Как да му кажа?

• 19 543
  • 493
  •   1
Отговори
# 255
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Абе вие сте много зле 2-3 седмици какво са още на първата ли среща трябва да ...
Не бе, маци, стискай ги тия кълки, и се пази.
Принца с коня иде.

# 256
А колко пъти сте се виждали за тия две седмици? И преди това познавали ли сте се?
Щото едно е две срещи с непознат мъж, съвсем друго е с познат и да сте се виждали всеки ден. В първия случай не е много,да, но във втория си е странно.

# 257
Кактусе, не сме зле. За теб разбрах, но чудя се какво сбъркано има в принца, че не те е пришпорил до сега.

# 258
Добре де, хайде изчакай 1 месец и давай.

# 259
Темата върви вече 4 дни. Поне един език не ти ли пусна през това време?

# 260
  • София
Аз като излизах с 1 девствена приятелка, същинската част се случи след някой месец, не помня 2-3, защото я беше страх, но пък иначе сме си играли почти от самото начало.
Та не е много нормално под "секс" да се разбира само вкарването и да се чака Х години. Има уста, гърди, ръце. Че и други части ...

А имах и един приятел, арменец от Ливан. Той от години беше с приятелката си, а тя девствена. Но си правят "секс" по други начини от самото начало.

А аз един път с една девствена иранка така се бях награбил на 1ва и 2ра среща, че вкарване не е имало, но бая се бяхме разгорещили.
То няма как да е иначе. Хормоните бушуват.

# 261
Давай и го пробвай, че в една съседна тема има оплаквания, че сексът бил 2 секунди, а пичът въобще не се притеснявал. То не е едно гайле.

# 262
  • Варна
Бе, клатуркатни, ама и ние сме съгласни, голяма гаргара падна.
Сега срам и страх, ако реши да е майка - срам пред доктора ли следва? Или то щото е неизбежно, ще го преглътнем.
Темата си е за заключване, нищо ефективно няма произлезе.

# 263
Наистина ли мога да се отворя сама с вибратор?
Понеже темата е такава...
Ще е хубаво да му кажеш първо. Макар, че повечето вибратори ще разберат и сами. Но някои са големи бонаци.

# 264
Абе вие сте много зле 2-3 седмици какво са още на първата ли среща трябва да ...
Ние сме много зле, ама ти си тази, която се оплаква, че е девствена на 27 и не знае как да го каже на гаджето си, защото я е срам. Та, прави си изводите кой точно е зле...

И не, не е нужно да се направи на първата среща. Няма правило. Трябва да се направи, когато усетиш желанието. Може на първата среща, а може и... никога...

# 265
  • София
Май изначало липсва желание в авторката.
Присетила се е, че е някакъв дерт е ‘са и е решила някой да ѝ свърши работата.

# 266
Кактуске, що не опитате петинг? В смисъл не е нужно да има проникване първите пъти, натискайте се, пипайте се, правете орален секс? Или и тва е трудно? Принципно с девствено момиче така се прави да може да се отпусне и да свикне, предполагам и при теб би било добре да се почне така. С левента поне целувате ли се, той пипа ли те през дрехите или и тва не става?

# 267
Ама как ще се целува, те са от 2 седмици заедно. Ма моля ви се....
Дай телефона на кандидата, аз ще му кажа и готово.

# 268
Не се срамувам авторката, че е девствена, ами се гордее. Смях.

# 269
Не му казвай, изненадай го.
Ако не избяга с писъци и вземе, та си свърши мъжката работа с чест, не се май, ами се вкопчвай в него с крака, ръце, зъби (за всеки случай) и нататък по дневен ред – блага ракия, сватба и „таз година булка, догодина люлка“.
Да бе, знам, че класиката е първо сватба, после блага ракия, ама традициите вече не са това, което бяха. Важното е да има люлка накрая.

Общи условия

Активация на акаунт