Как да му кажа?

• 19 833
  • 493
  •   1
Отговори
# 240
Рязко ще се намеся и ще сменя посоката, но да обобщя:
-33 годишен,
- излизат заедно от около 2 седмици,
-искал да я запознае с родителите си....
Моля!?! За тия две седмици е трябвало до сега да я е предразположил 100 пъти, че тя сама да си поиска секс без да ѝ дрема колко ще я боли. И първа целувка не е имало, така да знаете.

# 241
  • Paris, France
А при по-възрастна жена, която цял живот е имала цикъл, сигурно е спортувала - бягала, карала колело и тн, вероятно отдавна се е отворила без и да разбере.

Ако е карала колело без седалка, може.

Всички сравняваме със себе си, но при всяка жена е различно. Всички ми казваха, че много боли и почти не се кърви, а аз кървях като от заколение, но не ме боля никак.

Добре е някои неща да се предвидят.

# 242
  • София
-33 годишен,
Моля!?! За тия две седмици е трябвало до сега да я е предразположил 100 пъти, че тя сама да си поиска секс без да ѝ дрема колко ще я боли. И първа целувка не е имало, така да знаете.

Може пък да е добър по душа.

# 243
Аз помня, че ме заболя, но само за един кратък момент и после се забравя. Реално никога не съм стояла след това да разсъждавам, да се жалвам и да страдам.как ме е боляло. Болката минава и заминава.
 И детето си родих без упойка, нарочно - исках да видя какво е. В живота на жената има точно две ключови изживявания с физическа болка, обусловени от факта, че сме жени - първия път и раждането. Еми, готино е да си минеш през тях с пълно съзнание, според мен.
 И не, няма нищо общо с вадене на зъб.

# 244
Според мен и той е без опит.

# 245
Смятам, че такива теми пораждат нуждата във форума да се въведат различни емотикони за харесване на коментар от обикновения палец. JoyJoyJoy

# 246
Може и другаде да го предава опита, встрани, че две седмици чака ли се.
Запознанството с мама също е странно, преди да са се усложнили нещата. Да не е от типа - чакай те запозная със свекървата да бегаш.

# 247
Аз само се включвам да кажа едно "благодаря" за смехотерапията на активните в тази дискусия! Wink

# 248
  • Paris, France
Аз помня, че ме заболя, но само за един кратък момент и после се забравя. Реално никога не съм стояла след това да разсъждавам, да се жалвам и да страдам.как ме е боляло. Болката минава и заминава.
 И детето си родих без упойка, нарочно - исках да видя какво е. В живота на жената има точно две ключови изживявания с физическа болка, обусловени от факта, че сме жени - първия път и раждането. Еми, готино е да си минеш през тях с пълно съзнание, според мен.
 И не, няма нищо общо с вадене на зъб.

Аз, аз, но тя не е аз, нито, ти, нито ние.

Изобщо не ме боля нито първия път, нито като раждах вагинално без упойка. Като раждах, в смисъл като излизаше бебето бях като в безтегловност. Не усещах болка, контракция, нищо. Чак се уплаших, та акушерката ми каза, че може и да не боли, ако и по филмите да издават звуци като на заколение. Виждала съм раждане на животни и никоя котка не се превиваше от болка.

В човешкия свят жените сме си намерили начин да изискваме съчувствие, уважение и бла бла, щото, видиш ли, много боляло. 50% от болката е вероятно от това, че я очакваме.   

Зъб са ми вадили само с упойка, та нямам извинение да ме боли. В този ред си мисля дали не може да почнат да слагат упойка и за дефлорация 🤐.

# 249
  • София
-33 годишен,

Резките обобщения преди 10 години.
Ако се е топила след две седмици да се е ошасала.
Сега тя трябва да рупа, ама като я чета, ще ковнем 30 одма.

# 250
  • USA
Награбвайте се с младежа ...секс какво му мислиш толкоз...

# 251
  • София
Имала време, мислила жената Relaxed

# 252
  • Пловдив

Изобщо не ме боля нито първия път, нито като раждах вагинално без упойка. Като раждах, в смисъл като излизаше бебето бях като в безтегловност. Не усещах болка, контракция, нищо. Чак се уплаших, та акушерката ми каза, че може и да не боли, ако и по филмите да издават звуци като на заколение. Виждала съм раждане на животни и никоя котка не се превиваше от болка.

В човешкия свят жените сме си намерили начин да изискваме съчувствие, уважение и бла бла, щото, видиш ли, много боляло. 50% от болката е вероятно от това, че я очакваме. 
По принцип не самото раждане е най-болезнената част. А точно преди това, когато бебето слиза в родовия канал, когато се "отварят" костите на таза. В клипа показват как се случва раждането - https://www.youtube.com/watch?v=07ayxqS0R0I Ужас и безумие. Клипът е подходящ за гледане от всякаква възраст, анимирано показват кости и как минава бебето през родовия канал.

# 253
  • Paris, France
И този момент с болежките в костите съм го изпуснала явно. В този форум съм чела за болки и след раждане, в кръста, гърба и не знам си къде, но не ми се е случило. Моите стави са и халтави и разтегливи, де.

Мене много ме боляха контракциите преди самото раждане, а приятелки само пъшкаха или изобщо не ги усещаха.

Да пожелаем на авторката приятен първи тек и дано всичко и хареса и мине по мед и масло.

# 254
Абе вие сте много зле 2-3 седмици какво са още на първата ли среща трябва да ...

Общи условия

Активация на акаунт