СНБМ - инициативи - 2 част

• 31 262
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Това са снимките от срещата. Мерси на Госпожа Коледа, че изчака аз да се наканя да пусна албума.

кАЖЕТЕ СЕГА последно- на онова, което Евка беше направила в снимка.бг. ли да качваме снимките за сайт или в това, което Влади сега пусна...  newsm78   Ако е в това - искам инструкции... Влади беше казала, че специална отделна поща ще прави... Последно?

# 316
Дами ето ви два варанта на шрифт за картичите казвайте кой ви харесва, но по бързичко утре на обед почвам да ги правя.
вариант 1
вариант 2

Гледайте и за някакви равоисни грешки

Влади, първия , но само ако е четлив. Освен това смятам, че трябва да пише Сдружение "Настоящи и бъдещи майки", ако е СНБМ може и да не се сетят кои сме.

Дес, от двата варианта първия ,нали го гласувахме вече Peace

Започваме ли да избираме текст за картичките или някой иска да се включи днес с предложение?

Аз смятам, че доста чакахме и е време за гласуване. Аз ще гласувам последна Peace

# 317
  • София
Дано по-често да има такива новини. 
В Кресна започва строителство на нова детска ясла

Това са снимките от срещата. Мерси на Госпожа Коледа, че изчака аз да се наканя да пусна албума.

Надявам се да се харесате.  Wink  И искам да имаме още много такива снимки.

# 318
За текста и последното предложение принципно съм ок.
Защо да не се каже?
Нека е ясно, че сме мислили по тези въпроси, не отиваме просто за масовката...
Може да се добави и за самотните майки.

И за близнаците Peace Вече съм добавила текста за близнаците в пощата.

Инче, мерси за предизборните обещания. БСП обещаха пълно семейно подоходно облагане до края на мандата. Значи очакваме включване до 2009г. както за облагането, така и за детските, имаше и такова обещание bowuu

Аз съм голЕм дзвер на снимките Embarassed

Браво на кмета на Кресна Peace

# 319
Свърши с обсъждането на текста вече съм го разпечатала и нарязала, сега ще го лепя чакам само този до президента да ми пратите

ЕДН МНОГО СПЕШЕН ВЪПРОС . АДРЕСА НА ЗДРУЖЕНИЕТО ДА ГО ПИША ЛИ НА ПЛИКОВЕТЕ ИЛИ САМО ИМЕТО И Е-МАИЛ  НАПРИМЕР?????

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 15:52 от УФСЪ

# 320

Успех момичета днес!!!

Мерси, но утре е денят Х Wink

Момичета, хайде чакам гласовете ви за текста на картичката до Президента.

Моля гласувайте сега!

Влади, СНБМ ли пише в картичките? Освен отзад на ръка да пишем цялото име на организацията newsm78 Чакам да гласуваш първа Peace

Момичета, давайте да мислим нещата, които сме свършили до момента, за да си направим вече една нова тема с равносметката в първия постинг.

1. Увеличаване от 135 на 315 дни, в които майката ще получава 90% от заплатата си, важи за всички майки, чиито деца не са навършили 9 месеца
2. Увеличение на сумата, изплащана като обезщетение за отглеждане на малко дете от 160 на 180 лв, вместо първоначално предвидените от правителството170 лв.
3. При семейства с породени деца вече ще се взима по-благоприятната за майката сума за изчисление на майчинството за второто дете.
4. Участия в работна група по програмата "В подкрепа на майчинството"
5. Участия в работна група, оформяща стратегията за образованието
6. Участия в работна група, подготвяща нов закон за семейството.

Каквото се сещате още добавете Peace Само че ако може веднага да помислим по въпроса, защото вече превишихме лимита за тази тема и е време за нова. Нека да започнем новата тема с равносметката за 2006г. и да добавим много нови неща следващата година Praynig

Хубаво е да започнем да мислим и за текстовете в сайта ни. Както и за снимките.  Аз моите за уеб ги оформям 600/800, така добре ли е първоначално?

Пиши го, Влади Peace
И пълното наименование на сдружението Peace

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 16:28 от mishlentze

# 321

кАЖЕТЕ СЕГА последно- на онова, което Евка беше направила в снимка.бг. ли да качваме снимките за сайт или в това, което Влади сега пусна...  newsm78   Ако е в това - искам инструкции... Влади беше казала, че специална отделна поща ще прави... Последно?

http://www.snbm.org/album/index.php

Тук има отделен албум NASHITE DECA - предпочтам тук да се качват снимките, защото стават в оргиналния си размер а и защото веднъж качени на нашия сайт мога произволно да ги показвам.
Лесно се качват снимките
1. Отиваш http://www.snbm.org/album/index.php , в ляво седят албумите кликваш на NASHITE DECA отгоре има поле Upload: кликваш на Browse, избираш си снмката и натискаш Upload.

# 322
Сурва весела година!
По-активно догодина
да помислим за децата
в градовете и селата.
Да работим ний задружно -
колко малко им е нужно!

Благодарим Ви от сърце
за направеното през годината.
Винаги сме налице -
вече знаете дружината.

Христина Пендичева,
председател на Сдружение
"Настоящи и бъдещи майки"

Това е текста който съм отпечатала.

Кали за какво да гласувам че не схванах

# 323

кАЖЕТЕ СЕГА последно- на онова, което Евка беше направила в снимка.бг. ли да качваме снимките за сайт или в това, което Влади сега пусна...  newsm78   Ако е в това - искам инструкции... Влади беше казала, че специална отделна поща ще прави... Последно?

http://www.snbm.org/album/index.php

Тук има отделен албум NASHITE DECA - предпочтам тук да се качват снимките, защото стават в оргиналния си размер а и защото веднъж качени на нашия сайт мога произволно да ги показвам.
Лесно се качват снимките
1. Отиваш http://www.snbm.org/album/index.php , в ляво седят албумите кликваш на NASHITE DECA отгоре има поле Upload: кликваш на Browse, избираш си снмката и натискаш Upload.

Мерси! Пратих ти нещата на пощата. Влади, сигурна ли си, че трябва да ги качваме в реален размер? Около 1-2МБ на снимка? За мен ще е супер да не ги намалявам...  newsm78

# 324

Кали за какво да гласувам че не схванах

За текста за картичката за президента Wink Утре трябва да пуснем и неговата Simple Smile

Току-що пратих поне 20 снимки, а като отварям виждам само последните 5 newsm78 Влади, да не би да съм претоварила албума newsm78 На колко снимки имаме право всъщност? Нали се уговрихме да пращаме, после ще изберем измежду всичките и другите ги трием newsm78

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 17:14 от mishlentze

# 325
Кали няма ограничение на снмките, не знам защо не ти е качило другите.
Ще погледна после, че сега с тея адреси се омотох тоталмо.

вийте какво намерих за Зорка Първанова от страницата която беше дадена като линк
Цитат
Джендър проблеми: участие в конференции и съдействие на неправителствените организации, работещи по проблемите на жените;
Дами моляяяяяяяяя кажете нашия адрес как да го напиша само името или адрес и името ни?

Кали страшни са малките мишки

Айде и мойте диванета са там. Може би временно е имало проблем. Този сървър е ужасен, догодина друг

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 17:29 от УФСЪ

# 326
Хайде и аз качих няколко снимки на щерката. Две от тях забравих да ги обърна в правилната посока, за което ще ме извинявате. Embarassed

# 327
  • София
Дами моляяяяяяяяя кажете нашия адрес как да го напиша само името или адрес и името ни?

Напиши и адреса.

Току-що пратих поне 20 снимки, а като отварям виждам само последните 5 newsm78 Влади, да не би да съм претоварила албума newsm78 На колко снимки имаме право всъщност?

Кали, виж колко са големи, защото тези от срещата, които бяха над 2 МВ ми ги отхвърли и трябваше да ги намаля преди да ги кача.

# 328
Здравейте момичета,
Как е настроението
Страхотни снимки от срещата...другата обещавам да не я пропусна.
На 29.12 съм предупредила че ако ще потоп да има.....съм на купон
Мисля че си го заслужих Simple Smile
Качих две снимки в албумчето...мноооооого удобно..дано ви харесат
Пак се затрих...ама...така ми е писано явно....
Добре сме...да не ни мислите...Спрях Габи от градина защото ми се обадиха да ме предупредят че има скарлатина в групата....вчера и изтече карантината, която и наложих от съображения за сигурност
и да ви кажа....КАРЪКА явно си е обрал крушите....понеже скарлатината ни подмина.
Имаме си Зъбчееееееееееееееееееееееее....как можах да не ви се похваля
С някои ще се видим в събота...надявам се.....на детския купон
Мисля да се стягам и да се включвам по-често.....дано да съм от полза

Ако на 29.12 видите едно такова с червена коса и огромен червен нос.....аз съм.....да знаете....че сигурно сте ме забравили

ПС Кали....страхотни са снимките с мишките Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 21:42 от BgViki

# 329
Вики, привет   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт