Как да му кажа?

• 19 549
  • 493
  •   1
Отговори
# 195
Не мисля, че е пързалка. Има такива девственици, пък и по начина, по който реагира на разумни съвети. Дано й се получат нещата с настоящия, ама едва ли.

# 196
Който много се чуди и мае, изпуска. От 2 стола на нито един. Според мен толкова те е страх, че чак си измисляш, че не изпитваш привличане. Еми излез на дискотека и намери някой към който изпитваш. Но трябва все пак да има и някви адекватни представи - щото може ти да изпитваш привличане само към Кристияно Роналдо, но той пък да е зает. Или да не те харесва. Тоест трябва да проявиш някаква адекватност. Но според мен си прикриваш страха пред оправдания.

# 197
То, хубаво давай да минава, но ако не изпитвам привличане било поради срам или просто, ако го харесвам повече като човек, отколкото визуално или и двете, тогава какво?

Аз нищо не разбрах, не знам ти как си разбираш мислите.. не го харесваш визуално, ама като човек, ама пък те е срам, ама дали има привличане, ама какво е привличане, ама  глупости. Мноооого го мислиш, човек, много. Има хора и с наистина травматични преживявания и не са седнали да го мислят. Голямо чудене за едно таковане.

# 198
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
То, хубаво давай да минава, но ако не изпитвам привличане било поради срам или просто, ако го харесвам повече като човек, отколкото визуално или и двете, тогава какво?

Аз нищо не разбрах, не знам ти как си разбираш мислите.. не го харесваш визуално, ама като човек, ама пък те е срам, ама дали има привличане, ама какво е привличане, ама  глупости. Мноооого го мислиш, човек, много. Има хора и с наистина травматични преживявания и не са седнали да го мислят. Голямо чудене за едно таковане.
   Е то АКО темата не е фейк, то една от причините авторката е девствена до момента, е че много го мисли и премисля.
 Не всички полови контакти са страхотни идеални, има и върховни, но има и посредствени такива.

# 199
Чакай сега, ти тоя - кандидата - не го харесваш, тъй ли? Ми тогава какъв секс планираш? Anguished
Тук помислихме, че сте се харесали с някого взаимно, ама явно не е взаимно?

# 200
Този е под ръка, явно. Но няма значение, нека го направят (да не използвам други думички), пък то ще си покаже.

# 201
От много мислене, същата тема и след 5 години я виждам. Пускай се по течението, че изпусна живота.

# 202
  • София
Няма ли да те запознава с майка му? Еееееее

# 203
Този е под ръка, явно. Но няма значение, нека го направят (да не използвам други думички), пък то ще си покаже.
Демек темата е "Търсим турбошон за 27 годишна коркова тапа".
Важното е да се чуе "Ффффффпук".

# 204
Жалко, че тая работа не е като оная с дъбовите бъчви. Езък за отлежаването.
Сега нов кандидат ли търсим? Оххх
Ако има такива да пишат. По-бързичко. Че още 27 години и отиде въпроса за пола на бебето. 

# 205
Авторке, наистина прекалено много мислиш и анализираш. Хвърляй се в дълбокото и се отпусни малко. Дадоха се примери за делфини и шимпанзета: те да не би да мислят и премислят? Това са природни неща, тия органи са предвидени точно за онези неща. Само мозъкът пречи...

# 206
... Хвърляй се в дълбокото и се отпусни малко.
Може да се окаже плитко и да се аргаса в дъното.

# 207
... Хвърляй се в дълбокото и се отпусни малко.
Може да се окаже плитко и да се аргаса в дъното.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Добре, оттеглям си съвета, не се хвърляй, но и не се стягай така, че няма да влезе.. сещаш се.

# 208
Стига де, ще я изплашите хептен и до 77 ще стои девствена

# 209
Аз сега като върна лентата, така се хвърлих в дълбокото, че забравих да кажа на баткото с който се бяхме награбили. После като каза "Опа", чак тогава се сетих.
Та, Кактуске, тръпка си трябва и да не го мислиш сякаш е дипломна работа.

Общи условия

Активация на акаунт