Преди година новина,за СЕПТЕМВРИЙСКО бебче долетя

• 16 630
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Валентин и Яни, съжалявам за случилите ви се неприятности. Стискам палци всичко да се оправи при вас, бързо  Praynig
И Яни, да питам, как се прояви тази алергия? И къде ходихте на лекар? Име и координати също ще съм благодарна да ми изпратиш, защото искам да заведа бебчо...Може на лични Peace Предварително ти благодаря...

Момичета, това с наддаването на килограми ми се струва вече, че е индивидуално за всяко дете. Марти е наддал около 400 грама миналия месец, но изглежда добре и е спокоен. Вече и за кърмата спрях да се притеснявам, хапва по начесто и това е...Но за мен е лошо, че ставам поне 4 пъти през нощта за да праня бебчо. И не си доспивам, но дано да си регулира сам храненето и да спи по цяла нощ и стискайте палци да е скоро.

Ивакрасива, мисля че вече може да се носи бебко напред с главичката. Аз поне го правя и на него му е интересно да гледа и разглежда. А и вече си държи главата много стабилно. Но когато му е време за сън, го слагам към мен. Така си обляга главичката и спи по- дълго и спокойно.

# 181
  • София - Бургас
Честито на бебенцата - Кристиян, Николай, Здравко и Рая! newsm30

# 182
Здравейте милички!
Ние сме добре!Страшно се радвам,че дойде уикенда!
На въпроса за рейки,как се занимавам!Преди 6 год.в Холандия правех масаж на една козметичка обменяхме си процедури,аз на нея тя на мене!На средата на масажа ме сряза корем/рядко,почти никога не ме боли/и буквално се свлякох на пода,изпотих се и не можех да си поема въздух.Жената скочи сложи си двете ръце върху мен и съм заспала,дори сънувах.Събудих се 30 мин по-късно и всичко с мен беше ок.Тогава я попитах какво става и какво е това,тя какво ми направи и се започнаха обясненията какво е рейки и т.н.Започнах да  чета,да събирам инфо,после изкарах 2те нива на курса които са всяко за по една събота и неделя.Състоят се в основни разяснения какво е рейки,позиции на ръцете и инициацията/или настройването на чакрите ти,което ако се прави от некомпетентен човек би имало страшни последствия/И от там нататък започва твоето пътуване и приклщчение и заниманията са си индивидуални.В смисъл ако искаш си правиш рейки на себе си,ако някой те попита или помоли му правиш на него.Основната работа обаче е с теб самият.Прави се за ситуации минали,настоящи и бъдещи.Както и това ,че претърпяваш доста метаморфози душевни.Преди години бях изнервена,бях не толерантна спрямо себе си и околните и максималко изискваща.Таях в себе си някакво непрестанно отрицание,не съгласие и никакъв душевен мир.След 1 курс рейки нещата се преобърнаха с бясна скорост.Простих някак си на себе си,на околните,станах по-разбираща,много усмихната,спокойна,ведра.Исках да давам всичко от себе си и когато не получавах в замяна нищо или по-скоро нещо негативно като получавах се научих да обичам тези хора,защото разбрах колко нещастни  са те не оценявайки ситуацията и мен.Запознах се с невероятни нови хора,намерих нови приятели с които сякаш съм била години наред,започнаха ситуациите около мен така да се подреждат,че крайният резултат да е възможно най-добрият за мен.Това ми носи облекчение,че когато се боря за нещо и въпреки всичко не го постигам каквото и да правя,значи че не му е дошло времето или не е за мен.След време се оказва на 100%  че е било невероятно ,че не съм направила нещо ,защото ако съм го била осъществила съм щяла да попадна в голяма каша!По-късно срещнах Линда/прекръстила се на Лиана/която стана моят 2 ри мастер.Тя ми показа,как се прави регрешън терапия,връщайки те назад в миналото където се коренят нашите сегашни слаби и силни качества.Преведе ме през такива непонятни и плашещи,интерестни и мистични неща,за които сама съм се дивила години наред!Тя ми каза кога ,ще имам Арен и че децата от 2001 год.насам са индигови деца с развита най-главната лилава чакра,тези деца са силно духовни,изключително умни и добре и бързо развиващи се и че те са едно ново поколение,начало на една нова раса и следва да им обръщаме по-особенно внимание.Та в този ред на мисли,няма сбирки тук.В Холандия си правихме и тренирахме различни неща,как да помагаме ,да лекуваме хора.
Ivacrasivaестествено,че масажа и упражненията стимулират много развитието на бебетата,но това не е основна причина едно бебе дали ще започне да се обръща на 3 месеца или на 7.Тези умения се развиват у бебчетата строго индивидуално и са си по-скоро заложени.Прави му ги масажа и упражненията и продължавайте все така добре да се развивате.Щом се обръща и държи главата ,със сигурност би могла да го сложиш в кенгуруто както и да е!
Това е статия за симптомите на рахита!http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/80702010.htm
Валентини аз съм била така със сливиците.Спокойно махат се и всичко се забравя за нула време.Не се тревожи!
Ох много писах!Извинете ме!
Целувки от нас!

# 183
Здравейте, ние ходихме за малко навън, да си купим лъжичка и пюренце.
Yani какво означава тази диагноза, че не можах да те разбера нещо? Извини ме за въпроса.
Ох, момичета Даная днес е много ревлива и незнам как да я утешавам и затова нямам много време да пиша.ако после имам ще ви пиша, чао Hug

# 184
ЧЕСТИТИ 4 месеца на Наташа на мама Либра.
ЧЕСТИТИ 3 месеца на Кристиян  на мама Бебо06, Николай  на мама насе24, Здравко на  мама pip, Рая на мама стелитка.

Момичета ще ви споделя една тайна преди 5 години казах на мъжа ми, че съм влюбена в друг мъж, сега отново съм влюбена, като не съм разлюбила предните двама.  Simple Smile

# 185
Здравейте и от нас!
Днес не сме излизали никъде, цял ден се размотаваме вкъщи и се занимаваме  една  друга Simple Smile Не знам вие как сте , но това бебе ми носи такава радост, че се радвам на всеки миг прекаран с нея! Не ми се занимава с нищо друго и всичко останало минава на заден план. А като се сетя като родих сина ми какви депресии бяха... Може би се дължи на възрастта, тогава бях на 24, а сега на 32 мисля, че мога по-добре да отсявам важните неща.
ive1ina, от както прочетох за Дари ми стана много тъжно. Надявам се да се намерят повече добри хора, които да помогнат да се съберат парички. Аз гласувах и в двата сайта и ще изпратя скромна сума парички.
Валентин, синът ми миналата година за 6 месеца изкара 6 пъти скарлатина и много дъбре знам как се чувстваш. Извадихме му сливиците и оттогава нещата се промениха. СТискам палци нещата да се развият по най-добрия за вас начин.
Денис, точно в момента чета една книга - Децата на новото хилядолетие - за индиговите деца. Аз лично не практикувам рейки, но свекърва ми изкара и 3-то ниво и съм запозната с енергийните въпроси Simple Smile
Yany, няма да ви е никак лесно занапред, но при внимателно захранване и спазването на определен режим алергията е преодолима. Аз също познавам детенце, което като бебе имаше такава алергия, а сега вече е на 8  и няма и помен от нея. Кураж! Hug

Спокойна вечер, момичета! Heart Eyes

# 186
dennis, тук има ли къде да се изкарат тези курсове /нива, за по 1 събота и неделя/? Ще ми бъде интересно да го направя.

# 187

Не знам вие как сте , но това бебе ми носи такава радост, че се радвам на всеки миг прекаран с нея! Не ми се занимава с нищо друго и всичко останало минава на заден план. А като се сетя като родих сина ми какви депресии бяха... Може би се дължи на възрастта, тогава бях на 24, а сега на 32 мисля, че мога по-добре да отсявам важните неща.

Stes мисля, че и опита има значение. Аз съм много по-спокойна сега и не се притеснявам толкова колкото преди. Дори този път не виках никого да ми помага, само майка ми минаваше от време на време за малко и то вечер, когато и баткото е в къщи. Между другото вече четири месеца баткото спи сам в отделна стая, но от няколко дни  се буди нощем и казва, че го е страх от стъпките, които чува отвън.

# 188
Следващият курс ще е към май или юни месец.Оставям телефона на организаторите да се запишете и те да ви потърсят когато се организира и започва курса -0887496614 семейство Гуевски/за София/ или 0889217531 Михов/той събира хората в Пловдив/1во ниво струва 90 лв,а 2ро 100лв.
Стес кажи коя е книгата?

# 189
sladur4e*2, права си  и опитът има значение. Като си преминал през толкова трудности и си ги преодолял те ти дават самочувствието, че можеш да се справиш с всяка една ситуация. Децата имат много богато въображение и затова и страховете им са големи. Преди две години ни обраха и синът ми все още не може да го преодолее. Заспива на запалена лампа и  го е страх някой да не влезе. Трябва много търпение. Никога не му отказвам да спи при нас, когато се страхува.
Денис, книгата се казва "Децата на новото хилядолетие" на Каролина Хеенкамп изд.Аквариус

# 190
Даная най-накрая реши малко да спре да реве и да си поиграе ooooh!
stes какво е съдържанието на тази книга, за какво става въпрос?
Ох, искам да споделя, че и ние много се дразним с таткото и незнам вече до кога ще е така. Понякога се разплаквам и съм тъжна доста време, мен ме държи по много. Старая се да не му обръщам внимание, но немога. аз съм от тези които бързо палят. Аз също съм забелязала, че когато съм тъжна и Дани е тъжна, кисела става и т.н. един път ми стана мъчно, когато много повръщаше и много се бях уплашила и притеснила и се разплаках, а тя милата така плахо ме гледаше, сякаш искаше да ми проговори и да ме успокои. Милата ми много ми беше сладка, а от тогава се старая да не плача пред нея, ако ми се плаче. Naughty
Сбъдна ми се мечтата да отидем до Пещера, да видим баба ми и утре заминаваме. Дано на Дани и хареса. А, баба ми така с нетърпение я чака. Незнам и аз сигурно цяла нощ няма да мигна от вълнение.

bigdance2ЧЕСТИТИ 4 МЕСЕЦА НА НАТАША НА МАМА ЛИБРА. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА ВЕЧЕ ПОРАСНАЛАТА И ДЪЩЕРИЧКА.ЧЕСТИТИ 3 МЕСЕЦА НА КРИСТИЯН НА БЕБО 06,НИКОЛАЙ НА НАСЕ24, ЗДРАВКО НА PIP И РАЯ НА МАМА СТЕЛИТКА. МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ ИМ ЖЕЛАЯ. hbdtu
Мисля, че вече решихме какво ще правим за Коледа: Ще бъдем в къщи и ще ни идва моят братовчед на гости. Grinning
  BulbИмам пак въпросче: Някой знае ли дали мога да изпратя сладки неща на кака до Америка? Защото на свекър ми като им пращал му казали, че не може, но на мен днес сутринта ми казаха, че може и аз го пуснах колета и сега ме е страх дали ще го получат?

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 18:20 от Кузманка

# 191
Момичета, някой пробвал ли е напоследък търсачката към форумите на bg-mamma? Преди няколко дни опитах да търся нещо и ми пусна цяла камара линкове, които нямаха нищо общо с търсеното. Днес или функцията "търсене" е изключена поради "претоварване на сървъра" или пак ми изкарва същите купища безсмислена информация.
Аз ли съм карък или нещо наистина се е скапало?

# 192
Здравейте, момичета!

Да са ни живи и здрави мини-рождениците и рожденичките днес!  newsm51

Валентин, Яни - горе главите - вярвам, че ще се справите с всичко!
Светлодара, съжалявам за следродилните ти проблеми. пожелавам ти много скоро да забравиш всичко това и да се отдадеш на съкровището си.
Ивелинче, радвам се, че овладя ситуацията с гърдите!
Ирини, Телетабис, и всички работещи майчета, жалко, че ви натоварват толкова със служебни ангажименти. И аз мога по цял ден да гушкам Сашко и засега много друго не искам.
Бон Есперанс, Весито, освен, че сме хора, както Стес правилно е отбелязала, още ни заливат хормоните и сме много емоционални. Надявам се Коледата да ни донесе повече положителни емоции.
Щастливке, с удоволствие бих отишла по всяко време на Витоша, дори и през седмицата. Един приятел носеше Сашето в кенгуруто, но с лифта бих се качила до Алеко за кратка разходка наоколо, защото ще ми е трудно да го нося.
Зия, браво на Софи - да папка все повече хубавицата!
АлексаЛ, на последната консултация в сряда Сашето беше 5400 грама и 59 см, което е двойно теглото, с което ни изписаха от родилния дом и 10 см отгоре. Първите два пъти бе наддал по близо кило, последния път - 450 грама, но това не ме тревожи. Не се притеснявай!
За Коледа взех на Сашко активната гимнастика 3 в 1 на Чико. Вече два дни си играе с нея и като бута животинките, задейства музиката. Забавлява се. Надявам се да не му омръзне скоро!
ИваКрасива, и други работи във форума не функционират както трябва - например връзката "непрочетени публикации" води към началото от доста време насам и писах на един от администраторите, но още няма ефект.

# 193
Здравейте!
Дани вечря и сега е в креватчето и спинка оттдавна. Аз реших да ви пиша и да ви пожелая лека и спокойна нощ. Виждам , че никой не ми е отговорил на въпросчето, но няма нищо. Хайде отивам да лягам, че ще ставам рано да стягам на Дани багажчето. smile3524

# 194
Здравейте!
Дани вечря и сега е в креватчето и спинка оттдавна. Аз реших да ви пиша и да ви пожелая лека и спокойна нощ. Виждам , че никой не ми е отговорил на въпросчето, но няма нищо. Хайде отивам да лягам, че ще ставам рано да стягам на Дани багажчето. smile3524

Ето-децата в креватчетата си а ние в количката на терасата. Ами там спим най-добре и после се пренасяме в люлката Rolling Eyes Така е от скоро. Емиии това е. А за другото ще разказвам на 19ти Heart Eyes
Лека нощ luvbed  ylinfant

Общи условия

Активация на акаунт