И Яни, да питам, как се прояви тази алергия? И къде ходихте на лекар? Име и координати също ще съм благодарна да ми изпратиш, защото искам да заведа бебчо...Може на лични
Предварително ти благодаря...Момичета, това с наддаването на килограми ми се струва вече, че е индивидуално за всяко дете. Марти е наддал около 400 грама миналия месец, но изглежда добре и е спокоен. Вече и за кърмата спрях да се притеснявам, хапва по начесто и това е...Но за мен е лошо, че ставам поне 4 пъти през нощта за да праня бебчо. И не си доспивам, но дано да си регулира сам храненето и да спи по цяла нощ и стискайте палци да е скоро.
Ивакрасива, мисля че вече може да се носи бебко напред с главичката. Аз поне го правя и на него му е интересно да гледа и разглежда. А и вече си държи главата много стабилно. Но когато му е време за сън, го слагам към мен. Така си обляга главичката и спи по- дълго и спокойно.

Имам пак въпросче: Някой знае ли дали мога да изпратя сладки неща на кака до Америка? Защото на свекър ми като им пращал му казали, че не може, но на мен днес сутринта ми казаха, че може и аз го пуснах колета и сега ме е страх дали ще го получат?