Как да му кажа?

• 19 570
  • 493
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Абе, сега се сетих. Случи ми се с едно момиче, имала някой, правили каквото правили. После и при мен кръв имаше, щото първия е бил с малък инструмент. Питах я, според нея първият не знаел как да направи работата. Ама то не е до знаене ... (или поне не само) ... Simple Smile

# 211
Действия си трябват, никакво свръх-анализиране.
Това е като каране на колело, веднъж ще жулнеш коляното, но пробваш и научиш ли се, няма да искаш да слизаш от него.
В жегите и с толкова слънце не ти ли бушуват хормоните, пък и си млада и сигурно жизнена и енергична.
Няма нищо по- естествено от гушкане, целувки, хубава музика и студена бира за настроение и прохлада. И един готин джентълмен, който да е достатъчно търпелив и предразполагащ..

# 212
Абруто, голям си простак.
С богомолка пример няма ли да дадете?
Наистина ли мога да се отворя сама с вибратор?

# 213
Абруто, голям си простак.
С богомолка пример няма ли да дадете?

Абуто, засрами се!!!

Кактус, на въпроса ти, как мислиш, кое е по здраво- пластмасов (или там от квото ги правят) вибратор или девствена ципа?

# 214
Абе аз доколкото знам (не от личен опит), някои жени не изпитват нищо по-различно първия път, отколкото 101вия.  То има случаи с една жена си 7 години и някой път я боли и й е некомфортно. Така че го мислиш супер много, най-вероятно няма да изпиташ кой знае каква болка. Ти на зъболекар ходила ли си - еми представи си, че отиваш за кариес. Почти съм убеден, че болката от вадене на зъб е по-голяма от отварянето. Що не пробваш с жиголо, той поне ще знае какво се прави - няма емоции, не му спада (сигурно)?

# 215
Стига бе, не го сравнявай с вадене на зъб, че ще я откажеш хептен.

# 216
Само за инфо,  вибраторите са силиконови.
Ако баба ти едно време е действала с бутилки от пластмаса е друго.
Кактус, пиййни едно, две за отскок и се мятай  на някой младеж. Стига го мисли, а действай.

# 217

Ами да се похвали някоя, че така го е направила, или така е посъветвала дъщеря си, ама няма.

Но затова пък случаят на Танграта е идея:
Абе, сега се сетих. Случи ми се с едно момиче, имала някой, правили каквото правили. После и при мен кръв имаше, щото първия е бил с малък инструмент. Питах я, според нея първият не знаел как да направи работата.
И ти така ще кажеш.

# 218
Е, има и глезотийки от кибер кожа за натуралистично преживяване.
Ако толкова те е срам от мъж, викни някоя приятелка.

# 219
Младежи, като ви чета, оставам с впечатление, че си споделяте как е било първия път, когато вас са ви... таковата.
Ако се вярва на вица, болката била малка, а срамът – голям. Така ли беше и при вас?

# 220

Разбира се, че можеш. Но:
- първо избери подходяща форма за целта, общо взето нещо право и торпедовидно (може и да не е реалистично копие на член). Но да не е нещо криво и фенси, те са за напреднали. А да, и да е напълно водоустойчив за лесно миене с вода  и сапун.
- после приложи много гел, триенето определено пречи
- и не се хвърляй от вратата за краката да се дефлорираш, а първо си поиграй външно, експериментирай с вида и силата на вибрациите, докарай си някой клиторен оргазъм и после в еуфорията ще стане и пенетрацията.

И една тайна - вибраторът не е непременно заместител на мъжа, а може двамата да се ползват паралелно, че и едновременно за по-интересно.

# 221
Напомнете ми какво се цели с това. Този да не разбере, че е девствена? Защо? Или по-малко ще боли? Или присъствието на мъж само пречи?

# 222
Темата нали беше как да му кажа, не как да се самооправя??

# 223
Напомнете ми какво се цели с това. Този да не разбере, че е девствена? Защо? Или по-малко ще боли? Или присъствието на мъж само пречи?

Защото момичето е толкова притеснено, че като дойде и чуждия човек, който за нея е лелеяния първи, тя ще хипервентилира, ще й прилошее и ще се сговни ситуацията. В крайна сметка всеки се притеснява от нови неща и понякога притеснението идва в повече. Често очакването за ситуацията е много по-лошо от самата ситуация.

# 224

Има много причини:
- да не плаши мъжете с девствеността си и да не я мислят за дефектна или смотана
- да види какво е усещането и да опознае тялото си
- да води някакъв полов живот, макар и самозадоволителен, докато си намери гадже

Общи условия

Активация на акаунт