Термин ДЕКЕМВРИ -- тема 4, 2022

• 46 534
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Поздравления за хубавите новини и за новозаписаните мами!
Не съжалявайте за снимки и дискове със записи... те ще са ви "важни"(акъ мога така да се изразя) само до декември. По-важни са тези след раждането. Когато малкото човече се появи, по-вероятното е, че няма да се сещате за флашката/диска -освен ако самото дете изрази желание да види, когато вече порасне. Но това ще е след много години. И я се случи, я не. Но...снимки/видео като новородено, ще бъдат по-интересни и за вас, и за бебето/детето. На ФМ водих каката (6г), гледа милата в монитора и се чуди какво вижда... не й беше понятно нищо. Реших да й покажа снимки от бременността с нея -пак не й е интересно, а по принцип не е такава, с интерес разглежда бебешките си снимки, но без тези от видеозона... Така че не унивайте, че нямате дискове и флашки..пазете този спомен в съзнанието си, там е магията...

# 241
Здравейте мами, мина и моята втора фм при Д-р Георги Амалиев в Пловдив. Ще си имаме момченце 💙 всичко е наред,  тежи 362 гр.  в 20+4 седмица.

# 242
Включвам се и аз с потвърдени 2 момченца и 1 момиченце 💙💙💗. Надявам се всички да се чувствате добре и спокойни в този период 🌹

# 243
Включвам се и аз с потвърдени 2 момченца и 1 момиченце 💙💙💗. Надявам се всички да се чувствате добре и спокойни в този период 🌹

Тризнаци ли ще си имаме в групичката?Това е уникално 💓💓💓

# 244
Оххх, че готино Simple Smile какво е чувството да носиш 3 сърчица в едно Simple Smile

# 245
Любов, страх, отговорност ... Така мога да опиша пътя до сега 🌹

Оххх, че готино Simple Smile какво е чувството да носиш 3 сърчица в едно Simple Smile

# 246
Дами има ли дни в които слабо сте усещали бебето.  При мен днес е така и не мога да спя ще се побъркам будя се проверявам , но е много слабо днеска п.п , късно го усетих , но си беше доста игриво много съм притеснена😭😭
ММ е болен с температури и сме в отделни стаи , спим отделно , но ме е страх и нз нз
В 22+0г.с съм моля за съвет

# 247
Ехаа, тризнаци, Господ да ви пази всички и лека бременност!🙏🍀❤️.
Аз, бебето го усещам от скоро, вчера най-много го усещах, даже реших, че е лошо това силно усещане.

# 248
И аз така се бях филмирала, след като 2 дни не я бях усещала, както обикновено. Нищо й нямаше, малко мързелана си пада и ме орита набързо да си навакса 😀😀 с напредването на бременността ще му остава все по-малко място в утробата и ритниците ще са по-осезаеми 😍 спокойствие!
Дами има ли дни в които слабо сте усещали бебето.  При мен днес е така и не мога да спя ще се побъркам будя се проверявам , но е много слабо днеска п.п , късно го усетих , но си беше доста игриво много съм притеснена😭😭
ММ е болен с температури и сме в отделни стаи , спим отделно , но ме е страх и нз нз

# 249
  • Варна
Честно казано аз късно го усетих и също бях много притеснена до прегледа , но всичко беше ок бебко е бил мъничък още. Сега само като съм легнала мога да видя как се движи корема ми не бих казаха, че имам някакви други усещания. Не се притеснявай ще има и такива дни. От моя позната знам , че като яде ябълка или морков го усещала. Правила тези опити като се притесни, не съм тествала. При мен когато ям сладко май се получава, но наистина усещанията ми все още са слаби 😔 Подкрепям Blondy23 - спокойствие. И аз бях с болен ММ през такъв период и  това още повече изнервяше обстановката 😐

# 250
Запис 😌 Мони на 24 години съм, за момент живея в София.   
23+6 💙 От синичките гащички съм и аз 👶🏻 Термина ми е за 05.12 🥰

Леки съм притеснена първо детенце ми е. Понякога се чувствам доста подтисната,но мисля че не е за тази тема това. Все пак се радвам много колко много Мами има за декември. ❤ Страхотна тема 💙

# 251
Не се притеснявай , аз съм в 24 г.с. и е имало дни в които слабо усещам бебка . Намерих в ютуб музика която ще я раздвижи и благодарение на нея се раздвижи( това в дните когато не я усещам дълго време).
MM happiness - честито за тризнаците 😍 дано всичко до края е ок.
Пожелавам на всички пухкав финал 😘

# 252
  • Вестерос
Тризнаци, страхотно, да са здравички!!

За усещането бях чела, че може да има дни с по-слабо или по-нарядко усещане. Също се влияе, ако си вървяла повечко.
Моето се раздвижва като ям сладко или кисело.

Коя е музиката?

# 253
Поздравявам бъдещата мама на тризнаци и и стискам палци да изкара до края лека бременност със здрави бебчета! На всички го пожелавам!

Моите новини днес не са особено добри. И това бебе е с разширени бъбречни легенчета и разширен уретер (поне един). Това не ме притеснява особено, защото и първото ни се роди така, но нямаме проблеми, израсна го. Надявам се, че няма да му има други неща. По-късно ще ходя на фетална ехокардиография.

По-лошата новина е, че плацентата ми се оказа превия. Тая надежда, че ще се вдигне в близките месеци. Не че се надявам на нормално раждане, каквото такова. Но се надявам да износя бебето колкото може повече. Засега съм оптимист, че всичко ще се развие благоприятно, и се подготвям психически за допълнителните усложнения, които идват с това състояние.

# 254

И при мен вече втори ден, усещам бебетата по-слабо. И аз се панирам. Явно просто си спинкат.

Общи условия

Активация на акаунт