СНБМ - инициативи - 2 част

• 31 238
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Ох, пределно ми е ясно, че съм изпуснала и в тоя момент ме е адски яд, че нямаме баби в Пловди, на които да харизам потомството. За другия път обаче отсега агитирам майка ми да дойде на гости, за да пътувам аз до София.

Може пък другия път да дойдем ние Party

Моля, заповядайте да подкрепите хората, болни от хепатит тук
 http://www.hepasist.com/vote/index.php

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 22:12 от mishlentze

# 241
Хриси, какво стана по въпроса с майчинството и яслите? Имаше ли някакво развитие последно, че изпуснах нишката? Ако не, дайте да мислим какво ще правим по въпроса и с кого трябва да се говори? Много от нас догодина ще имат проблем с новия закон Rolling Eyes

Ето чисто нова тема по въпроса: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=150606.0

В нея има и линкове към стари теми за сравнения с майчинството и детските в чужбина, предполагам, че ще ви е интересно да ги разгледате отново Peace

# 242
Мацки, снощи в репортажа за Коледния базар дадоха цялата ни дружина...  Laughing  Как избираме картички и се помоткваме из залата...  Влади, мен, Гери и Хриси ни дадоха доста, а Ради и Жени малко в гръб...  Сега ще видя темата за майчинството и яслите..

# 243
Ето какво писах в темата там...

За съжаление от август тази промяна е факт и без малко да остане незабелязана. Да, доста го нищихме, но не пречи пак да повдигаме въпроса. Аз не вярвах, че ще ни уважат за завареното положение, но ето че стана. Въпроса е, че те до някъдде са прави - не може едновременно майката да е получава пари, да не работи и детето и да е на ясла. Но пък по никакъв начин не са уважили въпросния преходен и адаптационен период, ходененто на ясла до обед и почти моменталните разболяванки в началото.  Аз лично мисля, че е добре да настояваме ако се спира майчинството да е месец-два след като детето е тръгнало на ясла. Нека да помислим за някакъв среден вариант...   

Хриси, какво стана с това, в крайна сметка какво ти бяха казали?

# 244
Мацки, снощи в репортажа за Коледния базар дадоха цялата ни дружина...  Laughing  Как избираме картички и се помоткваме из залата...  Влади, мен, Гери и Хриси ни дадоха доста, а Ради и Жени малко в гръб...  Сега ще видя темата за майчинството и яслите..

Дес, по коя тв го гледа този репортаж?

А за майчинството и яслата - нали го включихме като една от петте точки в писмото до шефовете на ПГ. Би трябвало да има известно развитие, защото и завареното положение беше в същото писмо. Но - имаме ли официален отговор от някой от тези шефове?

# 245
Но - имаме ли официален отговор от някой от тези шефове?

тц ...

# 246
Писах на Мамма за подфорум на СНБМ , чакам отговор
В тази  връзка се питах дали не по-добре , ако подфорумът бъде в Нашите деца  newsm78

# 247
В тази  връзка се питах дали не по-добре , ако подфорумът бъде в Нашите деца  newsm78

Не, нали го обсъдихме вчера този въпрос...
Оттук сме тръгнали, и тук ни е мястото!

# 248
Евчееее, де са снимкитееее? Чакам да си видя още веднъж доволно изплезената физиономия  Laughing

Момичета, искам да си споделя, че ми беше мнооооого приятно на срещата вчера.  Heart Eyes
Наистина е хубаво да се виждаме по-често.   bouquet

# 249
И аз съм против да е в Нашите деца. Защото от самото начало се борим за права на майки, не само за децата работим, но и за това майката да се чувства комфортно като такава. А и наименованието ни е такова. Ако бяхме организация за защита правата на децата или нещо подобно - по-става, но така както сме тръгнали и с това име мястото ни е само тук. тъкмо като излизаме до подфорума на Движението няма да ни бъркат вече... 

Гери - късните новини на БТВ! Гледах специално, в тези от седем и полвина нямаше нищо.

Кали, голяма си поетеса..  Laughing

# 250
Ок, съгласна съм с вас
Но понеже съм пропуснала обсъждането , затова мислех сега на глас ...

тъкмо като излизаме до подфорума на Движението няма да ни бъркат вече...   
абсолютно точно

И на мен ми беше много приятно  Heart Eyes

# 251
Момичета, днес Коала ми даде визитките. Много са хубави! Обаче между воите 100 броя визитки са попаднали и 27 броя визитки на Атанаска Иванова-член на УС. Да не се чудите къде са. Аз на 29.12. ще бъда в София на коледно парти и ако и Крю дойде ще ги дам на нея, ако не-ще мислим как да ги пратя.

# 252
Момичета, днес Коала ми даде визитките. Много са хубави! Обаче между воите 100 броя визитки са попаднали и 27 броя визитки на Атанаска Иванова-член на УС. Да не се чудите къде са.

Майчице мила, това са част от визитките на Наси  Laughing
Ми така е, "бързата кучка слепи ги ражда"
Ще проверя другите, че и без това ги забравих у нас, да видим докъде се е заплела работата.

Аз на 29.12. ще бъда в София на коледно парти и ако и Крю дойде ще ги дам на нея, ако не-ще мислим как да ги пратя.

Ей, партизанин, добре че прочетох в Клюкарника, че си писала за идването в София ....
Момичета, хайде и вие, ще бъде забавно.
Пък и ще отдадем заслуженото на новия ни мод  Heart Eyes

# 253
ХА, ще се окаже че и моите са някъде между другите  Joy

# 254
Моли, взех страхотна картичка за кмета и още една страхотна, но нямам идея за кого. Ако се сещаш някой заслужаващ свиркай. На кмета картичката на адреса на общината ли да я пусна? и според теб пожланието вътре на ръка ли да е написано или напечатано? Аз клоня към писане на ръка, че е по-лично някак, но кажи и ти.

Общи условия

Активация на акаунт