🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 16)

• 40 866
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Аз няма как да отговоря на някой с КОВИД, защото въобще не съм го карала. Нито мога да дам отговор за лечение, нито да споделя опит. Няма нужда толкова лично да се приемат нещата. По-лесно е да се отговори на въпрос какво сме купили или колко голямо е бебето, отколкото на такъв за лечение на заболяване. Това е обяснението. Тук сме анонимни и групички няма, защото нито се знаем как изглеждаме, а до скоро и не знаехме коя от къде е. Виждам сега, че е започнала дискусия във фейсбук с представяне, но тя е от днес.

Иначе, днес бях на преглед. В 37г.с е 3200. Докторът каза, че всичко е идеално.

# 151
Момичета, тези от вас, които не са с първа бременност, какви са тези болки много ниско, в срамната кост, когато ходя? Не мога точно да го опиша, все едно ме удря ток направо, реже и спира и после пак.. Да се притеснявам ли?

Ако усещаш болката в костта отпред на таза- това е болка в симфизата- почти неподвижна ставна връзка на таза, която сега е по-мека заради хормоните на бременността. Отпускането за ставните връзки е нормално и има за цел костите на таза да станат по-подвижни, за да позволят определено “разместване” по време на раждането и излизането на плода.
И мен много ме боли, все едно ще ми се отвори таза там, но и след първото раждане си продължи няколко месеца.

# 152
Ами болката е много ниско в пубисната кост, стряшкаща, реже и минава за секунди. Появява се веднага щом се изправя и направя две крачки, когато седна спира за малко. Нали не е начало на раждане това? 😅 (не ми се ппдигравайте, не знам какво да очаквам)

# 153
  • Варна
Подкрепям мнението на Королева напълно - все пак не сме лекари и когато човек няма какво да каже, по-добре да не дава съвети.

Мони, нямам представа за такава остра болка, но аз пък имам като леко мускулна треска там долу - все едно съм се разтягала и тренирала, а не съм очевидно хаха .... явно си се разместват нещата.

Хайде момичета, още няколко часа и 100% бебетата ще са лъвчета. Тази вечер се сменят .. а пък то вече май почти няма шанс някой да роди следващите няколко часа.

Аз съм 10 дни преди термин точно, няма никакви промени, усещания и нищо. Като цяло и никой не ме пита де, освен майка ми, която всеки ден започва с "има ли нещо ново" Grinning

Аз съм си наумила, че ще е другата сряда, че е готина дата - 27.07. Grinning

# 154
Момичета, вашите бебоци активни ли са много? Моето от няколко дена яко се мята насам натам и се чудя дали е нормално..😀
37+1 съм, а съм чувала, че накрая нямат много място за движения.

# 155
Да вметна, че аз съвет не съм търсила за лечение.А и половината лекарства, които на вас се предписват не знам дали тук в Германия също ги използват. Може би под друго наименование. Права си Королева не трябва лично да се приемат нещата. Все пак е форум за взаимопомощ.

# 156
  • Варна
37 седмица се мърдаше доооста, сега 38 ми се струва, че е доста по-обрано и с по-леки движения. Макар че вечер и през нощта винаги се опъва и мърда. Но аз не обръщам внимание - лежа си на която страна на мен ми е приятно.

# 157
  • Пловдив
Момичета, вашите бебоци активни ли са много? Моето от няколко дена яко се мята насам натам и се чудя дали е нормално..😀
37+1 съм, а съм чувала, че накрая нямат много място за движения.

Моето беше активно до последно. Дори като ме приеха в болницата, на тоновете (измерени след десет вечерта, пак беше много активна 😁)
А като я родих и днес я наглеждах как спинка, то са едни гимнастики, разпъвания в просъница… та разбрах защо толкова се е движила девойката в мен- не може място да си намери 🙂

# 158
Момичета, един тъп въпрос имам Joy на вас промениха ли ви се гърдите?   Моите пораснаха и  увиснаха, все едно не са моите гърди.. Confused а след кърменето, не знам на какво ще приличат.

# 159
  • Пловдив
Моя малчо два три дни не шава много, даже го бутам да се раздвижи.Ама много леко показва, че е там и спира.
Тая болка, Мони, я имам и аз.Отвратителна е! Днес особено, спира ми и дишане и всичко.Точно все едно ток.На мен ми е като нещо да става на шийката, не знам защо така си мисля обаче.😅 37+1 съм
Баща ми има 60 годишнина на 27.07 и се чудя дали подаръка му няма да е да стане дядо 🥳 Той живее в Русия и е сложно идването сега, да живеят технологиите!

# 160
И моя бебок от два дена не е активен много.По са му плавни движенията. Понякога го побутвам и му приказвам да го събудя и ММ ми казва остави детето да спи😀😀
Ако не го усетя веднага се вкарвам у филми😊

# 161
@Елънче,  гледам, че сме с еднакъв термин и почти еднакви “проблеми”. От вчера и аз усещам нещо странно, че се случва вътре😀 Мисля, че и при теб обиколката на главата беше по-големичка.. е и при нас е така😀
Да видим какво ще се случи….☘

# 162
  • Пловдив
Хрис, секциото го приех, поне датата да си избере той искам. Всички сме с момчета за 11-ти 😇😄
Приготвих вече багажа, готова съм да тръгвам.С пълна упойка ще съм, за хубаво или за лошо. 😏🥴
Диди нещо не пише днес 🤔 Май ще дойде да се похвали 😁🤩

# 163
И моите много се промениха и зърната ми порастнаха освен че провиснаха.... Разляха се някак настрани иначе не съм с голям бюст само чашка Б бях сега не знам 😀
Момичета, един тъп въпрос имам Joy на вас промениха ли ви се гърдите?   Моите пораснаха и  увиснаха, все едно не са моите гърди.. Confused а след кърменето, не знам на какво ще приличат.

# 164
Хрис, секциото го приех, поне датата да си избере той искам. Всички сме с момчета за 11-ти 😇😄
Приготвих вече багажа, готова съм да тръгвам.С пълна упойка ще съм, за хубаво или за лошо. 😏🥴
Диди нещо не пише днес 🤔 Май ще дойде да се похвали 😁🤩

На мен следящата ми лекарка не ми е споменала за секцио още, каза че и аз не съм дребна и мога да се справя(172см съм😀), но аз си се стреснах вече…
При теб секциото препоръка ли беше или…?

Общи условия

Активация на акаунт