Преди година новина,за СЕПТЕМВРИЙСКО бебче долетя

• 16 615
  • 276
  •   1
Отговори
# 270
Мила, приятелко, би ме! Вече качих всички мои снимки. Беше чудесно! Бон есперанс, благодаря ти още веднъж за приятната изненада! Колажът е много свежарски! За подарък ни се падна бебешка книжка и мека дрънкалка във вид на цветенце. Не знам от кого са, но благодаря!

Момичета, надявам се, че срещите ни ще бъдат все повече и с все повече бебчовци!

Целувки на всички от нас!

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 18:40 от Ави

# 271
  • София - Бургас
И аз се включвам,
 - за да благодаря на на Бон Есперанс, за страхотната картичка!
 - да благодаря за страхотният подарък - шишенце на Чико (за съжаление не разбрах от кого), БЛАГОДАРЯ!
 - и да ви кажа, че утре ще кача снимките, тъй като фотоапарата не е мой и нямам кабел, за да кача снимчиците.Така че от мен до утре и пак съжалявам и аз нямам търпение да ги видя!
   Срещата ни беше страхотна и очаквам следващата.....в най - скоро време.....

# 272
А може ли да видим Колажа с бебшките снимки? Grinning

# 273
И аз да докладвам Simple Smile много мила беше срещата на нашата бебешорска общност. Останах със много положителни спомени и емоции.
Калея от мен беше шишенцето, дано да ти е харесал подаръка и да ти влезе в употреба Simple Smile, малко ме беше страх да не се падне на някоя мама която кърми и не използва шише..

за снимките- Денис, Лулова, чакам с нетърпение да ги публикувате, че аз бях без фотоапарат и се надявам да имам тези от вас които си направихме.
Ирини, мерси за твоите снимки и за подаръка Simple Smile, ех няма да е лошо по-често да си правим срещи
Бон Есперанс поздравления и от мен за колажа- сега ще си го гледам

приятна вечер на всички и целувки

# 274
Тъй като тези дни няма да имам възможност да отделя време, я сътворих сега НОВАТА НИ КОЛЕДНА ТЕМИЧКА
ЗАПОВЯДАЙТЕ

# 275
  • София
Здравейте и от нас с малката Рая и кака Ева!

Влизам за да споделя и аз страхотните си впечатления от коледното ни парти днес. Беше страхотно , но за съжаление много кратко.

В началото се бяхме изнервили от огромното задръстване по Софииските улици,заради което закъсняхме,но след като се запознахме с толкова мили майчета и бебчета забравихме всички лоши препядствия веднага. Simple Smile

Получихме подарък - отливка за бебешката ръчичка и краченце от глина с възможност за оцветчване. Не разбрахме от кой,но искам да благодаря и да кажа на тази мама ,че това е най-оригиналния  подарък ,който сме получавали и нещо което ще остане за спомен на бебчо за цял живот.

И от нас безкрайни благодарности на Денис за добрата организация,на Бон Есперанс за хубавата изненадка и на всички други мами за страхотната компания! Hug

Кузманка - не се притеснявай за килограмите на бебка . Наддаването не зависи от вида на АМ а от усвояването и от организма. Всяко бебе е различно и индивидуално и ще се променя още хиляди пъти докато стане голямо човече. Един ден ще си спомняш с насмешка за сегашните ти притеснения.

Поздрави на всички! Hug

Утре ще кача и нашите снимки

# 276
Лека нощ на всички, лягаме си че сме изморени и мама и Дани. Пожелаваме и на всички останали лека нощ. newsm07 smile3531

Общи условия

Активация на акаунт