Как да му кажа?

• 19 500
  • 493
  •   2
Отговори
# 300
Тя трябва да усети нещо към даден мъж и тогава нещата ще се случат естествено.
Желанието се поражда, а не насилва.

# 301
  • София
Да, може би сте прави, но нямах предвид тотална пасивност, още по - малко враждебност. Може би съдех по себе си, да кажем, че съм леко срамежлива и винаги съм оставяла мъжа да е активния в свалките. Давайте съвети тогава как да действа 😉

# 302
  • София
Дадохме.

# 303
Ми то флирта идва отвътре на някои.Аз никога не съм имала проблем с това, достатъчно ми е било да погледна  някой ,който харесвам няколко пъти и той вече се е усетил. Де да знам, хората се усещат

# 304
  • София
На 27 трябват крути мерки.
Ако можеше да флиртува и имаше интерес от секса, досега да се е оправила по някакъв начин.

# 305
Добре де, ако историята е истинска и наистина жената няма интерес, защо да се напъва?
Макар и рядко, има жени и мъже, които никога не са имали връзка и си живеят спокойно до старини. Аз познавах една такава жена, вече пенсионерка. Никога не е била с мъж. Беше си запълнила живота с други важни за нея неща, казвала ми е и защо не е поискала да има мъж. Живее се и така, какво толкова.

Аз не обичам мляко с ориз, никога не съм имала желание дори да го опитам, от миризмата ми се гади. Трябва ли сега, само защото другите го ядат, да се насилвам и аз да ям?

# 306
  • София
Мляко с ориз е неуместно сравнение с нуждите и потребностите на тялото.
Оргазъм с любим човек ми е пред всяка манджа.
Ама, кат не знаеш и сутляш става.

# 307
Права си, но ако не можеш да заобичаш някого, какво да правиш? Секс насила и без интерес не става. Защо да се тормози за това, вместо да се приеме каквато е?

# 308
По времето, когато пенсионерката е била млада, животът е бил малко по-различен.

# 309
Права си, но ако не можеш да заобичаш някого, какво да правиш? Секс насила и без интерес не става. Защо да се тормози за това, вместо да се приеме каквато е?

Вие сериозно ли говорите така за 27 годишно момиче?
Да се примири и откаже...Е то егати живота дето си живял тогава.

# 310
  • София
Защото темата съществува, защото е чула, че ако се заиграе трябва, защото, защото….
Ако искаше да приключила и да бере благините.

Пак казвам, че годините не са проблем. Проблем е цялостното представяне и апатията.
Сексът не е да лежиш и да чакаш някой да ти го направи, сексът/ любовта е нещо много повече.

# 311
Авторке, може да не съм права, но ми се струва, че не можа да се пресрамиш да направиш стъпката.

# 312
  • София
Да, бе, то ще има някой здрав, прав левент, готов, а момата ще се опъва.
Явно не са се харесали.
Нищо човешко не е чуждо на никого.
Аз съм познавал доста девствени момичета. Имаше два вида.
Тия с по-скромно възпитание просто са чакали някой по-подходящ, но не задължително да гласят брак и деца. Е, може би поне да има потенциал са гледали. Но не е било свръх изискване да се чака сватбата.
Втория вид бяха силно религиозните. Иранки, мароканки, индийки, от Дубай. Те директно си
заявяваха, че искат брак и тогава секс.
Като за тях си личи, че "огън ги гори", не ги сдържа. Ще те изядат. Едвам се удържат да не направят работата.
Не мисля, че авторката е от 2те.

# 313
  • София
Нисък интерес, да не кажа никакъв.

# 314
В пърия момент помислих, че сте скъсали онова, дето ви беше страх да скъсате.

Общи условия

Активация на акаунт