Как да му кажа?

• 19 596
  • 493
  •   1
Отговори
# 285
Не сме говорили. Искрена съм, просто мислех, че може да го преодолея и да спя с него защото повечето хора на тази възраст са го правили

Тоест не можеш да преодолееш бариерата и да правиш просто секс, освен ако не е принцът с белия кон. То беше ясно, че няма да се престрашиш, който е готов скача в морето, а не пита студена ли е водата Simple Smile

И щом е така спомни си, че аз ти дадох съвет за вибратора - много ползи ще имаш като удоволствие, развиване на сексуалността, опознаване на тялото, а и конкретно за здравето е вредно да живееш в абстиненция. Но, разбира се, ти си решаваш.

# 286
Какъв принц с бял кон говорим за физическо привличане а не за приказка

# 287
Какъв принц с бял кон говорим за физическо привличане а не за приказка

Така, де.  Ако не беше имало някакво привличане нямаше да я има темата. Но страхът е бил по-голям. както и да е, ти си решаваш за себе си какво да правиш, нас не ни касае, само си пишем.

# 288
Я вземи стани една монахиня и всичките ти страхове и притеснения ще отпаднат.

# 289
Как се не сетих по-рано

# 290
По принцип жените винаги имат по-голям избор.
Чисто физически харесват ли те мъжете, според тебе?

# 291
Мисля, че да. Но не знам как да флиртувам, нито как да разбера дали някой ме харесва

# 292
  • София
Мисля, че да. Но не знам как да флиртувам, нито как да разбера дали някой ме харесва
Флиртовете да са ти проблема. Ще те тренираме Grinning

# 293
  • София
Това не е проблем, по природа мъжа е хищника, няма нужда ти да поемаш инициатива. Просто се дръж естествено и оставяй нещата сами да се случват.

# 294
Това не е проблем, по природа мъжа е хищника, няма нужда ти да поемаш инициатива. Просто се дръж естествено и оставяй нещата сами да се случват.

Да, ама това важи само ако е красива и й се лепят много и тя само да си избира. Ама щом до сега не е имало, явно не блести с външност. А и вече не е особено млада. Ще й трябват и други техники, ако иска нещо.

# 295
Съветите за пасивно изчакване в нейният случай едва ли са най-удачните.

# 296
Не е задължително всички жени да харесват мъже. Особено в днешно време.

# 297
Виж сега, ако просто искаш да спиш с някого, но наистина няма привличане, по-добре недей. Ще си нанесе сама още по-голяма травма. Сега не знаеш какво е секс, после няма да ти харесва, което е по-лошо. Че ти е време, така е. Но пък и повечето обидни коментари са излишни. Запазила си донякъде нещо, което на днешно време буквално се счита за нещо, което всеки трябва да прави просто така. Но и няма да си навредиш ако послушаш един от съветите тук, само задоволявай се, да усетиш какво е, че и хеоген без това не е никак добре. Сама ще си отключиш желанието.

# 298
Пък той горкият искал да я запознава с родителите си...

# 299
  • София
Мъжа е хищник, не е прасе.
Без пас, с едно неясно, враждебно, неотворено към флирта поведение, ще останеш доста в страни събитията.

Някой да ѝ почука на вратата - няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт