изпитват химия към нея. Може би - да ги чака цял живот. Или да придобие малко реална себеоценка. Хора - аз това й го казах за добро, не за да й счупя самочувствието. Човек трябва да е реалист. Явно че авторката има някакъв проблем и със себеоценката, щом се смята за толкова прекрасна, а има проблем от който се оплаква - а именно, че сексът липсва. Тва пак ли аз съм виновен с моите скали?

# 347
  • София
Ама, щот сме хубави, бе, Футболеро, затуй.
Няколко години бях с Фрида Кало и не, не избирам по образ, а по натюрел.

Пак питам - какво значение има масата, когато ти си за един, двама, трима?
Освен избор окей, какво друго? Не мож вземеш всичко.

# 348
Обяснявам го за последен път : има значение, когато (както Авторката) имаш нереална завишена или занижена оценка. Тогава ти очакваш нещо, а няма как да го получиш.

Ето защо има значение - авторката е за един, ама тоя един ЛИПСВА. А една от причините да ЛИПСВА е, че авторката се мисли за 7ца и намира много МААНУ, а тя самата какво дава отсреща.

То дори да е 7ца, ако тя иска само мъже 10ка примерно, пак ще проблем. Щото мъжете 10ка, ще ходят при жени 9ки и 10ки.

Така че има проблем, когато нямаш реална себеоценка и намираш МААНУ, а ти самият се оплакваш, че нямаш и мъж 5ца до себе си, ама видиш ли - ти искаш само 10ки.

# 349
  • София
Само да напомня, БраТ Пит не го ползвайте за пример за 10ка.
По бг-мама оценките (които ги нямало) той бил 5ца. А тяхното мъж било 20.  Wink

# 350
Ти как точно прецени дали авторката е с повишена или понижена самооценка без да я познаваш? Може и 10ка да е, но ако е по-затворена и срамежлива мъжете да се притесняват и да я отбягват. Никой не обича да бъде отхвърлян.

Да не говорим, че външността се променя, но вътрешното е основата за изграждане на трайни отношения.

П.С. Има много по-красиви мъже от Брад Пит и е странно, че все него давате за пример. Той е наложен като идеал, но е далеч от такъв с тази широка челюст.

# 351
  • София
Той не е преценил авторката колко е.
Каза, "да се разглежда И такъв вариант". А не като коне с капаци да дращим все в една посока.

Освен това, 90% от мъжете може е да са срамежливи и да се "притесняват" от "притеснителната 10ка", ама едни 10% ще я преследват до дупка, още от 14 годишна и няма да я остават в сегашното положение. Така че отново си пишем празни приказки, без връзка с реалността.

# 352
  • София
Социалното умение да се похарчиш липсва, без значение скали и оценки.

# 353
Може, може....всичко е възможно. Може и мис Свят да е, но понеже си седи в гората и да няма пичове. Но аз казвам какво е най-вероятно.

Ако ви кажа, че имам ниски оценки в училище по всеки предмет, вие ще кажете, че най-вероятно не уча. Макар че възможно и да имам заболяване на паметта.

Та мацката казва, че на 27 е девствена, има само един пич дето я иска, ама тя му се назландисва и накрая бил грозен. И после каза, че била прилично красива (7ца). От тези факти най-вероятно е тя да има нереална себеоценка. Ама е възможно и просто да има некъв супер малшнас.

Всичко е възможно. Аз казвам какво наблюдавам на база на нейните думи.

# 354
Брадко Пит днес ще хълца цял ден. Беше доста сладникав като млад, сега по-бива. Същото важи и за Ди Каприо. Вкусове различни ... Някои пък харесват Бардем, Касел и т.н. И това няма нищо общо с въображаеми скали.

# 355
  • София
Никъде не е казала, че е грозен, а че не я привлича физически.
Ако ще 10-ка да е, все тая.

# 356
  • София
На мен пък Брад като млад по ми харесваше, сега ми се струва много състарен Joy Та да, вкусове всякакви. Все пак Брад Пит ще се хареса на повече хора от Жерар Депардио Wink Това не знам някой оспорва ли го обаче. Въпросът е авторката, а причината при нея може да е това, може и да са сума други неща.

# 357
Жените са много сполучливи в това да кажат една и съща информация по-различни начини...но за мен има 2 цвят - розово и виолетово. Няма бенбяно, цвят дъвка, двжучка, виолетово, и не знам кво. Нейните думи за мен значат следното - пичът не е достатъчно красив за мен, аз съм много хубава (7ца), но няма друг пич и съм девстена. Фактите са това. Па как ще ги извъртиш - все едно. Девствената ципа е още там. Дали ще я махнеш, като извъртиш фактите?

# 358
  • София
Ами да си го кажем директно тогава... явно сексът с грозник е по-страшен от девствеността Joy

# 359
  • София
Е, трябва да се прежали ли?
С вибратор по- добре, че остава травма с тоя секс насила да си нанесе и край.

Футболеро, точно нюансите ти бягат, да.

Общи условия

Активация на акаунт