Термин ДЕКЕМВРИ -- тема 4, 2022

• 46 446
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Не се притеснявай … до колкото е възможно ,защото да се каже е лесно 🍀 Аз бях преди месец приета в болницата с доста обилно кървене (оказа се отлепване на плацентата) и то също без да имам признаци за нещо такова преди това.С лежане и почивка се оправиха нещата 🙏🏼. Като изключим,че вчера имах болки ниско долу и сама си дойдох до Аго-то ,където ме и приеха за три дни и ще съм под наблюдение,но иначе всичко е наред. Пожелавам ти бързо да се оправиш, спикойствие и вяра 🍀☺
 [/b]
Здравейте,  получих леко кървене.  Досега не съм имала оплакване. Отивам на лекар

# 466
Оказа се ниска плацента, но няма отлепяне. Кървенето спря, но ще остана още в Шейново. Докторите са страхотни и ме успокоиха.

# 467
Обаждах се днес 3 пъти да запазя час при Чавеева, и на трети път вече ми казаха че докторката подала един ден и вече всички часове бяха заети Sad((  Трябва да се обаждам всеки час ? Sad(((

# 468
Просто трябва да имате късмет.. и аз звънях редовно и просто май нацелих точния момент 😳 друг е въпросът че д-р Чавеева още като даде графика е почти целия зает, защото преглежда пациентки на други лекари. Лично имам няколко приятелки (едната се следеше в Щерев), които се сдобиват с час при нея през техните АГта.

Обаждах се днес 3 пъти да запазя час при Чавеева, и на трети път вече ми казаха че докторката подала един ден и вече всички часове бяха заети Sad((  Трябва да се обаждам всеки час ? Sad(((

# 469
Оказа се ниска плацента, но няма отлепяне. Кървенето спря, но ще остана още в Шейново. Докторите са страхотни и ме успокоиха.
Бързо се оправяй и се пази! Аз лежах дълго време и след това месец после бях на легло, заради отлепване. Лежи си и си почивай след болницата и я карай спокойно ( знам че при стресови ситуации няма как, но колкото можеш)
Изпращам многооо сили и търпение и най вече усмивки

# 470
  • Вестерос
Пуснах си днес б12, 245 ми е. Мисля, че се коментира, че трябва да е около 400?

Имаме ли фб група? Намирам две.

# 471

Има Фб групички.
https://facebook.com/groups/972089173675344/  
Тази ,която беше първата група стана тайна,но  е отворена.  Целта беше никой да не я намира и да се пише спокойно,но явно има нужда от още членове преди да се скрие пак.

# 472
Момичета, аз се оказах с урина задържана в десния бъбрек и разширени бъбречни легенчета. От там бъбречната криза и бъбречните колики, контракциите и скъсяване на шийката.. сега ще съм на обезболяващи и проследяване 😩 и ще се моля да се оправи този проблем с бъбреците, че АГто много ме притесни. Сложи ме на пълен леглови режим 😕 Някоя друга дама с подобен проблем ?

# 473

Имаме ли фб група? Намирам две.
Да, най-добре над 400, дори 500 да се поддържа през бременността. 245 се води недостиг за бременни.

# 474
Здравейте дами , понеже след 25 седмица вече ще навляза в 7 месец искам да се подготвя напълно. Родена съм седмаче , проблемна бременност , високи левкотиции т.н. Нещо  от вътре ми казва , че трябва да съм готова до 30 седмица..... НЕ ЗНАМ ОТ КЪДЕ ЗАПОЧНА ,ПЪРВО КАКВО ДА ВЗЕМА?😀 Освен три комплекта за изписване , един пакет за недоносени ( памперси и номер едно) и няколко бодита от 3 до 6 месеца. Нищо друго нямам..... Вие от къде започнахте , първо какво закупихте?

# 475
Здравейте дами , понеже след 25 седмица вече ще навляза в 7 месец искам да се подготвя напълно. Родена съм седмаче , проблемна бременност , високи левкотиции т.н. Нещо  от вътре ми казва , че трябва да съм готова до 30 седмица..... НЕ ЗНАМ ОТ КЪДЕ ЗАПОЧНА ,ПЪРВО КАКВО ДА ВЗЕМА?😀 Освен три комплекта за изписване , един пакет за недоносени ( памперси и номер едно) и няколко бодита от 3 до 6 месеца. Нищо друго нямам..... Вие от къде започнахте , първо какво закупихте?
При мен практиката сочи, че всичко около мен бързащи да раждаш, са с преносване Simple Smile Не бързай Simple Smile
Аз бих приготвила ръкавички и биба Simple Smile с първото се наложи чорапки на ръцете да сложим, че нямах ръкавички Simple Smile мокри кърпи, козметика( зависи вече от болницата), шапки и за друго за болницата от първа необходимост не се сещам.
Между другото при мен 27 седмица е влизането в 7 месец Simple Smile в смисъл по календарчето което имам, ако бъркам нека някоя дама да каже Simple Smile

# 476
  • Варна
Здравейте дами , понеже след 25 седмица вече ще навляза в 7 месец искам да се подготвя напълно. Родена съм седмаче , проблемна бременност , високи левкотиции т.н. Нещо  от вътре ми казва , че трябва да съм готова до 30 седмица..... НЕ ЗНАМ ОТ КЪДЕ ЗАПОЧНА ,ПЪРВО КАКВО ДА ВЗЕМА?😀 Освен три комплекта за изписване , един пакет за недоносени ( памперси и номер едно) и няколко бодита от 3 до 6 месеца. Нищо друго нямам..... Вие от къде започнахте , първо какво закупихте?
Първо дано да не си права и всичко да се случи , когато му е времето. Нашият списък честно казано започна с по-големите неща . Вече имаме купена количка + кошче за кола. Кошарата е избрана - уикенда ще я купим + матрак. След това помпа , стерилизатор и се започват по- дребните неща, които не са малко ама ...иначе от магазин Дундьо ни дадоха един помощник за пазаруване какво трябва да се купува, за да има представа ММ какво още предстои да се купува, че май в магазина осъзна колко много неща са ..

# 477
Не бързай и не се навивай, че ще се случи...Няма да е краят на света, ако не си ги купила, родих в 34 г. с., не бях приготвила чантата за болницата,  после ми купиха нещата и ми ги донесоха, това е най-малкият проблем Simple Smile
Стискам палци всичко да е наред до финал Simple Smile

# 478
  • Вестерос
От 27 г.с. се влиза в седмия Simple Smile

Не се настройвай, че ще родиш рано.

Аз нищо не съм вземала още. Бих почнала от количка, кош за кола, кошара, няколко дрешки 50 номер, памперси един пакет за начало може би, дребни нещица. Другото си го набелязвам и ако има изненади ще пращам да ми ги купуват.

# 479
Не се настройвам и не искам. Ама имам такова предчувствие....🥺 Искам бебка да си дойде на време , жива и здрава❤️. Не знам , защо моя календар ми показва 25+5 начало на 7 месец....И аз се обърках😀 За легло съм избрала трансформиращо ( за детската стая) люлееща се кошара от тип (до мен). За количка още нямам никаква идея ,  столче за кола. Ако имате фаворити ще се радвам да споделите. ❤️🥰

Общи условия

Активация на акаунт