Как да му кажа?

• 19 531
  • 493
  •   1
Отговори
# 270
А според мен проблемът не е в страха, а в липсата на самочувствие.
Нещо, което е нормално, т.к. произтича от липсата на опит.
Това, че си девствен на 27 не е нито повод за срам, нито за гордост. Просто трябва да се приеме, че ситуацията Е такава, каквато е, без да се вайка в миналото. .. Когато моментът дойде, с човекът, с който дойде - не по-рано, не по-късно, да се сподели и толкова ---- всичко ще е наред, доколко ще боли и ще е неконфузно, е възпрос до личност и ситуация ...
А, доколкото коментарите във форума - имайте предвид границата между чувството за майтап и фактът, че утре може да е вашата дъщеря-внучка-племенница и т.н.

# 271
Ама, Сънчо, това са нормални житейски неща, не говорим за погребение все пак, а само за едното дефлориране. Случва нещо хубаво - ето, авторката е срещнала мъж, който я харесва, и тя го харесва и място за драма няма.

# 272
  • София
Някой да ме поправи, ако греша, все пак 20 страници не са малко, но авторката нито е казвала, че го харесва, нито че той я харесва.

# 273
  • София
Просто му кажи като се стигне до там, хубаво е да знае. Ако е интелигентен мъж ще погледне с уважение и разбиране и ще го оцени. Ако пък не, всеки по живо по здраво, да не ти пука. Действай, успех Simple Smile

# 274
Развръзка на събитията няма ли?

# 275
Развръзка на събитията няма ли?

Скъсахме

# 276
Защо, какво стана

# 277
  • София
Еее, Кактузз, какво стана?

# 278
Нямам чувства към него и не ме привлича физически

# 279
Язък за дето си чупихме пръстите да изпишем 20 страници. Файда никва.

# 280
Следващият, моля....

# 281
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За малко...

# 282
Според мен, щом създаде цяла тема в негова чест, не е като да не те е привличал... Ако търсиш адекватни съвети трябва да си искрена, в случващото се. Но сега, след толкова писане 100% не е това причината

# 283
Говорихте ли за девствеността, успя ли изобщо да се престрашиш и да подвигнеш темата? Това би ти било от полза в следващите връзки.

# 284
Не сме говорили. Искрена съм, просто мислех, че може да го преодолея и да спя с него защото повечето хора на тази възраст са го правили

Общи условия

Активация на акаунт