СНБМ - инициативи - 2 част

• 31 260
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Ренци, до утре ще имаме вече одобрени текстове за картичките, нека изчакаме.
На ръка и аз мисля, че е по-лично, а съм сигурна, че си избрала най-готината картичка Laughing

ПП: Още веднъж извинения, че трябваше така скоростно да се изнесем, но когато му се пишка на Трифон, просто трябва да иде, иначе почва да пиква в гащите, а след това ни предстоеше коледно парти за децата на фирмата.

# 256
  • София
Евчееее, де са снимкитееее? Чакам да си видя още веднъж доволно изплезената физиономия  Laughing

Момичета, искам да си споделя, че ми беше мнооооого приятно на срещата вчера.  Heart Eyes
Наистина е хубаво да се виждаме по-често.   bouquet

И на мен ми беше мнооооого приятно.  Laughing Надявам се да успяваме редовно да се виждаме.

Ине, за снимките чакам Влади да ми каже къде да ги качвам. Щом ми прати адрес ги имате веднага.
А ако има желаещ да се види преди това мога да ги пратя по мейл. Само свиркайте.

# 257
Аз вече се видях smile3534

# 258
Аре, малко аванта, ама до утре, после парцал

http://images12.snimka.bg/001746030.jpg

# 259
Тъй, всичко е под контрол.

Визитките на добрата магЕсница и доня Насинда (отчасти) са у мен и
ще ви ги дам на 20-ти и на 29-ти, когато ще се виждаме.

магЕснице, и тук да ти кажа, че туй с визитките си е съдбовен знак,
че трябва да се появиш в цялата си прелест (с точилка под ръка)
на коледното форумско парти.

И тъй като все повече се навивам да отида и аз, моля, който разполага с
нещо далматинско, да не се спотайва, а веднагически да го предложи на
леля си Крю  Mr. Green

Имам хрумки за форумското парти и за останалите:
Насинда - Доня, ако се сещате какво имам предвид;
Клеопатра - работата е ясна все пак;
Mrs. Christmas - също ясно (а и лесно);
Mishlentze - разполагам с чудесни пеперудени розови крилца (мога да услужа);
хаБиБ - ще й вземем и наргиле и тогава грешката ще бъде вярна хаБиБ пуши ха6и6;
УФСЪ - съпругът на хаБиБ (сама си го е избрала, да знаете!);

дотук никовете сами говорят, другите ме затрудняват в момента, ама шА ги измисля

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 23:05 от Cruela D'Evil

# 260
Ренци, до утре ще имаме вече одобрени текстове за картичките, нека изчакаме.
На ръка и аз мисля, че е по-лично, а съм сигурна, че си избрала най-готината картичка Laughing

Моли, текста вече е одобрен и стои някъде в последните ми постинги на челно място. Остава да изберем единствено текст з аг-н Президента Peace Което ме подсеща, мили дами, че не съм видяла нито едно предложение освен моите експерименти Whistling Моля ви да се посъветвате с музата, защото днес - утре трябва да изберем нещо Praynig Може и да не е в стихотворна форма Wink

Имам хрумки за форумското парти и за останалите:
Насинда - Доня, ако се сещате какво имам предвид;
Клеопатра - работата е ясна все пак;
Mrs. Christmas - също ясно (а и лесно);
Mishlentze - разполагам с чудесни пеперудени розови крилца (мога да услужа);
хаБиБ - ще й вземем и наргиле и тогава грешката ще бъде вярна хаБиБ пуши ха6и6;
УФСЪ - съпругът на хаБиБ (сама си го е избрала, да знаете!);

Всичко много добре измислено  bouquet Само тез розови крилца ОТДЕ ги измисли, Крю Joy Де се е чуло и видяло крилата мишка Laughing Или ще играя нощна мишка - прилеп smile3535 newsm53 smile3534 newsm03

# 261
Всичко много добре измислено  bouquet Само тез розови крилца ОТДЕ ги измисли, Крю Joy Де се е чуло и видяло крилата мишка Laughing Или ще играя нощна мишка - прилеп smile3535

тц, не позна...   Wink

Съветвайки се с моя вътрешен глас, аватара ти и цветовете, които обичаш, ми хрумна, че идеално би ти паснала ролята на нежна фея или пеперуда. та, затова и предложих моите крилца (временно), че в момента и без това са във ваканция.  Heart Eyes

# 262
Всичко много добре измислено  bouquet Само тез розови крилца ОТДЕ ги измисли, Крю Joy Де се е чуло и видяло крилата мишка Laughing Или ще играя нощна мишка - прилеп smile3535

тц, не позна...   Wink

Съветвайки се с моя вътрешен глас, аватара ти и цветовете, които обичаш, ми хрумна, че идеално би ти паснала ролята на нежна фея или пеперуда. та, затова и предложих моите крилца (временно).  Heart Eyes

А, добре тогава Grinning Става Peace Сигурно ще се възползвам, ако реша да идвам на купона. Всъщност може ли някой да даде подробности newsm78

# 263
Моля ви да се посъветвате с музата, защото днес - утре трябва да изберем нещо Praynig Може и да не е в стихотворна форма Wink

Моят муЗ е много капризен и непрекъснато ми натяква, че прекалявам с това ненормирано работно време, на което съм го подложила, пусна молба за отпуск и, ей на, отлетЕ...

Кали, сериозно, повечето предложения ми допадат, решавайте вие.

Всъщност може ли някой да даде подробности newsm78

Темата е някъде по страниците в Клюкарника, но с 2 думи датата е 29-ти, мястото за старт е отново "Славяни", дрес кода - маскен бал...

И к'во значи "ако", "сигурно"?! Айде отвоювай една градска pls.

# 264
Ооооооооо, сега се сещам, че и аз имам бели крилца, обаче на моята натура хич няма да подхождат. Ние с мъжо сме решили да го играем църна маца бел котак или доФтор и секси мед. сестра. Само касинка ми остава да си изработя за втората роля евентуално.
Мацки, айде не си трайте. Гласете костюмите и давайте да се забавляваме.

# 265
Ооооооооо, сега се сещам, че и аз имам бели крилца, обаче на моята натура хич няма да подхождат. Ние с мъжо сме решили да го играем църна маца бел котак или доФтор и секси мед. сестра. Само касинка ми остава да си изработя за втората роля евентуално.
Мацки, айде не си трайте. Гласете костюмите и давайте да се забавляваме.

О, и мъжете ли са поканени Laughing Моя трудно ще го накарам да си сложи миша опашка newsm78 hahaha Joy Той все казва, че не бил "мише", а бил тигър, а аз му заявявам, че е всъщност тигрова скаридка Laughing Извинете за оффа Blush

# 266
Добро ютрооо Дами-мами.

Аз музата съм я пуснала още преди 30 години в отуска и все я чакам да се върне, ма тя не ще. Явно е на бахамите и там си и харесва. Трябва да отида да си я прибера някоя зима, туковиж и аз станала на бахамите.

Аз за маскения бал на 29 съм си пуснала градската отпуска и да не е одобрена все едно, пак съм там. Ще играя ролята на арабин, с толква жени на едно място направо кат султан ще съм.

Купих пликове и хартия за писмата, сега питам шрифта какъв да бъде - стандартен или някой по-завъртян.

Освен това на някой хора не може Хриси да намери адресите поствам ги тук, моля ако изровите някой от тях да ми го напишете.

Ширин Местан - председател на Агенцията за закрила на детето

Силвия Цанова - зам-.председател на Агенция за социално подпомагане

Зорка Първанова - този адрес е като държавна тайна и в гуглето не го намерих. /другите не ги търсих, че много ми се спеше/

Списание "Аз - жената"
Списание „Мама”
Списание „9 месеца”
Списание „Моето дете”

# 267
  • София
Държавна агенция за закрила на детето
1051 София, ул. "Триадица" 2

Агенция за социално подпомагане
1051 София, ул. "Триадица" 2

Списание „Мама”
1164 София  п.к.74

Списание „9 месеца”
1505 София п.к. 15

Списание „Моето бебе и аз”
1164 София ул. "Златовръх" 50 ет.1, ап. 3

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 14:41 от Mrs Christmas

# 268
  • На края на вселената!
Ширин Местан - председател на Агенцията за закрила на детето
http://www.sacp.government.bg/index_bg.htm - Контакти

Силвия Цанова - зам-.председател на Агенция за социално подпомагане
http://asp.government.bg/ - За агенцията - Контакти
КОНТАКТИ
Телефони за връзка : (02)  8119 607
                                    (02)  935 05 39
E-Mail : asppr@asp.government.bg

Зорка Първанова - този адрес е като държавна тайна и в гуглето не го намерих. /другите не ги търсих, че много ми се спеше/

http://www.president.bg/p_biol.php
Само това намерих, мисля, че трябва да е на адреса на Президентството - до първата дама Зорка Първанова. Не виждам друг адрес.

Списание "Аз - жената"
 http://www.az-jenata.com/display.php?page=about

Списание „Мама”

Списание „9 месеца”
http://www.9m-bg.com/display.php?page=contact

Списание "Моето бебе и аз"
http://www.moetobebe.net/-mod=contacts.htm

Списание „Моето дете”[/b]
това не го намирам

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 11:58 от Томасе

# 269
  • На края на вселената!
А сега се сещам да питам за сайта - от долу хоризонтално ще има ли меню с нещо като

ЗА САЙТА (права и отговорности), РЕКЛАМА (ще има ли такава възможност в сайта), КОНТАКТИ, ПАРТНЬОРИ, възможност за абонамент по мейл за новини

Общи условия

Активация на акаунт