Слънцезащита - 7 тема

• 86 118
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • Ланкър, планините Овнерог
34.90лв е слънцезащитата на Скин1004 в ДМ
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/grizha-i-parfyumi/slantsezashtit … ashtitni-produkti

# 106
Центелата тониран ли е?
Чета в сайта на Barecare "Кремообразна текстура със светлокафяв цвят, който е уникален за екстрактите с Centella Asiatica".

# 107
  • Ланкър, планините Овнерог
Центелата тониран ли е?
Чета в сайта на Barecare "Кремообразна текстура със светлокафяв цвят, който е уникален за екстрактите с Centella Asiatica".
Моят конкретно не е тониран. Ползвам фдт ии избягвам тонираните.

# 108
Моят също не е.
Самият крем има леко бежов цвят, но на лицето не прави никакъв цвят.
Ето тук може да се види
https://youtu.be/exg2RYDjj4A

# 109
  • Варна
Слънцезащитата от клипчето, при мен прави бял каст, като Каспър съм. Трябва време да попие. Иначе не люти на очите.

# 110
Пак се обърках тотално...
Ще ходя до DM, там съм виждала Centella и ще пробвам.
Много ми е труден избора особенно след петното, което си докарах миналата година от невнимание. Сега съм на на тръни въпреки, че успях да го махна слава богу.
А как махна петното, може и на лични?

# 111
Със серум с витамин С.

# 112
Само да спомена че с приложението на ДМ при първа поръчка можете да ползвате - 15% отстъпка и така да си свалите допълнително от цената на слънцезащитата ✌️

# 113
Много съм доволна от тази слънцезащита за лице:
Скрит текст:

Ползвах я една седмица активно в тропически климат ~30 градуса и ме предпази много добре. Нямам нови петънца, нито са се появили стари, защото при последната морска почивка лятото въпреки усилено мазане ми излязоха две петна на челото. С киселини, витамин Ц успях да ги залича.
Лека консистенция, флуид е. Попива чудесно, но не матира и не пресушава кожата, не съм ползвала никакъв друг крем през деня. Отиде половината опаковка почти, ама аз много се мажа Trollface Остатъка ще го запазя за по-топли дни. Сега продължавам с едно кремче от ДМ.

# 114
А някой с впечатления от този на Нивея?
https://remedium.bg/nivea-sun-krem-litse-mineralischer-spf50-50ml-060523/p

# 115
Оставя ужасен бял каст....за мен е голямо НЕ.

Имам:
https://www.nivea.co.uk/products/sun-uv-face-shine-control-spf-5 … 004752200045.html
Тя е хубава, разнася се добре, лека е и не оставя следи.

# 116
  • София
Някой има ли опит с слънцезащита под формата на стик и може ли да изкаже мнение? Ефективно ли ще е колкото и слънцезащита под формата на крем? Харесала съм този  на Benton
Но още не смея да я поръчам, не знам дали ще успява да се размазва добре по лицето този стик, така хубаво както крема... А и как се оцелва количество със стик не знам.  Но пък плюса е, че може да се подновява по всяко време навън дори и да съм с мръсни ръце няма да е проблем със стик.

Ползвала съм иначе на Benton слънцезащитния крем и съм много доволна, но ми се иска и стика да пробвам.

# 117
  • Бургас/Пз
Един месец лятото на плажа ползвах точно този стик. Защитава отлично.

# 118
От стиковете съм  използвала само този на Авен и на HELLO SUNDAY THE TAKE-OUT ONE - INVISIBLE SUN STICK SPF 30 
Скрит текст:

Скрит текст:
Основно за подновяване през деня  за лице и тяло . На Авен опаковката му беше страшно удобна  за пренасяне  както и това , че е с по-висок spf , но го  усещах  много тежък и трудно го нанасях  .  На Hello Sunday  има много приятно охлаждащо усещане , блясък и не оставя бял каст . Има относително силна ментова миризма , което на мен ми допада но на друг може и да му е проблем . Разнася се супер на тяло , но на лице може да стои леко мазно . Въпреки че обичам навсякъде да съм с spf 50 вторият стик гредам да си го поддържам наличен , понеже много ми допада за тяло . За лице ми се иска да пробвам някой от корейските или този на shiseido  ако го пуснат някъде по сайтовете, въпреки слабата вероятност .

# 119
  • София
Благодаря за отговорите, аз се притеснявам най-вече дали няма да се разнася много трудно по лицето като е стик,  да не върви гладко и плавно, а самия стик като е твърд и сух и да е мъка нанасянето, но не знам дали е така..само гадая. Явно най-добре да пробвам, то си е е до марка сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт