Термин ДЕКЕМВРИ -- тема 4, 2022

• 46 513
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм в 23 г.с. и съм качила около 3 кг за сега,но аз също съм от пухкавите и се надявам да не кача много до раждането 🙂

# 331
Моят термин също е за 25.12
Днес бях на ранната морфология - бебо въобще не съдействаше, все беше с гръб и нито сладкото, нито ходенето му направи впечатление 🤣. На 4тия опит докторката се измори и ме гледа настрани, вместо по гръб. За сега всичко е наред с бебето, термина не ми се е променил - остава си 25.12.

# 332
Същото и аз, седмици и термин😁 При мен беше късна овулация, и вървим 5 дена назад. Ще видим на следващия преглед дали съм наваксала😄

Иначе съм +5кг, но бях с поднормено тегло и все ме е страх, че ще е малко бебе.
Отделен въпрос - случвало ли се е един ден бебчето да е по-спокойно, а друг все едно боксов мач и корема подскача? Не знам дали е от бурята в момента или от баклавата, която ядох, но доста рита🤔 Май ще звънна на АГ в понеделник😅

Аз съм +5кг. 21 г.с. Момичета, как сте в 25 г.с пък с термин декември? Аз ли нещо не смятам как трябва?

25г.с съм с термин 8 декември. И на мен не ми излизат сметките ама докторите така казват 🤪😁🤯

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 21:50 от elistoy

# 333
Тъкмо това щях да питам и аз Simple Smile от 2 дни така рита, че сякаш гости е поканила, а преди това само сеобаждаше тук там през деня. Днес примерно явно и за нея е почивен ден, защото е кротка
Същото и аз, седмици и термин😁 При мен беше късна овулация, и вървим 5 дена назад. Ще видим на следващия преглед дали съм наваксала😄

Иначе съм +5кг, но бях с поднормено тегло и все ме е страх, че ще е малко бебе.
Отделен въпрос - случвало ли се е един ден бебчето да е по-спокойно, а друг все едно боксов мач и корема подскача? Не знам дали е от бурята в момента или от баклавата, която ядох, но доста рита🤔 Май ще звънна на АГ в понеделник😅

25г.с съм с термин 8 декември. И на мен не ми излизат сметките ама докторите така казват 🤪😁🤯
[/quote]

# 334
Аз да ви питам някоя има ли болки в опашната кост. Мен много ме боли като се раздвижа малко или като седя повече време седнала. Казах на докторката два пъти и тя все ми казва, че е от разтягане то 😟

# 335
  • София
Относно движенията, моят АГ казва, че от медицинска гледна точка няма такова понятие като "твърде подвижно бебе".

И моят бъдещ младеж ме спуква всеки път, като легна по гръб, а напоследък и просто като си поседна. А да, и като ям сладко. И без повод също 😁

# 336
Аз съм с болки там някъде, не мога да определя точно къде.Но като ставам, като повървя.. имаше дни, когато едвам се движех.
Аз да ви питам някоя има ли болки в опашната кост. Мен много ме боли като се раздвижа малко или като седя повече време седнала. Казах на докторката два пъти и тя все ми казва, че е от разтягане то 😟

# 337
Момичета, някоя от вас случайно да е използвала някакъв вид успокоителни медикаменти/чайове ? В общи линии от известно време не мога да спя и да се отпусна заради сериозен здравословен проблем в семейството и вече се чудя какво да правя, а не ми се искаше да притеснявам АГто в неделя при условие, че знам че е в отпуск. Като допълнение се притеснявам от самите грижи и това да не навредя на бебето или да не получа пак епизод с контракции.. и това още повече ме напряга. Ще се радвам да споделите ако имате опит 🤗

# 338
Момичета, някоя от вас случайно да е използвала някакъв вид успокоителни медикаменти/чайове ? В общи линии от известно време не мога да спя и да се отпусна заради сериозен здравословен проблем в семейството и вече се чудя какво да правя, а не ми се искаше да притеснявам АГто в неделя при условие, че знам че е в отпуск. Като допълнение се притеснявам от самите грижи и това да не навредя на бебето или да не получа пак епизод с контракции.. и това още повече ме напряга. Ще се радвам да споделите ако имате опит 🤗

Аз съм ползвала есенциите на д-р Бах. АГ
 беше казала, че не е проблем. Rescue Remedy, капят се капки под езика или се разтварят във вода. Не бих го нарекла успокоително, но определено има ефект.

# 339
Много благодаря за съвета, ще ги потърся в аптекитe 🤗

Аз съм ползвала есенциите на д-р Бах. АГ
 беше казала, че не е проблем. Rescue Remedy, капят се капки под езика или се разтварят във вода. Не бих го нарекла успокоително, но определено има ефект.

# 340
Капки лавандулово масло на възглавницата. Пуснете си и медитационна музика. Не стават чудеса, но ще помогне малко. Успех!

# 341
Мен ме боли опашката когато седя повече. Отдавам го на качените килограми. Аз съм +9 от началото.

# 342
Аз съм в 26гс (25+1), термин за първите дни от декемрви (пиша го така, защото АГ-тата, при които се следя го изчисляват различно, но би трябвало 02.12.22г.). Качила съм 3-4кг, като с вируса, който боря от няколко дни може и да върна малко назад.

Kaderay, ти как си? Как преминава ковида?

# 343
Аз съм с термин 02.12. и съм 26 г.с. засега съм качила 4 кг. незнам много ли е ,малко ли е ? Последната седмица бяхме на почивка на море и всеки ден правехме разходки поне по 2 часа но аз увеличих там и храната Blush

# 344
Аз съм в 23та седмица и съм +6 кг, но много качих преди да забременея и не знам как ще се свалят.. 😁 Важното е бебчо да се роди жив и здрав, пък тогава ще мисля за килограмите 😁

Общи условия

Активация на акаунт