Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 6)

• 62 869
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
1-вата нощувка не е ли във ВИП стая, 2-ра в реанимация и останалите отново във ВИП-а, ако има платен такъв?

# 616
Първата е в предродилно, втората е в интензивно, останалите във вип стая

# 617
Зависи какво искате, може да сте във вип стая от първия ден. Аз бях така.

# 618
Бях планово секцио и като постъпвах ме питаха дали в този ден искам да бъда във ВИП стая или да бъда в такава след раждането (бях си заявила на моята АГ предварително, че ще искам да ми запази). Та във ВИП стаята бях след раждането. Така си избрах.

# 619
Аз бях първа нощувка във ВИП, втора в реанимация, и после в същата ВИП стая. Удобно е, защото си настаняваш багажа и той си те чака Simple Smile

# 620
При 1-ва нощувка във ВИП, как протича деня - къде ходите на тонове, минават ли лекари? Как се информирате за графика - събуждане, клизма, душ?, операция, виждане на бебето, взимане на бебето, информация по часове за хранене, други процедури?
Имам едно раждане в Шейново, но информацията идваше само чрез родилките, нищо персонално или официално изнесено за информация за реда. Само с обикаляне и от уста на уста се получаваше информация...

# 621
Още на прием има тонове и ти казват кога пак. После дойде акушерката на етажа и ми каза да сляза в пред родилна
За консултация с анестезиолог. След вторите тонове ми казаха в колко часа да ида за “визитация”. Там ми дадоха свещичка и ми казаха какво. На следващата сутрин дойдоха и ми пуснаха система, защото в предродилно нямаше места. После вече ме свалиха за секциото.

# 622
Момичета, някой дали може да ми даде номера на д-р Хера Ел Хазати или на д-р Герджиков? Насочила съм се към тях за раждането.
Днес ходих до Шейново, от където ми казаха, че трябва аз да се свържа с доктора, който съм избрала. Помолих за телефонен номер, но ми казаха, че им е забранено и да съм си го издирила в интернет. Тази политика ми се стори малко странна 🤨
Здравейте, намерихте ли номера на д-р Герджиков? Мога да Ви го дам, ако още не сте

# 623
  • София
Здравейте, записвам се да следя и изчета темата.
Насочих се за раждане към Шейново. Не се следя тук, наблюдавам се при доктор, който вече не изражда и се насочих към тази болница. Надявам се да успея за нормално раждане. Засега мисля да е само с избор на акушерка.

Не мога да се ориетирам от ценоразписа има ли разлика между самостоятелна и ВИП стая, и какви са цените? Намирам само самостоятелна - 70 лв на ден.

# 624
Би трябвало да е едно и също. ВИП стаите са самостоятелни, за други самостоятелни не знам. Аз бях във ВИП 1 на 4ти етаж миналата година и плащах по 70 лв на вечер.

# 625
Здравейте, записвам се да следя и изчета темата.
Насочих се за раждане към Шейново. Не се следя тук, наблюдавам се при доктор, който вече не изражда и се насочих към тази болница. Надявам се да успея за нормално раждане. Засега мисля да е само с избор на акушерка.

Не мога да се ориетирам от ценоразписа има ли разлика между самостоятелна и ВИП стая, и какви са цените? Намирам само самостоятелна - 70 лв на ден.
Мисля, че вече са по-скъпи. Наскоро лежах за три дни и ми казаха 80 или 90 лв за Вип стая. Така и не бях в такава и не помня. Имайте предвид, че може да няма свободни ВИП стаи.

# 626
По време на моето раждане преди 2г. беше бейби бум и нямаше свободни вип стаи. Настаняваха дори в отделението за рискова бременност.

# 627
Здравейте, лекарката, която ме следи на частно е д-р.Абаджиева. Някоя от вас, която е раждала с избор на екип при нея, каква беше цената която платихте? 900 лв както е в сайта на болницата или 1900 лв в сайта на МЦ Феникс. Благодаря предварително.

# 628
Здравейте, платих 900 лева за избор на екип преди месец. Страхотен избор сте направила с доктор Абаджиева!

# 629
До колкото знам, само раждането при Велев е по- скъпо. При всички останали е 900.

Общи условия

Активация на акаунт