Почивате ли си на почивката?

• 9 793
  • 152
  •   1
Отговори
# 120
  • Great Britain
Аз на почивката пазарувам, мъжът ми готви. Ама това са някакви наши лудости. Следобед лежа на верандата, лежа, пък по някое време ме хващат лудите и отивам да се разходя до магазина.
Нов мъж ли имаш? Един път пишеш оня, после мъжът ми. Ако, имаш нов мъж честито.

# 121
  • Най-красивата страна
Зависи къде съм на почивка.
Ако сме в къщата ни на село,където задължително стоим 1 месец с детето тогава си почивам максимално.
Обаче ако сме на почивка някъде другаде за 5-7 дни,тогава не мога да кажа,че си почивам.Защото постоянно сме в движение-разхождаме се,посещаваме забележителности,обикаляме ...активна почивка.
Като съм на ново място,всичко ми е интересно и трябва да обиколя навсякъде.Не мога да стоя 5 дни в хотела само....

# 122
  • София
Айде почна се. Говорех за миналото, да кажем. Темата е за почивка и приятни преживявания.
Вероятно следващото лято ще пратя само мъжете.
А пък аз ще отида с някоя приятелка.
Ще видим.

# 123
  • here and now
Почивам си. Без дете повече, но и с дете ми е ок. От малка е научена, кое е позволено, кое не. Преди я развеждах и ѝ показвах, кое къде е. Сега си намира сама, каквото ѝ е нужно и не ме занимава.

# 124
  • Great Britain
Зависи къде съм на почивка.
Ако сме в къщата ни на село,където задължително стоим 1 месец с детето тогава си почивам максимално.
Обаче ако сме на почивка някъде другаде за 5-7 дни,тогава не мога да кажа,че си почивам.Защото постоянно сме в движение-разхождаме се,посещаваме забележителности,обикаляме ...активна почивка.
Като съм на ново място,всичко ми е интересно и трябва да обиколя навсякъде.Не мога да стоя 5 дни в хотела само....

Новото място по скоро е ескурзия. Разбира се ,че трябва да се обиколи навсякъде. Няколко пъти ходих на Майорка.Първия път имах нужда от почивка и не мръднах от плажа. Лежах и ядях. Втория и третия избрах умишлено време извън активния сезон, наехме кола под наем и обиколихме целия остров.Сляха се с местните, насладих ме се на невероятни гледки и красоти.Пещери с оперни певици,портокалови гори, родното място на Над ал,  столицата на острова, гурме ресторанти,яхти и т.н. За мен двете неща са различни.Почивка и ескурзия.

# 125
Мога да си почина само у дома, нищоправейки, с чаша чай и хубава книга. На чужди места се натоварвам, предпочитам домашния уют.

# 126

Още по темата, не помня дали го писах, но от детството ми досега, не ми се е случвало да ми омръзне почивка. Всеки има различни усещания, но винаги ми е малко странно някой като каже"ами то омръзва повече от седмица", примерно

и на мен не ми е омръзвало, без значение какъв тип е почивката. ние правим или активна такава и обикаляме като луди, или пасивна с много лежане и гледане в една точка. готвенето и чистенето го правим с ММ и не ни претеснява и не ни тежи. за сметка на това при пасивната почивка държим да сме далеч от навалицата на по-пусти места и без хора, ако е удобно. хотелите не са ни по вкуса, както и на децата и кучето.

# 127
Когато дойде време за почивка направо ми се изправя косата, събирам багаж 2 дни, после там 1 ден "разтоварвам", после пак 2 дни за навръщане. Ходим за по 5-7дни и времето ми минава във събиране и разтоварване...

# 128
Когато дойде време за почивка направо ми се изправя косата, събирам багаж 2 дни, после там 1 ден "разтоварвам", после пак 2 дни за навръщане. Ходим за по 5-7дни и времето ми минава във събиране и разтоварване...

Има списъци, които улесняват процеса. Защо си създаваш такъв стрес? Потърси в Гугъл. Само отбелязваш и си готова. Аз раздавам по един брой на всички и те си приготвят багажа, аз само контролирам.

# 129

Има списъци, които улесняват процеса. Защо си създаваш такъв стрес? Потърси в Гугъл. Само отбелязваш и си готова. Аз раздавам по един брой на всички и те си приготвят багажа, аз само контролирам.
Това работи само в случай че всички могат да четат 🤣

# 130
Винаги съм се чудила на събирането на много багаж дни наред. Може би, защото пътувам някъде за 3 - 7 дни и с обществен транспорт. Имам един средноголям куфар, в който събирам багажа на мен и двете деца - бельо и един кат дрехи за всеки ден за децата, за мен преценявам какво да взема и как да комбинирам. Лятото връчвам чадъра на малкия и това е негово задължение да го носи от около 6-годишен. Също така всеки от двамата си има задължението да си носят вода, храна за из път, телефона, зарядното. Като по-малки единият носеше храната за из път, а другият - книжки, таблет , по някоя плюшка или друга играчка. За първи път ходих на почивка с двамата в Кранево за 5 дни. Малкият беше на 2г, а каката - на 6г - 1 сак багаж + лятна количка тип чадър и аз носех багажа.

# 131
  • София /Абсурдистан
И аз не обичам да събирам багаж и все нещо съм забравила. Но ходим на почивка с кола, с двете кучета и техния багаж - леглата, паничките им, кутиите с храната им, нашите багажи и колата се напълва. Също обичаме да сме на по-тихи места и далече от шумотевицата. Почиваме си супер.

# 132
Напомняте ми за една моя тема, която се разви в много забавна посока, но накрая изпростя. "Когато пътувате, помъквате ли къщата". Joy

# 133
Мама Ру, какво има да се чудиш, зависи от начина на почивка. Ако си с рейс на хотел е едно, ако сте цял катун с голяма кола и почивате на отдалечено място е съвсем друго. Аз пък си нося всякакви удобства, даже понякога мъкна слоукукъра - докато сме навън или почиваме той си готви. Винаги си нося и комплект хубави ножове и т.н. Обичам да ми е комфортно, което за друг в друго. Та всякакви ситуации. Понякога си взимам и кашон от любимата бира, защото не я предлагат където отиваме.луда 🐸

# 134
  • София /Абсурдистан
Напомняте ми за една моя тема, която се разви в много забавна посока, но накрая изпростя. "Когато пътувате, помъквате ли къщата". Joy
Ми аз я помъквам Simple Smile обичам да ми е удобно. А и ходим с кучета, как да е иначе.

Общи условия

Активация на акаунт