СНБМ - инициативи - 2 част

• 31 178
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Хрис, предлагам темата(ите) за новия подфорум да се пуснат от модератор, а не от нас.

Освен това си мисля, че е по-добре заглавието на подфорума да подсказва за дейността ни, не е толкова важно да се вижда цялото име на сдружението.

# 436
Хрис, предлагам темата(ите) за новия подфорум да се пуснат от модератор, а не от нас.

Освен това си мисля, че е по-добре заглавието на подфорума да подсказва за дейността ни, не е толкова важно да се вижда цялото име на сдружението.

Ок, но тогава някой трябва да ги помоли все пак Peace
И освен това този модератор може да иска да  му напишем някакъв текст

# 437
Момичета, тези промени по заглавието само Мамма, Татти и Еди могат да ги правят. Модовете нямат такива правомощия. Аз пак да кажа, че утре по обяд пътувам и няма да имам редовен достъп до нет, та ако има нещо вътре из самия подфорум свиркайте на някой от другите модове. Колкото до това мод да пусне теми, че вече има нов подфорум ако решим, че искаме такива теми аз ще ги пусна само кажете.
Извинявам се, че не се влючвам много в другите дискусии, но оправям багаж и малката ми се качва на главата междувременно и не ми остава много време.

# 438
Нужда от специалент текст за информационните теми няма. Просто ще напиша, че съществува нов подфорум и какво може да се намери в него и това е. Но ако искате да има обяснителен текст под самото заглавие на подфорума питайте Мамма дали е възможно да се добави и него вече трябва да го измислим.

# 439
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте дами! Да ни е честит подфорума!
Между другото и аз вчера чаках на скайпа и никой като не се обади си помислих, че аз нещо съм се объркала.
 Жени и ние с Георги сме болни, явно си е някаква сезонна настинка да ни стискате палци и на нас, че много мразя да боледувам по празниците. Sick

# 440
Добър вечер Дами!!!
Сайта почнах да го изграждам ето го. Сатава добре за сега. Аз лично си позволих да добавя някой малки неща. Поглеждайте го отвреме на време когато имате време и мислете за текстовете. По-натам ще имате възможност сами да слагате текстове, засега обаче само аз ги слагам.
Снимкте най-отгоре също трябва да се изберът.

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ - сървъра на който е качен сайта не е от най-читавите затова може понякого да не се отваря. Обещавам догодина ще го сменим, сега просто за без пари е така.

Уфффффф с тея болести е ужас, да се оплача и аз малко. Веси цяла седмица мъкне една хрема не е истина, досега не се е случвало. Дали от зъби или аз не знам от какво, но за пръв път е подсечена, кво ти подсичане направо са си рани междукраката и, няма оправяне вече 4-ти крем сменям Cry  И за капак и аз вчера се бях тръшнала яко, слава богу размина ми се само с вчера.

Хайде лека ви вечер и весели празници на тези който няма да са тук.

П.С. Аз също ще заминавам но само от 25 до 28 няма да съм тук.

П.П.С. А честит ни подфорум

П.П.П.С Някой да ми каже къде мога да намеря нашия устав. Аз имам един, но мисля, че не е посления вариант

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 21:56 от УФСЪ

# 441
  • София
Цитат
Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова призовава всеки българин да запали свещ на прозореца си в 20.00 часа на 1 януари 2007 година, когато целият свят ще чества Глобалния ден на семейството, към което ще се присъедини и България, както и в знак на съпричастност към семействата на осъдените в Либия български медицински сестри и палестинският лекар, съобщиха от пресцентъра на министерството.
Министър Емилия Масларова призовава всички да запалят свещ в 20. …  часа на 1 януари

# 442
Момичета, ще си позволя малко лирично отклонение, все пак празници идват...
Искам да изкажа искрената си благодарност, към всички вас, които отнеха и малкото си ценно време от децата, за да защитават за идеи, които съвсем спонтанно възникнаха във форума.
Искам да ви изкажа щастието си от това, че ви познавам лично (повечето).
Момичета прекланям се пред вас. Вие доказахте на всички, колко борбени и можещи сте!
Желая ви весели празници и щастлива Нова година!

Послучай Новата година моя поздрав приеми
 и нека радости големи ти носят идващите дни.
 Нека сбъднат се мечтите твои в сърцето бликащи сега
 и нека никога да няма в сърцето място за тъга.

Ще се чуем чак догодина доамина!
Целувки на всички!

# 443
Здравейте момичета
и ние утре след детския купон заминаваме за празниците...ще се върнем след Коледа...там е 9-та глуха и нет няма.....има един клуб..ама не знам работи ли още
Пожелавам ви весела коледна нощ...много усмивки и никакви настинки, грипове и хрипове....
Наистина се радвам че ви познавам...
Работя по въпроса с раждаемостта по групи но става бавно и тук там липсва инфо....предполагам до Нова Година ще съм го качила в общата поща..нали няма да е късно  newsm78

ПС Салайче...а и всички....не съм наясно с обсъждането на сайта....обаче наистина ми допада

# 444
Нужда от специалент текст за информационните теми няма. Просто ще напиша, че съществува нов подфорум и какво може да се намери в него и това е. Но ако искате да има обяснителен текст под самото заглавие на подфорума питайте Мамма дали е възможно да се добави и него вече трябва да го измислим.

Момичета, казвайте, преди Ренци да е заминала, дали да има обяснителен текст в темите, информиращи за новия подфорум. Може да се сложи текста, който Моли написа и вие допълнихте.

Ок, но тогава някой трябва да ги помоли все пак Peace

Моля ви, нека променим заглавието на подфорума.
Така излиза, че е място, на което да си пишем само ние, а не е това идеята, нали?
Предлагам "СНБМ - въпроси и отговори за бременността, майчинството и отглеждането на деца; инициативи".
Едната тема може да стане "Въпроси и отговори" или "Вие питате - ние отговаряме" или "Консултации", а другата може да остане "СНБМ инициативи" или "СНБМ офис" или "СНБМ работилница".
Давайте идеи и да действаме, че поосиротяхме....

П.С. На всички, които пътуват и тези дни няма да са тук, пожелавам много весели празници и ново, по-добро начало през новата година! Иска ми се да пиша повече, но муз-а ми отново ме е изоставил. Прегръщам ви и ви целувам!

# 445
Влади, излиза някакъв леко дрислив цвят на сайта, поне на монитора вкъщи... При вас как е мацки? Влади не е нито цвета, който избрахме, нито варианта, който ти пратих... Дано е от монитора...

# 446
Аз също тръгвам следобед, но от Плевен съм на линия, извадила съм си нещата за работилница за гражд инициативи и ще попълвам формуляра. Пробно. Ще напиша менюта за сайта.
Успокойте топката с тия теми и съобщения из форума, празници има, хората едва ли много ще висят тук, а и не е толкова спешно, по-добре да са обмислени нещата. лично мнение де.

Весело изкарване на всички! Да получите много подаръци, да сте обградени с топлота, уют и любов... Пазете се и си обърнете внимание на дечурлигата. На болните - скорошно оздравяване!
Добре ги забъркахме нещата тая година а? Супер сме! Българки юначки!

# 447
Дами, извинете за отстъствието, четох но не съм писала.
Честит ни подфорум.

Съгласна със Злобюла за разширеното заглавие или допълнителни обяснения за този подфорум.

Влади, в сайта, след израза реално семейно подоходно облагане е останала една изилишна опашка детски надбавки. Моля, изтрий я, когато е възможно.

На всички болни - бързо да се оправяте, че идват празници. За Веси на Влади специално - кремче Витасин за подсечено, прави чудеса за два дни. За потвърждение питай Кали и Инето.

Аз няма да отсъствам, ще си бъдем удома за празниците, така че мога да действам, ако нещо се наложи.

# 448
Добър вечер Дами!!!
Сайта почнах да го изграждам ето го. Сатава добре за сега. Аз лично си позволих да добавя някой малки неща. Поглеждайте го отвреме на време когато имате време и мислете за текстовете. По-натам ще имате възможност сами да слагате текстове, засега обаче само аз ги слагам.
Снимкте най-отгоре също трябва да се изберът.

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ - сървъра на който е качен сайта не е от най-читавите затова може понякого да не се отваря. Обещавам догодина ще го сменим, сега просто за без пари е така.

Уфффффф с тея болести е ужас, да се оплача и аз малко. Веси цяла седмица мъкне една хрема не е истина, досега не се е случвало. Дали от зъби или аз не знам от какво, но за пръв път е подсечена, кво ти подсичане направо са си рани междукраката и, няма оправяне вече 4-ти крем сменям Cry  И за капак и аз вчера се бях тръшнала яко, слава богу размина ми се само с вчера.

Хайде лека ви вечер и весели празници на тези който няма да са тук.

П.С. Аз също ще заминавам но само от 25 до 28 няма да съм тук.

П.П.С. А честит ни подфорум

П.П.П.С Някой да ми каже къде мога да намеря нашия устав. Аз имам един, но мисля, че не е посления вариант

Влади, за подсечено дупе Моли ми препоръча един страхотен крем - Витасин, преди 2-3 седмици Ники се беше подсекъл жестоко и за 3 дни с този крем се оправи. На всичкото отгоре струва около 3-4 лв само, а е страхотен Peace Сега виждам, че Моли ти е писала вече Wink

Устава - в пощата съм го пратила.  Peace

И аз съм съгласна с Инето за заглавието и за подтемите.

Аз също съм си в София, така че ще проверявам от време на време Wink

Масларова се сетила за българското семейство hahaha Вярно, че на Коледа ставали чудеса Laughing

# 449
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И аз съм съгласна с Инето за заглавието, ама нали съм си шматка-руса патка и забравих  да си кажа.
И аз съм си в къщи тъй, че ще попоглеждам от време на време, ама не много защото у нас кипи трескава подготовка вече.

Общи условия

Активация на акаунт