Термин ДЕКЕМВРИ -- тема 4, 2022

• 46 539
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Миналия месец на един от прегледите АГ ми измери и на мен шийката и беше перфектна. Тогава ми каза, че е започнала от по-рано да го прави, за да не се допусне критично скъсяване.

първата ми морфология беше при д-р Марков мисля че същите пари, но само в един сайт ми дадоха потребителско име и парола и там бяха снимките. Знам че преди са се давали такива дискове скоро и аз не съм попадала на такива. Явно има опция трябва да се поиска ако по принцип не дават
Аз съм в Пловдив при д-р Даскалов. Такава си им е практиката. Всички бременни, които съм виждала там, са с флашки от самото начало. В 8гс когато ходих ми дадоха диск, а вече в 13та флашка.

# 226
Здравейте да се запиша и аз към отбора на мъжките мами приз декември 💙💙
На 32 г съм от София,но живея към днешна дата във Германия.
Термина ми е 15.12.22
Миналата седмица бях на преглед и бибчо шава много крие се много тежи 320гр и всичко си му е на ред.🥰🥰😇
Пожелавам ви хубав ден 🌷🌼🌞
И на всички мами пухкава финал.💙💜🧑‍🦲🤰🤱👩‍🍼👼

# 227
Здравейте днеска мина и моя преглед! Всичко е наред 21+3 и бебка тежи 500 гр. Беше си скрила лицето с ръчички и шава доста в къщи а на преглед си е спокойна. Чакаме втората ФМ с нетърпение и ще се похвалим пак💖😃🌸😘☺️🧿🧿🧿За това как се чувствам, Еми сравнително добре , не повръщам толкова често н, но все още има дни в които повръщам дори и в този месец! Почивам доста ....свекърва ми си дойде от началото на бременността ми и ще си е тук докато не мине 40 дни на бебка, живот и здраве! Помага ми със всичко не върша никаква работа само почивам... Понеделник бях на изследвания кръв и урина , хемаблогина е нисък и ми изписаха лекарство днес. От сега до бременноста съм 11кг+😃. Храня се доста даже и през ноща🤣🤣 не мога не ям ли става ми лошо. , Бебка почва да рита яко . Забременях много слаба и тези кг не ми пречат сега съм 57 и АГ не вижда никакъв проблем , за ниското кръвно ми позволи кафе , понеже от самото начало го бях спряла и 2/3л вода....

# 228
  • Вестерос
Добре, че каза колко грама е твоето, че моето в 22+3 беше 600 гр и като ви чета ми се стори повече.
За хемоглобина, моят беше 115 последно и АГ ми предписа да пия Билкова кръв, но аз от април не съм яла месо, отвръщава ме още дори миризмата му.

# 229
Здравейте момичета, и ние с бебка бяхме вчера на консултация. В 23+3 г.с. и тежи 608гр ☺️, но доктора каза че съм със стегната матка ( което не е много добре) не позволява на бебето да се движи свободно ☹️, понякога усещам когато коремът ми се стяга и става твърд но си мисля че е контракция , чувствам се объркана 😨

# 230
Здравейте мами и бъдещи такива Simple Smile. Мина и моята фетална. Всичко е наред с бебчето. Потвърдиха ни пола за момче. Направиха и диск. Беше невероятно изживяване,водих и каката и мъжа ми. Бяхме при доц. Томова, невероятна е за мен, истински и сърдечно се радва на децата. Пожелавам и на вас само хубави емоции,здрави бебчета и леки бремености Simple Smile

# 231
Радвам се за вас.
Бихте ли казали къде прави морфологиите доц. Томова?

Здравейте мами и бъдещи такива Simple Smile. Мина и моята фетална. Всичко е наред с бебчето. Потвърдиха ни пола за момче. Направиха и диск. Беше невероятно изживяване,водих и каката и мъжа ми. Бяхме при доц. Томова, невероятна е за мен, истински и сърдечно се радва на децата. Пожелавам и на вас само хубави емоции,здрави бебчета и леки бремености Simple Smile

# 232
И моята втора ФМ при Чавеева мина.И при мен всичко е наред.Каза, че се развива чудесно и всичко е както трябва.Още един страхотен специалист е доц.Чавеева.Напоследък имам щастието да се очаровам от лекари.

# 233
В мц Дио Мед, на Стоян Михайловски 10, близо до семинарията е. 120 лева струва феталната,дискът е включен в цената Simple Smile

Радвам се за вас.
Бихте ли казали къде прави морфологиите доц. Томова?

# 234
Допускат ли бащата на прегледа в момента?
И моята втора ФМ при Чавеева мина.И при мен всичко е наред.Каза, че се развива чудесно и всичко е както трябва.Още един страхотен специалист е доц.Чавеева.Напоследък имам щастието да се очаровам от лекари.

# 235
И аз днес бях на ФМ при Чавеева и ММ го пуснаха с мен 😎

# 236
Здравейте, момичета! Днес мина и моята втора ФМ. Всичко е наред с бебка, 100% момиченце. Всички органи са с нормални размери и работят както трябва. Беше си скрила личицето с ръце и крака 😆😆😆. Упорито се криеш докрай.
Ииии после за капак ни блъснаха колата отзад при спряло положение, че пак ходих при доктора за преглед, слава богу всичко е наред.

# 237
Nelinka, много неприятно. Удряли са ме по същия начин, но аз шофирах и не бях бременна тогава. Самият стрес е по-опасен. Важното е, че сте добре! Heart

# 238
ММ нямаше как да е с мен и не съм питала, но явно пускат😉.Яд ме е, че не знаех за опцията да запишат снимките на флашка и не носех с мен.Диск не става.

# 239
Здравейте, да се запиша и аз в тази темичка, от кога я търся. Момченце, с термин 24.12, нямаме търпение да го гушкаме

Общи условия

Активация на акаунт