Слънцезащита - 7 тема

• 86 178
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
.. при други момичета предпазва но при мен не е така. Много продукти изкупих последните 2г но за съжаление не съм доволна от никой на 100%.
Moже би защото другите не си правят слънчеви бани, каквото и да значи това - никоя слънцезащита не пази на 100%, особено ако кожата е изложена на директно слънце в продължение на часове. Корейските слънцезащити в общия случай са ежедневни, като това означава спорадичен досег със слънцето през деня,  като ходене на работа, до магазин и прочее, а не печене на слънце. Има специални слънцезащити за дейности на открито.
Ежедневен или не,надписа SPF 50+ PA++++ UVА UVВ е достатъчно примамлив човек да очаква добра защита и в градски условия. Както писах по-нагоре след 2ч навън в ежедневието ми (не интензивно излагане на слънце) пак имах потъмняване! Което категорично го прави не добра слънцезащита за мен.

# 181
.. при други момичета предпазва но при мен не е така. Много продукти изкупих последните 2г но за съжаление не съм доволна от никой на 100%.
Moже би защото другите не си правят слънчеви бани, каквото и да значи това - никоя слънцезащита не пази на 100%, особено ако кожата е изложена на директно слънце в продължение на часове. Корейските слънцезащити в общия случай са ежедневни, като това означава спорадичен досег със слънцето през деня,  като ходене на работа, до магазин и прочее, а не печене на слънце. Има специални слънцезащити за дейности на открито.
бихте ли посочила някои видове специална защита срещу слънцето на открито,т.к. имам петна които избеляват зимата, а лятото потъмняват, но не искам да ми потъмняват вече,всяко лято се боря с високи защити и шапки и пак потъмняват на морето.

# 182
  • Prismatica Aerie
Както писах по-нагоре след 2ч навън в ежедневието ми (не интензивно излагане на слънце) пак имах потъмняване!
Също така написахте, че сте правили слънчеви бани, което беше и повода да се опитам да обясня, че съществуват слънцезащити за различни условия.

..бихте ли посочила някои видове специална защита срещу слънцето на открито..
Водоустойчива, устойчива на себум и пот, на триене, евентуално с неорганични филтри или хибридни формули.
 Eдни от най-сигурните слънцезащити за дейности на открито са японските - Anessa Perfect UV Sunscreen Skincare Milk N, Allie Chrono Beauty Milk UV EX,  Biore UV Athlizm Skin Protect Essence /Milk.

Корейски:

# 183
Може ли да кажеш от опит дали върху тези защити може да се сложи и фдт? Т.е. дали техния състав позволява ли това?

# 184
  • Prismatica Aerie
Може ли да кажеш от опит дали върху тези защити може да се сложи и фдт? Т.е. дали техния състав позволява ли това?
Единствено Anessa съм ползвала с фдт и бб крем и е перфектна. Формулирана е чрез  специална технология, която се активира автоматично при контакт с пот, вода, топлина или влага във въздуха и създава равномерен филм, блокиращ UV лъчите.

Като цяло мисля, че взаимодействието на сънскрийна с фдт зависи от съставите и на двата продукта, както и от цялостната рутина.

# 185
Moже би защото другите не си правят слънчеви бани, каквото и да значи това - никоя слънцезащита не пази на 100%, особено ако кожата е изложена на директно слънце в продължение на часове. Корейските слънцезащити в общия случай са ежедневни, като това означава спорадичен досег със слънцето през деня,  като ходене на работа, до магазин и прочее, а не печене на слънце. Има специални слънцезащити за дейности на открито.
Аз също имам пигментни петна и по тях разбирам дали защитата действа. Използвам Дайлонг екстрийм 50+ лосион за тяло ( ползвам го само на лицето) ходя активно на солариум и петната въобще не потъмняват, а на лицето тен нямам....Та мога да кажа, че пази на 100%

Откъде го взимаш?

# 186
Благодаря, Каталано!

# 187
Благодаря Каталано, а от къде бих могла да ги взема че ме намирам в българските онлайн магазини

# 188
https://manekineko.bg/bg-catalog-details-44.html

Това ли е?

Дейлонг е прекрасен, преди години го използвах за лице, наистина предпазва.
Флуид ползвах тогава.

# 189
  • Prismatica Aerie
Благодаря Каталано, а от къде бих могла да ги взема че ме намирам в българските онлайн магазини
Ebay, Kokoro Japan, YesStyle, Stylevana. От бг сайтове не пазарувам, не зная какво се намира там.

Да. Бих казала обаче, че тази цена е неприемлива.

# 190
В yestyle е дори повече 106 лв

# 191
  • Prismatica Aerie
В yestyle е дори повече 106 лв
Била е и наполовина. В yesstyle цените на някои продукти варират понякога ден за ден, при това с драстични разлики от порядъка на 20-30$. Там трябва следене. И се ползват кодове за намаление.
Анеса с Марвел е към 32$:
Скрит текст:

В европейската Stylevana може да се вземат два броя  за 54€ или 90 мл. за 40 €. Там също има различни кодове.
Но доставката до Бг е скъпа, а минимума за безплатна е 95€, затова някои ползват немската SV с превозвач.

# 192
Благодаря за подробното разяснение,но честно казано изобщо не знам как става това с превозвач, а каквото съм си поръчвала от различни сайтове или се оскъпява или мито трябва да плащам, и време нямам ще пробвам адерма, но благодаря много

# 193
А дерма е чудесна слънцезащита, намира се във всяка втора аптека.
И аз не бих се занимавала с поръчки към днешна дата след като открих този.

# 194
А дерма е чудесна слънцезащита, намира се във всяка втора аптека.
И аз не бих се занимавала с поръчки към днешна дата след като открих този.
благодаря Алетея,дано успея да си спестя петната тази година,дори ако трябва бяла като мумия да седя на плажа 😃

Общи условия

Активация на акаунт