Как да му кажа?

• 19 573
  • 493
  •   1
Отговори
# 225
Flushed Ама тя няма ли? Тоя, на когото ще казва, не е ли гадже?
Футболеро, абе човек би предположил, че присъствието на мъжа ще е вълнуващо, вдъхновяващо, стимулиращо... а не излишно и само да й създава грижи. Joy

# 226
Е все пак би трябвало от нас самите да ни е по-малко срам, отколкото от другите. Дори жените, с които съм бил многократно, малко или много се срамуват чат пат като са голи. Айде кажи, че като застанеш чисто гола пред мъжа си, все пак малко те е срам всеки път (говорим за съвсем малко). Мен като мъж не ме е срам, но съм забелязал, че при жените винаги има малко - явно заради social pressure.

# 227
Да угасят лампата първия път.
Тя природата го е измислила как трябва да е, вие сега ще въвеждате модерни методи.
И какво, секс с вибратори, забременяване инвитро от донор и защо изобщо е нужен мъж. Много роботизирано ми звучи.

# 228
много шум за нищо...
от -как да му кажа, мина на -не искам на него да казвам...
закрива се питането докато не се появи принца...

# 229
Аз пък чета и се чудя до къде стигна света.. хората да ги е срам секс да правят Rolling Eyes то като те завладее желанието какъв срам, кви пет лева..

Момичето има някакъв проблем с либидото явно, хормонален ли, психически ли, от възпитанието ли какъв точно, не знам, ама някакъв проблем има.

# 230
Според мен разликата между хората, на които им върви в любовта, и тези, на които все не им се получават нещата, е в това да можеш искрено да си харесаш и да пожелаеш човек, който не е съвършен (защото никой на света не е идеален). Едните се влюбват въпреки недостатъците, другите не могат, защото все нещо не им харесва, и чакат ли, чакат съвършенството.

# 231
  • София
Ама, нали и теб трябва да харесат Wink
Пък, някои не са за харесване, въпреки недостатъците им.

# 232
Е, около всяка жена се навъртат мъже, които се пробват да я спечелят. Може около нея да не са толкова, колкото при някоя плеймейтка, но със сигурност ги има. Все пак 27-годишна е, а както казваше баба ми "Всички млади са хубави."

# 233
Тези съвети да се дефлорира преди секса с мъж, ми звучат толкова адекватно, колкото и да си изчистиш къщата, преди да дойде чистачката, зер да не се изложим.

# 234
  • София
То на чистачката ѝ се изчака чакането. На мъжа, де.
Темата истинска ли е?

# 235
Темата си е истинска, пишем си вече 16 страници. Дали главният герой чака и дали момата е все още непорочна можем само да гадаем.

# 236
  • София
Да, Лори, после си отварят устата.

Не да се дефлорира, а барем да разбере какво е това оргазъм и има ли почва у тях.

# 237
Тези съвети да се дефлорира преди секса с мъж, ми звучат толкова адекватно, колкото и да си изчистиш къщата, преди да дойде чистачката, зер да не се изложим.

Ам да ти кажа, пред някои преживявания, си е по-добрият вариант.

# 238
Направо ужас ме хвана, то като някакво клане...пък и толкова мислене.

# 239
Ако бях девствена, тази тема щеше да ме накара да се приготвя с марли, бинтове, йодасепт, ибупрофен и да чакам със свито сърце, гърло и какво ли още не. А то в едно 90% от случаите въобще не е кой знае какво. Ваденето на зъб, с което сравниха нагоре, е много по-гадно. Аз си спомням, че очаквах да е егати ужаса, а то нищо кой знае какво не се оказа. Почти изобщо не ме боля, само ми беше дискомфортно, кръв нямаше, изтръпнах цялата (по-скоро от напрежението) и това беше. А при по-възрастна жена, която цял живот е имала цикъл, сигурно е спортувала - бягала, карала колело и тн, вероятно отдавна се е отворила без и да разбере.

Общи условия

Активация на акаунт