Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 6)

• 62 835
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Maniesh1, и аз родих при д-р Абаджиева в началото на март тази година. Бях с избор на екип и платих 900 лв.

# 631
До колкото знам, само раждането при Велев е по- скъпо. При всички останали е 900.
Това не е вярно. За естествено раждане и избор на екип е 900 лева. За секцио - не мога да кажа. Сумата за раждане при д-р Велев в Шейново отговаря на обявените цени на сайта на болницата.

# 632
Напротив, абсолютно вярно е. Не можеш да кажеш, но аз мога. Секциото също е 900. При Велев мисля е 1300 защото той единствен оперира по новия метод фиш бонд.

# 633
Здравейте, искам да попитам кога и как се дават сведенията за бебета
Преди 6г, около обяд преди да донесат бебетата всички родилки се събраха на 1ви етаж на масичките и казваха за всяко дете по нещо. Сега като чета бебетата са за повече време при майките, как тогава се дават сведенията и през това време децата сами ли трябва да останат в стаите

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 20:06 от Doreto_bg

# 634
Привет!
В 12ч на обяд майките и бебетата се събират пред асансьора.Лекар от неонатологията идва и дава информация за всяко бебе.

# 635
нее единствен който оперира по този метод , това инфо нее вярно Simple Smile И Вецев оперира и целия екип на Велевската болница която са минали обучение Simple Smile Така че това нее вярно

# 636
Здравейте,
Някой може ли да сподели информация как протича предизвикано раждане в 38-39 г.с. в Шейново?

# 637
Доктор Вецев оперира по Щарк, от кога оперира и по фиш бон?

# 638
Здравейте,
Някой може ли да сподели информация как протича предизвикано раждане в 38-39 г.с. в Шейново?

При кой лекар?

# 639
от как то го има метода, то нее нещо кой знае колко по различно освен начина на залепяне . Говорих с него преди месец някъде и той ми каза че да така оперират вече

# 640
Здравейте,

При кой лекар?

д-р Румен Велев

# 641
А,там не мога да кажа тогава. Но като цяло предизвиканото раждане е малко опасно. Иначе нищо особено като организация.

# 642
нее опасно стига да е наясно лекаря какво прави и зашо го прави , аз имах предизвикано раждане през ноември 21 ва при Вецев, прие ме намаза ме с гел , и започнаха плдготвителни контракции които бяха цяла нощ, сутринта в 7 ми изтекоха водите и започна раждане но при мен болките бяха адски ( аз съм си лабилна на болки , отделно имам кофти история и като цяло ми беше трудно да се отпусна . Като ми сложиха епидурална бебето заспа , контракциите намаляха и разкриването също , сложиха окситоцин и епидуралната не ми подейства и аз казах че не мога да издържа на това нещо още 12 часа поне според лекаря и ми направиха секцио. Но такава ни беше уговорката и от самото начало защото аз знаех че вероятно няма да мога да го преживея.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 15:39 от Анонимен

# 643
И аз съм имам предизвикано при Вецев, но съм писала назад вече, да не плаша бъдещите родилки.

# 644
Родих при Вецев преди 2 месеца, секцио по щарк. Пак казвам и твърдя категорично, ЕДИНСТВЕНО ВЕЛЕВ ОПЕРИРА ПО ФИШ БОНД.

Общи условия

Активация на акаунт